ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου αξιοποιώντας το «σουξέ» που έχει ένα δικός σου άνθρωπος. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπαίνει σε πρώτο πλάνο η ενημέρωσή σου για τα τεκταινόμενα, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά μπορείς ωστόσο να εντρυφήσεις και σε έξυπνες εφαρμογές ή τεχνικές που απλουστεύουν την ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία στα εργασιακά αλλά και την υγεία σου, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως… αγαπάς και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες! Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ «παίζει» και η απόκτηση ενός pet. Παράλληλα, η Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου υπόσχεται κέρδη ή  έσοδα, μέσα από την σωστή ενημέρωσή σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχωρίσεις τις έγκυρες πληροφορίες από τις  ανυπόστατες φήμες για να μην «τρέχεις» τζάμπα και βερεσέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου έχεις κάθε λόγο να ξανοιχτείς κοινωνικά και να μην το πράξεις όμως θα έρθουν οι… άλλοι να σε βρουν, για να ανταλλάξετε πληροφορίες και παρότι τίποτε δεν προοιωνίζει μια «δεμένη» συνέχεια, οι εξελίξεις της ημέρας θα είναι του γούστου σου. Παράλληλα και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλει πιο κοινωνικό/η, αφού θα έχεις πάμπολλες ευκαιρίες να «κλέψεις» τις εντυπώσεις αλλά και να φλερτάρεις. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων ή κάποιου/ας που θα σου κάνει όλα τα χατίρια, χωρίς… χρέωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου Επιπλέον, αν οργανώσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή παρευρεθείς σε κάτι ανάλογο, η ημέρα θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική ως προς τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, ένα μυστικό που αποκαλύπτεται θα «φωτίσει» τον δρόμο σου, μην παραλείψεις ωστόσο να δώσεις έμφαση και στην βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και συμβάλλει στην ευνοϊκή αντιμετώπισή σου από τους άλλους, έστω κι αν τα όσα θα διαμειφθούν μεταξύ σας κινούνται μόνον στην σφαίρα μιας «χαλαρής» καθημερινότητας. Επιπλέον, ευνοούνται ταξίδια κι εκδρομές, ενώ είναι πιθανό να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, τόσο αν απευθυνθείς στο κοινό ή από την επαφή σου με συλλογικούς φορείς, όσο και από φίλους/ες, που θα σε ενημερώσουν επί… παντός επιστητού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να αναδεικνύει τα προσόντα και το έργο σου, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, να διαφημιστείς αλλά και να ενημερωθείς για τις δυνατότητες που έχεις. Ίσως βέβαια να σε «ζαλίσουν» και με πράγματα που δεν έχουν ουσία αλλά τι να κάνεις; Θα το… ανεχτείς κι αυτό! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί και τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι όμορφο αλλά μπορείς κι εσύ να ευχαριστήσεις αυτούς που αγαπάς, με δώρα και προσφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις εύκολα αυτά που θες, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον, με την Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο σου τείνεις να… ξεπορτίσεις ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσον και πέρα από την βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, θα μάθεις πολλά σοβαρά ή… μη! Παράλληλα με την Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, μια «καπάτσα» λύση μπορεί να παρακάμψει νομικούς ή άλλους περιορισμούς, ενώ «παίζει» και η πρόσκαιρη  ένταξή σου σε έναν κύκλο σπουδών. Ότι προλάβεις δηλαδή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα εργασιακά σου, εξασφαλίζοντας… ξάπλες μετ’ αποδοχών, όσο και σε θέματα υγείας ή διατροφής αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από μια κρυφή συμμαχία ή υποστήριξη. Επιπλέον όμως σε προσωπικά θέματα ενδέχεται να μαθευτούν και πράγματα που… δεν εγκρίνεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ανοίγει ο δρόμος για μια φορολογική ή ασφαλιστική ρύθμιση, ενώ «παίζει» και μια δανειοδότηση, που θα απελευθερώσει τις οικονομικές σου δυνατότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις και διευρύνει τις προοπτικές σου, μέσα από την στήριξη που θα λάβεις από άλλους και μένει να μην «απλωθείς» σε πολλά μέτωπα, αφού δεν θα έχεις τον χρόνο να γίνουν τα πράγματα όπως τα θες. «Τσιμπολόγημα» σου… πρέπει λοιπόν για να είσαι ασορτί με τις τάσεις της ημέρας! Επιπλέον, μια σύμβαση ή συμφωνία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη ως προς την άρση περιορισμών, που σε «μαγκώνουν» Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και είναι πιθανό να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σένα και μέσα από την γοητεία που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξουν πολλές «πόρτες». Όσο για τα αυστηρά κριτήριά και τα υψηλά στάνταρ σου, ας εκδηλωθούν μόνον σε σχέση με την εξωτερική σου εμφάνιση και τους κανόνες καλής συμπεριφοράς! Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς πολλαπλά από την συμμετοχή σου σε μια κοσμική σύναξη. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να ενημερωθείς γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα προσφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό διώχνει μακριά τις σκοτούρες και σου υπόσχεται όμορφες και χαλαρές στιγμές στα πλαίσια μιας παρέας ή μιας εξόδου, ενώ μπορεί να ωφεληθείς κι από έναν συγγενή ή γείτονά σου. Επιπλέον αναμένονται ευχάριστα μαντάτα για μια υπόθεσή σου. Ίσως πάλι να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και βέβαια αν σου χαρίσουν κάτι δεν θα πεις όχι! Παράλληλα, με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου. η ανταπόκριση που θα βρεις στα νοητικά και… όχι μόνον παιχνίδια σου θα σε κάνει να δεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα, έστω κι αν αυτή η «έξαψη» κρατήσει μόνον για μια ημέρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να συζητηθούν οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα και μένει να βρεθεί εκείνη η λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Κι αν κάτι σου φανεί πολύ «αεριτζίδικο», σημασία έχει να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα προκόψεις και στον οικονομικό τομές, πέρα από την τύχη σου μάλιστα, θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου, «μεταφρασμένες» σε χρηματοδότηση. Μπορείς φυσικά να… απολαύσεις απλά τα όσα σου προσφέρονται απλόχερα, προκειμένου να ανταποκριθείς σε ένα ερωτικό κάλεσμα!

ΠΗΓΗ