ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις ημέρες, μπορεί να «υποφέρεις» από δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα ή να φανατιστείς από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου. Επιπλέον, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να σε αναστατώσει με ανταγωνισμούς και παλινδρομήσεις, είτε στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε στα δικά σου «θέλω», με το πάθος να… περισσεύει! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα στα εργασιακά σου και ανεξάρτητα με το ότι λέγονται περισσότερα από εκείνα που μπορούν να γίνουν, είναι πιθανό τελικά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, κάθε εμφάνισή σου θα συνοδευτεί από εγκωμιαστικά και… όχι μόνον σχόλια! Κατά τα άλλα όμως ενδέχεται να ξεσπάσει μια «θύελλα» στο συγγενικό ή ευρύτερο περιβάλλον σου, με την ζήλεια και τα «κτυπήματα κάτω από την ζώνη» να έχουν τον πρώτο λόγο! Επιπλέον, καλό είναι να περιορίσεις τις διατροφικές καταχρήσεις. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης η προσωπική σου ζωή αποκτά πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, κάτι που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, αρκεί να μην πάρεις κι εσύ στα… πολύ σοβαρά τα όσα συμβαίνουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η αλλά αν προσδοκάς ήρεμες καταστάσεις, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει, αφού σε αυτήν την φάση είτε θα είσαι εσύ που διεκδικείς «φανατικά» κάποιον/α, είτε θα γίνεις «το αντικείμενο του πόθου», εν μέσω συναισθηματικών ή/και οικονομικών διεκδικήσεων και ανταγωνισμών. Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μπορείς να… απολαύσεις τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για καλλωπιστικές παρεμβάσεις, είτε για κάτι εορταστικό. Επιπλέον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου δώσει το κίνητρο για να διακριθείς και να… μπεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν εντάσεις-ζήλειες, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Πρόσεξε μόνον μήπως πέσεις εσύ στην «λούμπα» μιας ζήλειας που θα μετατρέψει τον «παράδεισό» σου σε… κόλαση! Παράλληλα βέβαια, με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης η ημέρα θα έχει και τις πιο χαλαρές στιγμές της, με ποικίλες επαφές μετακινήσεις και συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται η συνέπεια σε σχέση με όσα ωραία λέγονται και τελικά… δεν γίνονται!

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη παραπέμπει σε επαφές, μετακινήσεις και ραντεβού για προσωπικούς λόγους, πρόσεξε όμως μήπως οι «ζηλότυπες» αντιδράσεις κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σου βγάλουν τελικά από μέσα σου τον πιο… εγωιστή εαυτό σου! Επιπλέον κάτι «καυτό» παίζει στα παρασκήνια. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης έχεις την τάση να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι κατ’ ανάγκη σημαντικές, συμβάλλουν ωστόσο στο να περάσεις καλύτερα κι εσύ και όσοι/ες σε περιβάλλουν. Ίσως μάλιστα να ανταλλαγούν δώρα στα πλαίσια ενός «πολλά υποσχόμενου» φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει τόσο «τρελά» έξοδα, αν έρθεις στο «τσακίρ κέφι», όσο και διακριτά οφέλη από κάποιον/α που «σε πάει». Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να έχει μεγάλους… καημούς, ίσως όμως αυτό να αφορά και σένα! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αναδεικνύει την… χάρη σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα νάζια και τα σκέρτσα σου, το θέμα όμως δεν είναι μόνον οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει στην πράξη, όταν τα πράγματα θα αρχίσουν να… σοβαρεύουν!

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις «έξω καρδιά», με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ωστόσο ανοικτό, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα μπορέσεις να… εκμεταλλευτείς τις ισχυρές παρορμήσεις, που λειτουργούν σε βάρος της λογικής σου. Ίσως βέβαια να «σου την πέσει» και κάποιος/α, με τα όρια ανάμεσα στην συμπάθεια και την αντιπάθεια να είναι… κυμαινόμενα! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα ή… αδιάφορα κουτσομπολιά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια δικά σου μυστικά, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, τόσο στον χώρο της εργασίας σου, όσο και κατά την διάρκεια των εξόδων-μετακινήσεών σου θα προκύψουν πάθη και ανταγωνισμοί, που κάποιες φορές θα λειτουργήσουν υπέρ σου, κάποιες άλλες όμως όχι, Επιπλέον, στο συγγενικό σου περιβάλλον αλλά και στην γειτονιά σου τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια διασκεδαστική παρέα και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που στερούνται ουσίας και είναι όλο «φρου φρου κι αρώματα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη ενισχύει τα πιο «παιχνιδιάρικα» στοιχεία σου, συμβάλλοντας σε ένα ζωηρό όσο και ανταγωνιστικό κλίμα κι εδώ το θέμα είναι αν και για πόσο θα καταφέρεις να «ελιχθείς» ανάμεσα σε πρόσωπα που το καθένα σε διεκδικεί για λογαριασμό του. Επιπλέον αναμένεται να… ξοδευτεί πολύ χρήμα χάριν εντυπωσιασμού! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου, βοηθώντας σε να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Αν όμως λάβεις ή δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, μην τις πάρεις και πολύ «ζεστά». Ότι γίνει σήμερα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου με ζωηρές προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές αλλά και μια ενδεχόμενη εκδήλωση… παθών στον χώρο σου ή κάπου αλλού, αν φιλοξενηθείς! Επιπλέον, ένα ζήτημα δημιουργεί ισχυρές συμμαχίες αλλά και σφοδρές αντιπαλότητες. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε παροτρύνει να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο, να παρακολουθήσεις παραστάσεις, ακόμη και να ταξιδέψεις- καλό είναι όμως να μην αποσπάσαι διαρκώς με «χαζά» πράγματα, αφού η μέρα σου θα περάσει, χωρίς να σου μείνει κάτι ουσιαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φαίνεται όμως να παρασύρεσαι από το θυμικό σου και να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις, έχοντας ένα μάλλον ερωτικό κίνητρο! Με ανάλογο… ενθουσιασμό θα διαχειριστείς κι ένα εργασιακό σου ζήτημα, ίσως όμως και να δεχθείς ένα έντονο φλερτ κατά την άσκηση των καθηκόντων σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε κάνει πιο γενναιόδωρο, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, αφού όλο και κάτι θα σου δώσουν, αν όμως σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το «δέσεις κόμπο»!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, με τις εξελίξεις να είναι αμφίσημες, αφού όσο πιθανό είναι να καρπωθείς την συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, άλλο τόσο είναι να «τα δώσεις όλα», μένοντας «πανί με πανί»! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε «παρηγορεί» μέσα από μια ευχάριστη παρέα, βγάλε ωστόσο από το μυαλό σου τα πιο «σοβαρές» προοπτικές, αφού, τα «συμφωνηθέντα» θα… ξεχαστούν, μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται οι πρώτες δυσκολίες!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/09 : Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ