ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» τα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται να κερδίσεις κάτι ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής, αν όμως παθιαστείς και επιμείνεις να «τζογάρεις», θα τα χάσεις όλα! Είναι βέβαια και η libido σου, που ψάχνει… απεγνωσμένα για διέξοδο, καλό είναι όμως να μην πληρώσεις ακριβά ένα στιγμιαίο πάθος! Παράλληλα, φαίνεται πώς έχεις ανάγκη να πιστέψεις σε κάτι, είτε ισχύει, είτε όχι αλλά και να εμψυχώσεις όποιον/α βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής θα σου αποκαλύψει ένα ψέμα που ειπώθηκε στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου δυναμιτίζει το κλίμα στις συνεργασίες σου και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα αρνητικές αντιδράσεις από κάποιον/α, που θα θεωρήσει πως τον/την «έριξες» ή αντίθετα από σένα, αν πάνε να σου πάρουν κάτι που θεωρείς δικό σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, όποια κι αν είναι η πρόφαση, ο… εγωισμός είναι το θέμα και παρά την μεγάλη ένταση, όλα θα «στρώσουν», μόλις δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής ακυρώνει στην πράξη μια προσπάθειά σου, ίσως όμως να συνειδητοποιήσεις και το πόσο… αφελής ήσουν σε μια υπόθεση του παρελθόντος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει εντάσεις στα εργασιακά σου κι εδώ θα φανεί πόσο καλός/η είσαι στο να δίνεις άμεσες λύσεις σε έκτακτες συνθήκες αλλά και στην διαχείριση παρασκηνιακών δράσεων, από κάποιον/α που θέλει να γίνει το δικό του, όπως κι αν έχουν τα πράγματα. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι η υγεία σου είναι ασταθής και δεν… σηκώνει ούτε υπερβολική κούραση, ούτε διατροφικές ατασθαλίες! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναβάλει μια νομική υπόθεσή σου ή ένα ταξίδι, μπορείς ωστόσο να τον «εκμεταλλευτείς» αποκρύπτοντας στοιχεία, που λειτουργούν σε βάρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει έντονες συγκινήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο πιθανό είναι όμως να έρθεις πολύ κοντά με κάποιον/α, άλλο τόσο είναι το να περάσεις κι από μια ταραχή εξ αιτίας των επιλογών ή της συμπεριφοράς ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ίσως πάλι να εμπλακεί στα πράγματα ένας φίλος ή μια φίλη, ξεκινώντας έναν κύκλο παρεξηγήσεων. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή ενδέχεται να σου… επιστραφεί ένα καλό που έκανες στο παρελθόν, όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα οικονομική υπόθεσή σου, μάλλον εθελοτυφλείς ή ματαιοπονείς!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ «παίζει» και μια επείγουσα υπόθεση που θα σε «τρέξει» επαγγελματικά, με συνέπεια να γίνεις «δύο κομμάτια» σε κάθε περίπτωση όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν προσωρινά η ένταση «κτυπήσει κόκκινο»! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου οι προσδοκίες σου από μια συνεργασία μπορεί να διαψευστούν, ίσως όμως να είναι τελικά για το… καλό σου, αφού σίγουρα υπάρχουν «πονηρές» προθέσεις σε βάρος σου!.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έναν «καταιγιστικό» ρυθμό στην καθημερινότητά σου αλλά σίγουρα εκτός από εκείνα που θα κάνεις και θα σε «γεμίσουν», θα υπάρξουν και εντάσεις με τον «έξω κόσμο» κι εκείνο τελικά που σε συμφέρει είναι το να δώσεις προτεραιότητα στις πνευματικές αναζητήσεις σου, «ρουφώντας» γνώσεις και πληροφορίες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ακυρώσει κάποιες εργασίες σου, που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχαν αποτέλεσμα, γι’ αυτό μην επιμείνεις… φανατικά στο οργανόγραμμά σου κι αν δεις ότι κάτι δεν σου «βγαίνει», κάνε το διάλειμμά σου!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να φουντώνει τις επιθυμίες σου, αν κυριευθείς από καταναλωτική μανία, είναι βέβαιο πως θα εξανεμίζεις πολύ γρήγορα όλο το αποθεματικό σου, χωρίς να καλύψεις ανάγκες που θα έπρεπε, αφού δύσκολα θα μπορέσεις να αυτοπεριοριστείς. Επιπλέον, μην κυκλοφορείς με πολλά λεφτά επάνω σου, αφού υπάρχουν «αρπακτικά», που παραμονεύουν στο διάβα σου και μπορεί να «κτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στα προσωπικά σου, ίσως όμως να πεις κι εσύ ένα ψέμα για να αποφύγεις περιττούς μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου οι εντάσεις και τα πάθη σε… περιτριγυρίζουν και πέραν του σεξ, ένας εύσχημος τρόπος για να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια είναι το να κάνεις διάφορες δουλειές, χωρίς όμως να μπερδεύονται κι άλλοι στα πόδια σου, αφού η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Επιπλέον, μια σχέση ή συνεργασία σου μπορεί να περάσει από μια κρίση, με κίνδυνο να προβείς κι εσύ σε ακρότητες. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί μια φιλοξενία, σε ένα «καταφύγιο», ίσως όμως να παιδευτείς και με μια παλιά διαρροή στον χώρο σου, που… τώρα φαίνονται οι συνέπειές της!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κάνεις μια στάση στις έξωθεν δραστηριότητές σου και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στο «μέσα» σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα μήνυμα από το… υπερπέραν! Πρόσεξε ωστόσο και την υγεία-διατροφή σου, αφού κινδυνεύεις από κάτι περαστικό μεν αλλά οξύ, ιδιαίτερα αν εργαστείς εντατικά και ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί κατά τύχη να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να φτάσεις στο σωστό αποτέλεσμα από έναν λάθος δρόμο, την ίδια στιγμή ωστόσο κάποιος/α σου λέει ψέματα, για να ξεφύγει από τα δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε έντονες συγκινήσεις, τόσο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, όσο και αναφορικά με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πέρα όμως από τις «δυνατές» και καλές στιγμές ενδέχεται να συμβούν και ακρότητες που δεν θα σου αρέσουν. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να «διορθωθεί» μια μικρή εξαπάτηση, είτε αυτή έχει γίνει σε βάρος σου, είτε πρόκειται για μια δική σου… πονηριά στο παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει νέες προκλήσεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή κι όλα τελικά θα κριθούν από το κατά πόσο έτοιμος/η είσαι για να ανταποκριθείς σε επείγουσες καταστάσεις, έστω κι αν φερθείς κάπως αυταρχικά. Ανάλογη «φασαρία» αναμένεται στο σπίτι και την οικογένειά σου και τελικά όσο λιγότερους/ες έχεις να μπερδεύονται στα πόδια σου, τόσο το καλύτερο! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να φτάσεις στο σωστό αποτέλεσμα από έναν… λάθος δρόμο, όσον αφορά όμως σε κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να ακυρωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια έντονη καθημερινότητα και σίγουρα τα καλά ή όχι αντανακλαστικά σου θα «μετρήσουν», αν όμως δεν ξέρεις τα κατατόπια το πιθανότερο είναι να πάθεις ή να κάνεις ζημιά. Επιπλέον αναμένονται καβγάδες με γνωστούς ή/και συγγενείς και τελικά σε συμφέρει να ρίξεις την ενέργειά σου στο διάβασμα και γενικότερα στην επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί ένα όνειρο ή μια «σύμπτωση», που σου δίνει την απάντηση σε μια υπόθεση που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, ίσως όμως να διορθώσεις κι εσύ μια αδικία που έκανες.

ΠΗΓΗ