ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς φέρνει αποκαλύψεις και κουτσομπολιά για παρασκηνιακές δράσεις, μπορείς ωστόσο να κάνεις τα στραβά ή τα… γλυκά «μάτια» αν πρόκειται για κάτι επουσιώδες. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως μήπως από την βιασύνη σου κτυπήσεις ή τσακωθείς με τον λάθος άνθρωπο. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με συγγενείς και γείτονες περνούν την «θερμή» φάση τους. Κατά τα άλλα βέβαια μπορείς να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου αλλά και σε μια τρέχουσα νομική υπόθεση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να ανοίξουν οι ορίζοντές και οι προοπτικές σου μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πιο επίμονο στις οικονομικές διεκδικήσεις σου και με την «ζέση» που έχεις, όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση. Αν τώρα δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να ρισκάρεις, προστάτεψε τουλάχιστον τα κεκτημένα σου από επιβουλές τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να είναι στις… καλές του, ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου κάνει μια μεγάλη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, μπορείς να επεκταθείς σε δραστηριότητες, ξέροντας πως αν δεν κερδίσεις, σίγουρα δεν θα χάσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου τείνει να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου, θέτοντας υπό κρίση το μέλλον των σχέσεών σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κινηθείς ξανά παρασκηνιακά προκειμένου να γίνει η δουλειά σου ή αντίθετα να επιχειρήσεις να «πιάσεις στα πράσα» τους… πονηρούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύς να «κουμπώνει» με την αστρική Αφροδίτη, η ημέρα προσφέρεται για εξόδους ταξίδια και συζητήσεις επί παντός επιστητού αλλά και για να προβείς σε αγορές gadget ή αξεσουάρ. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. «Παίζει» βέβαια και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, η οποία ωστόσο θα περάσει γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Ιχθύς προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, οι οποίες μάλιστα δεν έχουν να κάνουν μόνο με μια αύξηση των αποδοχών σου και την απόκτηση αγαθών αλλά και με κάποια «τυχερά» ή μια «ξεκούραστη» επένδυση. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει ένα «θερμό επεισόδιο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, παρά τον αρχικό «χαμό» πάντως δεν θα υπάρξει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα σου δοθεί η αφορμή για να μπουν στην θέση τους μια και καλή κάποια ζητήματα. Αν πάντως έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, μήπως και κάνουν κάποια σοβαρή αταξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς κάνει τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, με συνέπεια κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά, μέσα από διαμεσολαβήσεις, συνεννοήσεις και πολλές… γλύκες! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει προστριβές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, μπορεί όμως να γίνουν και κάποια πράγματα στον χώρο σου θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση ή «έξωση»! Από την άλλη πλευρά θα επιταχυνθούν διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε πάρεις μια άδεια «από την σημαία» για να περάσεις πιο ευχάριστα την ώρα σου! Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου. Επιπλέον, οι προστριβές με γείτονες ή συγγενείς μπορεί να «ξεφύγουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α» και δημιουργικό/η, κάτι που θα αφήσει θετικές εντυπώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει επείγουσες καταστάσεις στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις… ταπί και ψύχραιμος/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σου προσφέρει λύσεις και βοήθειες από τους οικείους σου, ενώ ευνοεί και τα περιουσιακά θέματα τις μισθώσεις και την ανεύρεση κατοικίας ή καταλύματος. Επιπλέον μπορεί να φιλοξενηθείς σε ένα «ονειρικό» περιβάλλον ή να κάνεις τον χώρο σου πιο «ατμοσφαιρικό». Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, η δράση έχει τον πρώτο λόγο, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει μια ευχάριστη μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα αλλά και μια εσωτερική δυσαρμονία που συνδέεται με την υγεία σου. Επιπλέον, είναι ακόμη σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει, αναγκάζοντάς σε τελικά να υπερασπιστείς τα αυτονόητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύς σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά και να αποκτήσεις πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις καλά, εκείνο που θα «μετρήσει» όμως πιο πολύ είναι η αίσθηση πληρότητας που θα έχεις, ακόμη και με το «τίποτα». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση. Επιπλέον φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις σου αλλά αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι κάτι που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε κι εσύ μην του δώσεις έκταση.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου καλείσαι να αναδείξεις τα ταλέντα σου, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ξέροντας επιπλέον πως δεν αποκλείεται να επιβραβευθείς για κάτι που ξεκίνησαν άλλοι κι εσύ απλά το αντέγραψες. Εξ άλλου δεν υπάρχει «παρθενογένεση»! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις στην καριέρα σου ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα υπάρξουν τριβές και με «ισχυρούς» που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/02 : ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ