ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Καρκίνο καλείσαι να φροντίσεις τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για λειτουργικές παρεμβάσεις, είτε για το νοικοκυριό σου. Επιπλέον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα. Παράλληλα, βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου, ίσως μάλιστα να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου. Όσο δε για τα οικονομικά σου, η Σελήνη στον Σκορπιό θα τα φέρει «μια η άλλη».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει προτάσεις και συνεργασίες υπό… δοκιμή, αφού η αξιοπιστία τους θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να πάρεις θέση σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, όπου υπάρχουν δύο «στρατόπεδα» και η συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει σχεδόν αδύνατη, κάποιος/α όμως πρέπει να γεφυρώσει το χάσμα κι ίσως να είσαι εσύ αυτός/η, με τα οικονομικά θέματα να «βαραίνουν» περισσότερο στην κρίση σου. Έτσι κι αλλιώς πάντως, με τον Ερμή στον Καρκίνο θα υπάρξουν… μπόλικες συζητήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις «κορυφής» αλλά επειδή δεν γίνεται να είναι όλοι/ες ευχαριστημένοι/ες, θα πρέπει να διαλέξεις «με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις», σε κάθε περίπτωση όμως δες την ουσία, προσπερνώντας τον εγωισμό του καθενός. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Καρκίνο έχεις την τάση να κάνεις πολλές αγορές, που συμβάλλουν στο να περάσεις καλύτερα εσύ και όσοι/ες σε περιβάλλουν, ωστόσο, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις και για θέματα υγείας ή διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τις δεξιότητές σου και σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση, ενώ δεν αποκλείεται να «αλιεύσεις» και πληροφορίες για τα όσα διαμείβονται στο παρασκήνιο. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό η έκφραση των συναισθημάτων σου γίνεται το πρώτο ζητούμενο, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και «μικροεπεισόδια» με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς, πρόσεξε μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα την ώρα της δουλειάς σου. Αν όμως επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, θα έχεις την μέγιστη δυνατή απόδοση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει «ανακατωσούρες» στον χώρο σου, με κάποιους επισκέπτες να έχουν μια νοοτροπία εντελώς διαφορετική από την δική σου, ίσως όμως και να μεταβείς εσύ σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να κινηθείς αποφασιστικά, ώστε να καλύψεις το οικονομικό πλάνο σου ή να πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια «επεισοδιακή» διαπραγμάτευση ή «φαγωμάρα» με ένα φίλο ή γνωστό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου, όλα γίνονται διεκδικήσιμα, ωστόσο ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε και να αναδειχθούν τελικά τα προσόντα σου, ίσως μάλιστα να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν βέβαια και εντάσεις-συγκρούσεις με τους άλλους αλλά «δεν γίνεται ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αβγά». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες με εκείνους/ες που συμφωνούν μαζί σου. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί την καριέρα σου, βοηθώντας σε να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως όμως και να σου συμβεί κάτι «τυχερό» που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί έξτρα ανάγκες και επιθυμίες, που αναμένεται να καλυφθούν στην πλειοψηφία τους. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες κι αν κινηθείς μόνος/η είναι βέβαιο ότι θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα, χωρίς «παρατράγουδα». Αν όμως υπάρχουν κι άλλο στον «χορό», το πιθανότερο είναι να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να σε «βασανίζει» με τάσεις και επιθυμίες που σε οδηγούν «στα άκρα» και το κακό είναι ότι ακόμη κι αν βλέπεις την «στραβή» κάτι σε ωθεί να… πας γυρεύοντας! Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή παρεμβατικές από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν πάλι έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν την συνδρομή σου. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον Καρκίνο σε παροτρύνει να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει εντάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Πρόσεξε ακόμη μήπως ξεσπάσει κάποια πυρκαγιά στον χώρο σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς αλλά να μην αδιαφορήσεις για ζητήματα υγείας ή διατροφής, αφού θα σου… υπενθυμίσει τα τρωτά σημεία σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο, ευνοεί τα οικονομικά σου –ίσως μάλιστα να προβείς και σε μια επωφελή ρύθμιση- καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής απέναντί σου σε παραπέμπει τόσο σε μια ευοίωνη συνεργασία, όσο και σε μια ευχάριστη παρέα κι εσύ δεν έχεις παρά «να κόψεις το καρπούζι στην μέση», εισπράττοντας τα οφέλη αλλά και τις ικανοποιήσεις από όσα σου προσφέρονται και σε μια ψυχαγωγική κατεύθυνση. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει γνωριμίες οικονομικού και προσωπικού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε βοηθά να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις τα ταξίδια σου και τις σχέσεις με συγγενείς αναμένονται εντάσεις και προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε θέλει στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να διευθετηθούν οι υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει μια κινητικότητα στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση εξ αιτίας της ανάπτυξης-βελτίωσης των δημοσίων σχέσεών σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις, που απειλούν να χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα στις παρέες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να κάνεις κι εσύ «το κομμάτι σου»!

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις σε «τοίχο», είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια. Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον Καρκίνο η προσωπική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και τα τυχερά σου στον οικονομικό τομέα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/06 : διατήρησε τον έλεγχο των καταστάσεων ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ