ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο… πως θα αποκτήσεις όλα αυτά που σου λείπουν κι εδώ είναι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη μια έρευνα αγοράς. Επιπλέον, οικονομικές πράξεις που ήταν στην «αίθουσα αναμονής», και τώρα ξεμπλοκάρουν, σε επαναφέρουν σε μια «κανονικότητα». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που δεν έχουν «κολλήματα» και μπορεί να αποδειχθούν συνοδοιπόροι στην ζωή σου, ακόμη κι αν όλα ξεκινήσουν από μια… κόντρα! Ενδέχεται όμως να «σου την κάνει» ένας φίλος ή μια φίλη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου συνάδει με την απελευθέρωση των μετακινήσεων, ευκαιρία λοιπόν να «ξεσκουριάσεις» και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου έχουν λείψει. Επιπλέον, αναμένονται συζητήσεις επί παντός επιστητού αλλά πολύ περισσότερο για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπογράψεις κι ένα συμβόλαιο. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Υδροχόο δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο στην καριέρα ή τους κυρίαρχους στόχους σου, αφού όλο και κάποιο… χουνέρι θα σου σκαρώσει, γι’ αυτό έσο έτοιμος/η!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σε… τροφοδοτεί με πληροφορίες γύρω από όλα τα «χαμένα επεισόδια», λόγω της καραντίνας. Επιπλέον βέβαια καλείσαι να τρέξεις και για εργασιακά ζητήματα που είχαν «παγώσει», ενώ δεν είναι κακή ιδέα να προμηθευτείς ότι απαιτείται για την επόμενη φάση της… μάχης με τον κορωναϊό! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωση σου σε ειδικά θέματα και θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν ιδιαίτερο κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτιση σου. Επιπλέον μπορεί να μπεις σε μια νομική-συνδικαλιστική «μάχη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο θα συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα γνωρίσεις κάποιον/α, που είναι «στα μέσα και στα έξω» ή σου θυμίζει «κινητή εγκυκλοπαίδεια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε κάτι συλλογικό επεκτείνεται. Φυσικά θα συναντήσεις και φίλους/ες, που η καραντίνα τους κράτησε μακριά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο να κάνει διεκδικήσιμο κάθε τι οικονομικού χαρακτήρα, όσο πιθανό είναι να αποκομίσεις ένα έκτακτο κέρδος άλλο τόσο είναι να πάθεις μια ζημιά, είτε από «άρπαγες» που σε έχουν βάλει στο μάτι, είτε στον εξοπλισμό σου.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο επιδρά θετικά στα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με «σημαίνοντα» πρόσωπα ή να αναδειχθεί ένα σπουδαίο έργο σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάτι για αυτό επικοινωνιακά, αφού οι καλές ή όχι δημόσιες σχέσεις σου είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας σου. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, ο Άρης απέναντί σου έχει τις δικές του… απόψεις κι όσο «ζεστά» μπορεί να πάρει κάποιος/α ένα πρότζεκτ στο οποίο πρωταγωνιστείς και να σου συμπαρασταθεί «με χίλια», άλλο τόσο μπορεί να υπάρξουν αρνήσεις και κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σε… βγάζει στους δρόμους και αυξάνει κατακόρυφα τις επαφές σου, ιδιαίτερα σε σχέση με νομικά ή σπουδαστικά ζητήματα. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε συζητήσεις με «ανάλαφρο» περιεχόμενο, συναντώντας πρόσωπα που είχες να δεις καιρό λόγω της καραντίνας. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να αλλάξει το τοπίο στα εργασιακά σου και πέρα από τις «συνδικαλιστικού» τύπου διεκδικήσεις που δείχνουν αναπόφευκτες, καλό είναι να εξοικειωθείς περισσότερο με τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σε προσανατολίζει στην ρύθμιση οικονομικών θεμάτων και κάποια πράγματα που είχαν κολλήσει λόγω κορωναϊού, θα αρχίσουν να «τρέχουν», εκείνο ωστόσο που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι το ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σημαντική οικονομική πράξη, που θα «αυγατίσει» μελλοντικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει νέα και… προκλητικά δεδομένα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αναφορικά όμως με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που θα σε «τρέξουν», μηδέ εξαιρουμένων των θεμάτων υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και σου δίνει πρόσβαση σε άτομα με τα οποία υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας, σε αμιγώς οικονομικά θέματα ωστόσο υπάρχουν ασάφειες που μένει να διευκρινιστούν, Σε καμία περίπτωση δε, μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο προκαλεί αλλαγές και ανατροπές, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου, ίσως μάλιστα όλα αυτά να άπτονται και των εργασιακών σου. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ζημιές στον εξοπλισμό σου, που θα σε αναγκάσουν να κάνεις τις δουλειές σου με τον… παλιό τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο ενεργοποιεί νέες δυνατότητες στα εργασιακά σου. Επιπλέον, σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου και δεν αποκλείεται να προμηθευτείς ότι κρίνεις ως αναγκαίο, χωρίς φυσικά να λείψουν οι… γνωστές υπερβολές σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο «αιρετικές» ιδέες σου, είναι όμως εξ ίσου πιθανό να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει» ή να κάνεις ένα «περιπετειώδες» ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι, που δίνει στις επικοινωνιακές δυνατότητές σου μια… άλλη διάσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για όσα πρόσωπα σου έχουν «σταθεί» αλλά και να ασχοληθείς με άλλα ζητήματα που απλά περίμεναν υπομονετικά το σπάσιμο της καραντίνας! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εκπλήξεις στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ένα ανέλπιστο κέρδος –κι εδώ είναι που σε… συμφέρει να ρισκάρεις- ή θα ξεμπλοκάρει μια πηγή χρηματοδότησης. Από την άλλη πλευρά όμως μια ζημιά στον χώρο σου θα σε βάλει σε αναπόφευκτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο σε στρέφει στην κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, ενώ συμβάλλει θετικά και στην ενημέρωσή σου για μισθώσεις, περιουσιακά θέματα αλλά και… μερεμέτια, που έχεις κατά νου! Επιπλέον, αναμένονται επισκέψεις στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί πιο επιρρεπή σε ενέργειες που προκαλούν ή ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό πνεύμα τους, συνάμα όμως πρόσεξε τις κινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό εργαλείων και μηχανημάτων, αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι αυξημένος.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Ταύρο, η ημέρα αναμένεται να είναι πλούσια σε επαφές και μετακινήσεις, από τις οποίες όλο και κάτι καλό θα βγει, είτε πρόκειται για μια σημαντική πληροφορία, είτε για μια γνωριμία. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον ή εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε «σοκάρουν», από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις. Ίσως όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα να είναι η φροντίδα που… οφείλεις να επιδείξεις για την υγεία σου!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/05: Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ