ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει την ανάγκη σου να φανείς χρήσιμος/η στους άλλους μα και στον εαυτό σου και καλό είναι βέβαια να μην «ξεχάσεις» και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής. Παράλληλα και ως προς τις κεντρικές στοχεύσεις ή την καριέρα σου, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα πολλά είναι εκείνα που ακολουθούν «υπόγεια διαδρομή», είναι μάλιστα πιθανό κάποιος/α να «σου σκάβει το λάκκο». Επιπλέον, φαίνεται πώς κάτι σου έχει γίνει εμμονή, με κίνδυνο να «κολλήσεις» άσχημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του! Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια ίσως όμως να σου γίνει και μια εκμυστήρευση. Κατά τα άλλα όμως η καθημερινότητά σου εμπεριέχει δυσάρεστα βιώματα με τον τεχνικό εξοπλισμό σου ή κακές ειδήσεις, ενώ αν κινηθείς σε πεδία που δεν γνωρίζεις, σίγουρα θα ταλαιπωρηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να προκύψουν μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον ίσως μάλιστα χρειαστεί να διευθετήσεις τον χώρο σου ή/και κάποια περιουσιακά ζητήματα, με βάση τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, δεν χρειάζεται να επιμείνεις σε κάτι που δεν «τραβάει», ούτε βέβαια να υποκύψεις σε ένα πάθος σου, νομίζοντας ότι «θα πιάσεις την καλή». Ίσα-ίσα που μπορεί να πέσεις θύμα «στημένων» καταστάσεων. Επιπλέον πρόσεξε μήπως τελικά υποθηκεύσεις το μέλλον σου με μια δανειοδότηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους, όσο κι έμπιστους τεχνικούς. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να μπλέξεις άσχημα, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη. Ίσως πάλι θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς κόστος. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο «απαιτεί» να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν μπορείς από μόνος/η σου ζήτα την βοήθεια των ειδικών, με την προϋπόθεση φυσικά να είναι έμπιστοι. Παράλληλα, η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς αλλά και σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα, μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου, ψάξε για κρυφές ή υπόγειες προσβολές. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί κακόβουλες ενέργειες στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις ακόμη πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για την στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική και εκείνο που υπαγορεύει το πάθος σου. Ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα εκβιαστικό δίλημμα από ένα άτομο που στοχεύει στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στην Παρθένο να «δείχνει» την υγεία σου, οφείλεις να κάνεις μια στάση στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, για να ξεκουραστείς και να μην επιβαρύνεις άλλο τον οργανισμό σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα το δεύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προβείς σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου για να απαλλαγείς από την βρωμιά αλλά και την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί. Αν όμως η όψη σε πιάσει για τα… καλά, ενδέχεται να συμβεί κάτι δυσάρεστο στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ σε κάθε περίπτωση ψάξε για τα σημάδια μιας κακόβουλης δράσης σε βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα συνδυαστούν με… κακά συναπαντήματα, ενώ μπορεί να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, κι όχι να τα κάνεις όλα «τσάτρα-πάτρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες εξετάσεις για την υγεία σου, έτσι για να… σου φύγει η έννοια! Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει κυρίως οικονομικά. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις θύμα τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να κερδίσεις κάτι που έχασε κάποιος άλλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει περισσότερες επαφές, σε παραπέμπει ωστόσο και σε ένα χρήσιμο επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως μάλιστα να κατανοήσεις και κάποιες λεπτομέρειες γύρω από το πώς λειτουργούν κάποια πράγματα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βάζει να ερευνάς αλλά έχεις σημασία προς ποια κατεύθυνση, γιατί άλλο πράγμα τα μυστήρια του σύμπαντος ή της ψυχής κι άλλο οι υποψίες που ρίχνουν πολύ χαμηλά το επίπεδό σου. Ίσως πάλι να σηματοδοτήσει μια φάση «μαυρίλας» και απαισιοδοξίας, με κάποια συμβάντα να ενισχύουν αυτήν την τάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε παροτρύνει να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι όχι βέβαια να μην τα σκορπάς από εδώ κι από εκεί, κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ρύθμιση ενός δανείου αλλά και φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με την συνδρομή των εκάστοτε ειδικών. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα να ενεργοποιεί ένα «σκοτεινό παρασκήνιο» καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου και να προσέχεις το «κακό μάτι». Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις οτιδήποτε επιβαρύνει την υγεία σου. Ωστόσο αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για «ανήθικους» χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς. Επιπλέον, το «άρρωστο» πάθος και οι εμμονές καραδοκούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, γι’ αυτό μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και αν είναι.

ΠΗΓΗ