ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει ακραίες και ξαφνικές καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να τις… προκαλέσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις. Επιπλέον, στα οικονομικά σου, από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου έρθει, είτε πρόκειται για κέρδος είτε για ζημία! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προσδίδει ένα πιο ερωτικό «χρώμα» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ αν αποκτήσεις ρούχα ή αξεσουάρ να ξέρεις ότι κάθε φορά που τα φοράς θα γίνεται… πανικός!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου να «πειράζει» βασικούς τομείς της ζωής σου το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν το να απαλλαγείς μονομιάς από όλα εκείνα που σε περιορίζουν και μάλιστα με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος. Και μην το… πολυσκέφτεσαι, αφού αν επιμείνεις «στα ίδια και τα όμοια», το πιθανότερο είναι να υποστείς τις συνέπειες μιας «σοκαριστικής» ανατροπής που προέρχεται από τους άλλους. Ίσως όμως να γίνει ένα βραχυκύκλωμα ή να πέσει κάτι από ψηλά στο σπίτι σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει έξοδα που θα τα… ευχαριστηθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου αναμένονται ακραίες ή σπάνιες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου και πέρα από τις αλλαγές στο πρόγραμμά σου είναι πιθανό να σου έρθει κάτι… εξ ουρανού ή να πέσεις από ψηλά. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν «αλλόκοτες» καταστάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά άκρη δεν θα βγει, αφού επικρατεί η λογική του παραλόγου! Μπορείς βέβαια να επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και τις πνευματικές αναζητήσεις σου γύρω από σπάνια ή «εξεζητημένα» θέματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διψάει για… πάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου να επηρεάζει τα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς, εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, αφού θα «σκοντάψει» σε αστάθμητους παράγοντες. Ίσως μάλιστα να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο στην ερωτική σου ζωή, αν όμως έχεις παιδιά, μια απρόσμενη εξέλιξη θα σε βάλει σε ανησυχία. Στις δε παρέες σου, δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις και πρόσεχε μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα!

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου τείνει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα κάνεις την… έκπληξη και θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν υπολόγιζες, ένας «δικός σου» άνθρωπος θα επιδείξει μια αδικαιολόγητη αδιαφορία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους προκαλεί «πανικό» στις παρέες σου μέσα από ερωτοτροπίες, είτε δικές σου, είτε των φίλων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες είτε στην δουλειά σου είτε γενικότερα στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να νιώσεις πως «σου τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια». Επιπλέον, έχε τον νου σου σε ότι… πετάει και μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά αλλά και σε τυχόν αρρυθμίες στο κυκλοφορικό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή τεχνική αλλά και σε γνώσεις «για λίγους». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου ανοίγει «πόρτες» με το ακαταμάχητο σεξ απήλ της!

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου οι διαπροσωπικές σχέσεις σου περνούν σε… ειδικό καθεστώς και το σοφότερο από πλευράς σου θα ήταν να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις, ξέροντας πως αυτό που δείχνει πιο αβέβαιο, είναι κι εκείνο που έχει τις πιο καλές προοπτικές για να ευδοκιμήσει. Αντίθετα τα «νορμάλ» δεν έχουν τύχη. Επιπλέον, έρχονται ανατροπές στα οικονομικά σου αν μάλιστα θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, τότε ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα. Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αναζητήσεις κάτι πιο «πικάντικο» στις παρέες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε καθιστά «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων κι όλα εκείνα, που θεωρείς ως σταθερά και αναλλοίωτα, στις σχέσεις, την οικογένειά σου ή την καριέρα σου κινδυνεύουν να ανατραπούν. Μάλιστα όσο πιο επίμονα ή «εμμονικά» συμπεριφέρεσαι απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, τόσο θα μεγαλώνουν οι αντιδράσεις, οπότε άλλαξε έγκαιρα ρότα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βάζει να ξοδευτείς προκειμένου να κερδίσεις τις εντυπώσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε όμως μήπως γίνει «Λούης», όταν πάρει αυτά που ζητά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει μια αποκάλυψη ή μια νέα γνώση που θα σε απελευθερώσει αλλά σε σχέση με τις καθημερινές συναλλαγές σου, θα επικρατήσουν μάλλον οι ανατροπές ή οι ακραίες συμπεριφορές. Επιπλέον, δεν έχει νόημα να προγραμματίζεις πράγματα ιδιαίτερα στις εξόδους και τις μετακινήσεις σου, αφού σήμερα τα απρόοπτα είναι που έχουν την «τιμητική» τους. Πρόσεξε όμως την υγεία σου, αφού μπορεί να πάθεις ένα ξαφνικό «χουνέρι». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να τα ξεχάσεις όλα και να ριχτείς με τα… μούτρα στις απολαύσεις του έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου να… αντίκειται σε οτιδήποτε νορμάλ ή αναμενόμενο, αρχής γενομένης από τα οικονομικά σου τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι ωστόσο που έχει δύο όψεις αφού πέρα από τις δυσάρεστες εκπλήξεις αναμένονται και έξτρα έσοδα. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τριφτείς» με άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες, ενώ αν έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, ώστε να προλάβεις μια δυσάρεστη έκπληξη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο επιρρεπή σε καταχρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου να είναι το συνώνυμο της ανατροπής σε βασικούς τομείς της ζωής σου, το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις ή πριν να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα, Κι αν μπεις στην διαδικασία μιας νέας πορείας, να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλύτερα από όσο υπολογίζεις, όσο αντίξοες κι αν δείχνουν οι αρχικές συνθήκες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, ίσως όμως και να σε ζηλέψουν… παράφορα, δημιουργώντας «σκηνικά» στα προσωπικά σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στην δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις «θέματα» με την καρδιά και το κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου. Ίσως βέβαια να ανησυχήσεις από μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία ενός συγγενικού σου προσώπου. Απρόοπτα και σπάνια περιστατικά μπορεί να προκύψουν και στις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό μην επιμείνεις σε κάποιο πρόγραμμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει ακόμη πιο κοντά με ένα οικείο σου πρόσωπο, την ίδια στιγμή όμως θα υπάρξει κι ένα «αντίπαλο δέος» με τον φανατισμό να… περισσεύει!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/08 : εξαιρετική μέρα για να αναλάβεις τις ευθύνες σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ