ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια μεγάλη επίδοση.. Ωστόσο, μην θέτεις μακροπρόθεσμους στόχους κι ότι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς την δυναμική της στιγμής! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, βοηθώντας σε συνάμα να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο ή ένας συλλογικός φορέας να αποδειχθεί άμεσα ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σηματοδοτεί μια φάση δράσης ή εντατικής απασχόλησης. Επιπλέον, σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακά, αποκτώντας ίσως κάποια κρυφά πλεονεκτήματα. Κι αν υπάρξει και κάποιος/α που θα θελήσει να «σου σκάψει τον λάκκο», σίγουρα θα πέσει ο ίδιος μέσα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει σε επαφή με τα «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια «προκλητική» επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Δία να βάζει «φωτιά στα τόπια», το πιθανότερο είναι να υπάρξουν έντονες «ζυμώσεις» με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, γύρω από πλάνα δράσης ή/και την οικονομική διαχείριση αλλά πάνω στην… κάψα θα σου προκύψει και μια νέα φιλία ή συμπόρευση που θα σε συναρπάσει! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να μάθεις πολλά και σε καλεί να δικτυωθείς, αφού οι γνωριμίες σου θα συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να διευρύνεις τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα ταξίδι.

ΚΑΚΡΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση. Κι αν δεις ότι δεν αρκεί η δική σου τόλμη, μην διστάσεις να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό παράγοντα, αφού με την συνδρομή του, μπορεί να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν «βουνό». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν», ενώ μπορείς και να δανειστείς με καλούς όρους.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου. Ωστόσο με τις εντάσεις και τις προκλήσεις να «παραμονεύουν», δεν αποκλείεται να πυροδοτηθεί μια νομική διαμάχη ή ένας… τρικούβερτος καβγάς, ενώ πρόσεξε και την υπερθέρμανση συσκευών και μηχανών. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν καταφέρεις «να φέρεις με τα νερά σου» άτομα που όσο να ‘ναι έχουν τις… παραξενιές τους, το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει, με ένα πρωτότυπο και μοναδικό «προϊόν»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να επιληφθείς δυναμικά κάποιων οικονομικών θεμάτων, ίσως μάλιστα να φερθείς σχετικά πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Επιπλέον, μην διστάσεις να διαπραγματευτείς με περίσσιο… θράσος για την ρύθμιση μιας υπόθεσής σου, αφού «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές και νέες πρωτοβουλίες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να αλλάξεις προσωρινά πόστο. Πρόσεξε όμως μήπως ξεπεράσεις τις αντοχές σου, ενώ το γνήσιο ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, θα βρει σίγουρα πολλά πεδία εφαρμογών.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Δία καλείσαι να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση δεν «σηκώνεις» περιορισμούς, το πιθανότερο είναι να «τα σπάσεις» με όσους/ες αντιμάχονται την ανεξαρτησία σου, επιλέγοντας κάτι νέο. Από την άλλη πλευρά όμως μια πρόσκαιρη συμμαχία θα σε οδηγήσει στην… νίκη! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο, είναι το ίδιο εύκολο να εντυπωσιάσεις θετικά κάποιον/α, όσο και το να υπάρξουν αντιπάθειες, σε κάθε περίπτωση όμως, ας διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, όσο… παράξενο κι αν δείχνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να υλοποιήσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα στην δουλειά σου, ωστόσο μπορεί και να γίνει «χαμός» με άτομα που τεμπελιάζουν ή κοιτάνε μόνον «την πάρτη τους». Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αναλάβεις δράση προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να υπάρξουν και αντιδράσεις που θα σε ξενίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο «τζογαδόρο» στις επιδιώξεις σου κι όσο περισσότερο τολμήσεις, τόσο θα ευνοηθείς! Επιπλέον, τα προσωπικά σου «παίρνουν φωτιά», πρόσεξε όμως μήπως μέσα στην όλη «θέρμη», κάποιες οι ενέργειές σου παρεξηγηθούν ως εγωιστικές ή παρεμβατικές. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, η καθημερινότητά σου παίρνει μια πιο ενδιαφέρουσα διάσταση και το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι το να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση που θα σε καταπλήξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα κι από ότι φαίνεται θα αποζημιωθείς από τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει και μια έντονη διαμάχη, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα, είτε με κάποιον οικείο σου, ενώ πρόσεξε μήπως ανάψει και μια… πραγματική φωτιά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, κάτι που από την μια πλευρά θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη όμως θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Δία να προοιωνίζει «θεαματικές» εξελίξεις, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα συναρπαστικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να «ξεδώσεις». Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική σε χρόνο… dt! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως σε κάνει «το πρόσωπο της ημέρας» και βέβαια μην ξεχνάς ποτέ ότι η διαφορετικότητά σου είναι που «τρέφει» τις μοναδικές εμπνεύσεις σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα. Ίσως όμως να υπάρξουν και επιθετικές κινήσεις σε βάρος των κεκτημένων σου και σε μια τέτοια περίπτωση μην διστάσεις να… βάλεις τις φωνές, αφού όλο και κάποιος/α θα προστρέξει προς βοήθειά σου! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει μια σημαντική εκμυστήρευση ή ένα «προφητικό» όνειρο, επιπλέον όμως είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/08 : Οι συνεργασίες στα επαγγελματικά χρειάζονται προσοχή ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ