ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη βάζει ευχάριστες «πινελιές» στην καθημερινότητά σου, με θεάματα, ακροάματα και ποικίλα παιχνίδια, ίσως μάλιστα να σου δοθεί κι η ευκαιρία να εξέλθεις, περνώντας όμορφα. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί «να βγάλεις τα απωθημένα σου», ίσως όμως να βγουν στην επιφάνεια και ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου φέρνοντάς σε, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κατάσταση. Επιπλέον μπορεί να ξεσπάσει ένας «εμφύλιος» είτε μέσα σου, είτε με οικεία σου πρόσωπα, γι αυτό μην «τα σκαλίζεις» πολύ κι αναζήτησε εκείνα που σε ενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να «ευλογεί» τα οικονομικά σου, πέρα από την αίσθηση πληρότητας που έχεις μπορεί να σου «σκάσει» κι ένα τυχερό! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία, που έχει ρίζες στο παρελθόν, μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα. Κι επειδή η λογική δεν «χωρά» σε αυτό, μην υποτιμήσεις τίποτε και κανέναν. Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με κοπιαστικές εργασίες, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει ότι μπορεί για να περάσεις όμορφα, φαίνεται μάλιστα πώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δακτυλάκι για αυτό, αφού κάποιος/α νοιώθει για σένα πολλά και θα φροντίσει να σου το δείξει με κάθε τρόπο. Όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού, αφού με τον Άρη στον Κριό όλο και κάποιος/α θα ζηλέψει και θα αρχίσει να θυμάται ιστορίες του παρελθόντος, με σκοπό να πλήξει την ευτυχία σου κι όπως λέει η παροιμία «άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς». Επιπλέον αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, θα διαμορφωθούν δύο στρατόπεδα, με τους «μεν» και τους «δε» να φτάνουν στα άκρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας σε άλλους/ες τα δύσκολα κι επίπονα, αν όμως το ρίξεις στο σορολόπ με διατροφικές καταχρήσεις, μπορεί να βγεις… off! Επιπλέον, με τον Άρη στον Κριό μπορείς να αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο κρίνεις, την ιδιαίτερη συμπάθεια που νοιώθει κάποιος για σένα παράλληλα όμως αναμένονται ανακατωσούρες στην καριέρα σου, πολύ περισσότερο αν συμμετέχουν και οικείοι σου, αφού κινδυνεύετε να γίνετε «από δύο χωριά χωριάτες». Ίσως μάλιστα να σου προκύψει και μια συναισθηματική ταραχή που δεν κοντρολάρεται εύκολα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να φέρνει στο προσκήνιο τον έρωτα-δημιουργό, παίρνεις τα… πολύ πάνω σου, ίσως μάλιστα «να του δώσεις να καταλάβει» μέσα από έναν έντονο τρόπο ζωής, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό κάνει μια καλή προσπάθεια να σου χαλάσει την ευτυχία, μέσα από εντάσεις στις σχέσεις σου με γείτονες και συγγενείς, που βρήκαν ώρα για να θυμηθούν το τι «στραβό» έγινε παλιά, ίσως μάλιστα να ανακινηθεί κι ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα. Από την άλλη πλευρά μια δική σου αναζήτηση στο παρελθόν μπορεί να βγάλει «λαγό».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια εορταστική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο, στα πλαίσια βέβαια της νομιμότητας αφού δεν αξίζει να «δηλητηριάσεις» την διασκέδασή σου με άγχη, ούτε είναι … ώρα για πρόστιμα! Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη, που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ξοδέψεις για να αποκτήσεις κάτι που είναι «το απωθημένο σου», σηματοδοτεί όμως και μια «φαγωμάρα» για περιουσιακά θέματα, με κάποιες παλιές διαφορές να επανέρχονται στο προσκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε δρώμενα και παραστάσεις, γνωρίζοντας αρκετά νέα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό βάζει την σφραγίδα του στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον νέο συνοδοιπόρο, με τον οποίο σε «δένουν» πολλά από το παρελθόν, άλλο τόσο είναι και το να πέσεις θύμα «μπούλινγκ» από έναν δικό σου άνθρωπο, που διάλεξε την πλέον ακατάλληλη στιγμή για να τονίσει αυτά που σας χωρίζουν κι όχι εκείνα που σας ενώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη συντηρεί συνθήκες πληρότητας και καλοπέρασης κι έχεις πολλούς λόγους για να είσαι ικανοποιημένος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα «τυχερά» σου στον οικονομικό τομέα. Υπάρχει ωστόσο κι ένα κρυφό «σαράκι» που σε τρώει και τελικά μπορεί να φερθείς «αχάριστα» απέναντι σε όσα σου προσφέρει η ζωή, δίνοντας έμφαση σε παλιές καταστάσεις, είναι όμως πράγματι η σωστή στιγμή για να βγάλεις τα απωθημένα σου; Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί «φαγωμάρες» στα εργασιακά σου, ενώ στην υγεία σου, κάτι που νόμιζες πώς είχε ξεπεραστεί, επανέρχεται… δριμύτερο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι βέβαια ότι το καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις για να περάσεις όμορφα, ίσως μάλιστα να σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να εξέλθεις και να… χαζέψεις τον κόσμο! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Κριό είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και μένει να δεις το τι ακριβώς θα προκύψει από έναν έντονο τρόπο ζωής, αφού ο «θρίαμβος» από την «καταστροφή» δεν απέχουν και πολύ. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει επείγον «θέμα» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που δοκιμάζεται συναισθηματικά και οι αντιδράσεις του θυμίζουν κρίση πανικού

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, όσο περισσότερο ξεκουραστείς, τόσο πιο γρήγορα θα ανακάμψεις. Επιπλέον, θα νοιώσεις ακόμη πιο ευτυχής αν έχεις για παρέα ένα pet. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί «φουρτούνες», είτε μέσα σου, είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με τα αίτια να ανάγονται στο παρελθόν και σε πράγματα που σε είχαν πληγώσει και τα είχες «θάψει» στο υποσυνείδητό σου. Ίσως πάλι να γίνει «πανικός» στο σπίτι ή την οικογένειά σου από εξωγενείς αιτίες, σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να αναγκαστείς να εγκαταλείψεις την εστία σου, μέχρι να «στρώσουν» τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού και θα στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί εντάσεις με συγγενείς ή άτομα του περιβάλλοντός σου, ίσως μάλιστα να αναβιώσει και μια παλιά έχθρα. Επιπλέον, μια αίσθηση εγκλωβισμού μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ξέσπασμα κατά δικαίων και αδίκων, αν όμως ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα, θα «φωτιστείς» για ιστορικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη καλείσαι απλά να «εξαργυρώσεις» την γοητεία που ασκείς για να πετύχεις εύκολα αυτά που επιθυμείς. Ίσως μάλιστα να κερδίσεις και την υποστήριξη ενός «ισχυρού». Επιπλέον, οι στιλιστικές επιλογές σου γίνονται πιο… σέξι, κάτι που θα συνεχίσεις να το διαπιστώνεις και μελλοντικά φορώντας ρούχα ή αξεσουάρ, που θα αποκτήσεις αυτήν την περίοδο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να προβείς και σε σπατάλες στα πλαίσια του «ευ ζην», ενώ μπορεί να σου προκύψει και μια ενδοοικογενειακή διαμάχη για οικονομικά και περιουσιακά θέματα.

ΠΗΓΗ