ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 03/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μεταβολές και συναισθηματικά ξεσπάσματα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου κι από πλευράς σου θα ήταν πιο σοφό να συγκρατηθείς απέναντι σε καταστάσεις που «σου δίνουν στα νεύρα» ή παραβιάζουν την αυτονομία σου, διασφαλίζοντας τον δικό σου χώρο. «Παίζουν» επίσης και οι περιουσιακές διαφορές. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που έχει υλική αλλά κυρίως συναισθηματική αξία για σένα, ενώ ένα πρόσωπο που ξέρει ποια είναι τα «κουμπιά» σου θα σε «αναστήσει» ερωτικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε ενέργειες αλλά και καταστάσεις που απορρέουν από το θυμικό, δείχνει πολύ πιο δημιουργικό ωστόσο, το να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό πεδίο και σε παραδοσιακές τεχνικές-συνταγές, παρά το να άγεσαι και να φέρεσαι από τα καπρίτσια ή τις συναισθηματικές αδυναμίες γνωστών ή/και συγγενών. Παράλληλα βέβαια, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Σκορπιό αναβιώνουν όμορφες καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά και επιπλέον θα σε μυήσει στα… μυστήρια του έρωτα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και όσο πιθανό είναι να καρπωθείς έμπρακτα την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να γίνεις «τούρμπο», από μια ανάλογη μεροληψία αλλά σε βάρος σου. Επιπλέον, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου μεταβάλλονται διαρκώς, βάλε όμως και μια… ρέγουλα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε παραδοσιακές πρακτικές και συνταγές, οι οποίες θα αποδειχθούν εξαιρετικά αποτελεσματικές, ιδιαίτερα σε σχέση με την δουλειά σου, ενώ μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι το ίδιο εύκολο να πληγωθείς ή/και να υποφέρεις από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα, όσο και το να βρεις καταφύγιο σε μια ζεστή αγκαλιά ή να προσφέρεις την δική σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια τέτοια εναλλαγή κι αν σε πρώτη φάση κάτι δεν «σου κάτσει» όπως το θες, μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Κι είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό εκείνη που σε καλεί να χαρείς όλα εκείνα που σε ενώνουν, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από όμορφες δημιουργίες κι επισφραγίζοντας τελικά μια πολύ «ζεστή» κατάσταση στα προσωπικά σου.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι το ίδιο εύκολο να πληγωθείς ή/και να υποφέρεις από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα, όσο και το να βρεις καταφύγιο σε μια ζεστή αγκαλιά ή να προσφέρεις την δική σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια τέτοια εναλλαγή κι αν σε πρώτη φάση κάτι δεν «σου κάτσει» όπως το θες, μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα. Κι είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό εκείνη που σε καλεί να χαρείς όλα εκείνα που σε ενώνουν, επισφραγίζοντας τους δεσμούς σου μέσα από όμορφες δημιουργίες κι επισφραγίζοντας τελικά μια πολύ «ζεστή» κατάσταση στα προσωπικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διακρίνονται από έναν άκρατο υποκειμενισμό, σαν απόρροια του υψηλού συναισθηματικού φορτίου που έχουν. Είναι πιθανό λοιπόν να «παραβιαστεί» η λογική σου αλλά σκέψου μήπως στην παρούσα φάση το νοιάξιμο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από την κριτική. Και σε αυτό συνηγορεί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, που ναι μεν καθιστά πιο δύσκολη την λήψη μιας λογικής απόφασης, ιδιαίτερα αν με αυτήν σχετίζονται πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει να καταλάβεις το πόσο «μετρούν» οι αγκαλιές!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο καλείσαι να «διασκεδάσεις» και να μετριάσεις τις ανησυχίες όσων συνδέονται με την καριέρα σου και θεωρούν πώς ένα «άνοιγμα» θα επηρεάσει αρνητικά την ασφάλειά τους, κάτι όχι και τόσο εύκολο, ίσως μάλιστα προς στιγμή να επικρατήσει «πανικός» εξ αιτίας του ότι κάποιος/α αντιδρά σπασμωδικά ή/και δεν είναι κύριος του εαυτού του/της. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα έχεις ότι χρειαστείς αν και είναι μια από εκείνες τις φορές που η ζωή δεν μετριέται με το χρήμα και με το ποιος έχει το «πάνω χέρι» σε αυτό αλλά με την αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια ανησυχία για νομικά και περιουσιακά θέματα, με γνωστούς και συγγενείς να είναι μοιρασμένοι, υπέρ και κατά σου. Αν θες όμως να αποτραβηχτείς από όλα αυτά δεν έχεις παρά να αφοσιωθείς σε μελέτες και διαβάσματα, ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ή να κάνεις τις δικές σου «ανασκαφές» στο παρελθόν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει ότι μπορεί για να νοιώσεις όμορφα κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν, ίσως μάλιστα μετά τις… γκρίνιες να διασωθεί οριστικά η προοπτική μιας διαρκούς συμπόρευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τα… λεφτά των άλλων και μπορεί να σου φέρει μια αποζημίωση ή οφέλη μέσω κάποιου/ας που σου τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία. Από εκεί και ύστερα το σωστό θα ήταν να προσφέρεις κι εσύ όπου κρίνεις κι όχι να λειτουργήσεις σαν «φαταούλας», ξοδεύοντας τα χρήματά σου για να καλύψεις επιθυμίες που δεν έχουν… πάτο! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να «γιάνεις» από ένα βάρος που «κουβαλάς» μέσα σου από παλιά. Επιπλέον σε παραπέμπει σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους αλλά και στην δύναμη της… αγκαλιάς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που οι αδυναμίες ή οι ισχυρές παρορμήσεις τους λειτουργούν σε βάρος της «κοινής» λογικής κι ίσως προς στιγμή να… σηκώσεις τα χέρια ψηλά! Αυτό που έχει σημασία όμως είναι το ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου απαιτούν έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης, πιο «ανθρώπινο» και λιγότερο «επαγγελματικό». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα με τα οποία σε συνδέει κάτι όμορφο, ενώ η αυστηρότητά σου θα… καταρρεύσει με αιτία κι αφορμή την στάση φίλων απέναντί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, αναμένεται να σου προκύψουν σχετικά επείγουσες εργασίες αλλά αν είναι κι άλλοι στο «κόλπο», οι όποιες αδυναμίες τους να αντεπεξέλθουν θα βρουν μπροστά τους τον… κυνισμό σου! Παράλληλα βέβαια, είτε δίκαια, είτε… άδικα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό εξασφαλίζει για την ώρα την κοινωνική και οικονομική σου πρόοδο, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας θερμής στήριξης από ένα πρόσωπο που σε… καλοβλέπει κι αλλιώς! Ανεξάρτητα από όλα αυτά όμως καλείσαι να δώσεις έμφαση και σε ζητήματα υγείας και διατροφής, αφού δεν είσαι και στα καλύτερά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μένει να δεις το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα διαχειριστείς καταστάσεις που πηγαίνουν από το «για πάντα μαζί», μέχρι το «γιατί με πλήγωσες». Κι αν πάθεις μια ταραχή από εκείνες που… δεν ξεχνιούνται, θα υπάρξουν σίγουρα και οι αγκαλιές που θα σε… θεραπεύσουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενθαρρύνει τις αισθητικές ή/και εικαστικές αναζητήσεις σου στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να «ξεθάψεις» έγγραφα και αντικείμενα αξίας ή να επισκεφθείς ένα μέρος που «μιλάει στην καρδιά σου».

ΠΗΓΗ