ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε λάθη, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια, ενώ «παίζει» και κάποιο ατύχημα. Παράλληλα, η ημέρα αναμένεται να είναι ζωηρή σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται κάτι το ουσιαστικό, αφού η Σελήνη στους Διδύμους «μαζεύει» για σένα πληροφορίες και γνώσεις κάθε είδους, που θα πρέπει όμως να αξιολογήσεις, αφού το «ράδιο αρβύλα» είναι στα… ντουζένια του!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε παρακινεί να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι όμως κατ’ ανάγκη σημαντικές, γι’ αυτό καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τις επιθυμίες σου που πάνε… όπου φυσά ο άνεμος, μένοντας σε όσα πραγματικά έχεις ανάγκη. Ίσως βέβαια και να «φρικάρεις» με την διαχείριση των χρημάτων σου από άλλους! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα», ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «ζουζούνι», φαίνεται όμως να λείπει μια συγκεκριμένη στόχευση και τι πιθανότερο είναι να άγεσαι και να φέρεσαι από εξωτερικά ερεθίσματα. Επιπλέον, σε κάνει ακόμη πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά σε κάθε περίπτωση η αναπαραγωγή ειδήσεων και πληροφοριών σου… πάει πολύ! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια παρέα ή συλλογική προσπάθεια, όπου όμως ο καθένας κάνει τα δικά του και σίγουρα θα δημιουργηθούν «φατρίες». Διασπαστικό κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την «πέτρα του σκανδάλου» να είναι… ερωτική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις με αφορμή το… οτιδήποτε αλλά επειδή δεν γίνεται να βγαίνεις πάντα νικητής, θα πρέπει να κινηθείς εκεί που «σε παίρνει». Ίσως βέβαια να βρεις κι έναν θερμό συνοδοιπόρο στα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, αν νοιώσεις πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, κάνε στην… άκρη και ξεκουράσου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν πρόκειται για άτομα που αλλάζουν γνώμη από… λεπτό σε λεπτό! Επιπλέον αναμένονται πολλά «σουπα- μουπες» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα. Το πιο ασφαλές βέβαια είναι να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου και να γίνεις σοφότερος/η, εξερευνώντας πεδία γνώσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί εξελίξεις στην καριέρα σου ή σε μια υπόθεση που είναι σημαντική για σένα, πιο πολύ στο… μπίρι- μπίρι όμως κι όχι στην ουσία, κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει κάποια στιγμή! Φαίνεται όμως να είναι ένα αναγκαίο κακό κι εσύ δεν έχεις παρά να κρατήσεις τις χρήσιμες πληροφορίες και να πετάξεις τις υπόλοιπες. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και παρά τα εμπόδια που θα συναντήσεις, αν κινηθείς διπλωματικά θα πετύχεις τον στόχο σου, τουλάχιστον να μην χάσεις δηλαδή…

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου είναι πιθανό να παρασυρθείς σε επιλογές ή καταστάσεις που ουσιαστικά δεν εγκρίνεις ή δεν σου ταιριάζουν, αφού κάποιοι/ες δεν… καταλαβαίνουν και θέλουν να γίνει το δικό τους βρέξει-χιονίσει. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να σου προκύψει και μια πρόσκαιρη συμμαχία με ένα πρόσωπο με το οποίο τα βρίσκετε σε όλα. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Διδύμους θα μιλήσεις και θα μετακινηθείς περισσότερο, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, απλά θα «ξοδευτείς».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα, όσο και προσωρινά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ανακύψουν ζητήματα με δάνεια, ασφάλειες και φορολογικά. Αν πάλι σου «τάξουν» κάτι, μην το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες αλλά σε ανταγωνιστικό περιβάλλον κι από πλευράς σου θα απαιτηθεί υπομονή και επαγρύπνηση, αφού δεν θα λείψουν οι αυθαιρεσίες. Επιπλέον, αν «φορτσάρεις» στην δουλειά σου, κάνε κι ένα διάλειμμα, αφού οι αντοχές σου δεν είναι ανεξάντλητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, εσύ όμως κράτα μικρό καλάθι στις «σοβαρές» υποθέσεις, αφού όσες «ζυμώσεις» ή διαπραγματεύσεις και να γίνουν, τα συμφωνηθέντα δεν θα τηρηθούν. Εξ άλλου με τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγια! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Σε πρώτο πλάνο είναι οι ηλεκτρολογικές εργασίες, πρόσεχε ωστόσο και με την χρήση αιχμηρών εργαλείων. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, ξέρεις όμως πολύ καλά ότι «τα πολλά λόγια είναι φτώχια», οπότε μην επιτρέψεις να σε «ζαλίσουν» χωρίς αντίκρισμα! Επιπλέον, η διατροφή και η υγεία σου θέλουν μεγαλύτερη προσοχή, ενώ κατένειμε σωστά τις δυνάμεις σου για να μην «τα παίξεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους η προσωπική και η κοινωνική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κρατάς κάτι σταθερό στα χέρια σου. Επιπλέον, ένα θέμα αγαπημένου σου προσώπου σηκώνει… κυριολεκτικά πολύ συζήτηση! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις νέες γνώσεις και τεχνικές, έστω και υπό πίεση. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως, αναμένονται εντάσεις, αφού ο καθένας κάνει τα… δικά του, αν μάλιστα έχεις ανοίξει «παρτίδες» με συγγενείς ή γείτονες, να περιμένεις αντιδράσεις από την πλευρά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανό να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, είτε πρόκειται για μεταβολές στον χώρο σου, είτε για το νοικοκυριό σου. Μην νομίζεις όμως ότι θα έχεις την ησυχία σου, αφού είναι πιθανό να δεχθείς αρκετές επισκέψεις. Αλλά και αλλού να πας, πάλι σε «πολύβουο μελίσσι» θα πέσεις!. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει οικονομικά τρεχάματα η διεκδικήσεις, που ανεξάρτητα με το… σασπένς που έχουν, υπάρχει σίγουρα και η θετική πλευρά τους, αφού παρακινημένος/η από εγωισμό ή δουλεύοντας στην κόντρα, μπορείς να αποκομίσεις τελικά σημαντικά οφέλη.

ΠΗΓΗ