ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Πέρα από την καλή παρέα σε επίπεδο διασκέδασης, με τον Ερμή στον Υδροχόο κάποια πράγματα θα «τρέξουν» πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας, ίσως μάλιστα να κάνεις μια γνωριμία που θα σε βοηθήσει σε πολλά. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να μάθεις περισσότερα γύρω από διάφορα πράγματα, φρόντισε ωστόσο να μην θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους αφού κάποια στιγμή θα βαρεθείς και θα τα παρατήσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή/και προβλήματα με έναν γείτονα ή συγγενή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα στην καριέρα και τους βασικούς στόχους σου, έχοντας την υποστήριξη ενός «ισχυρού» προσώπου, ίσως μάλιστα να σου έρθουν όλα πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους «βάζει φωτιά» στις επιθυμίες αλλά και στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι ότι αν βάλεις έναν βραχυπρόθεσμο στόχο θα τον πετύχεις. Το πρόβλημα ωστόσο είναι το… αίτιο που θα προκαλέσει μια τέτοια ανάγκη, αφού δεν αποκλείεται να βρεθείς «στον άσσο» εξ αιτίας μιας σημαντικής απώλειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 23/4, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και σε αρκετές περιπτώσεις θα ευνοηθείς από το «θράσος» σου, πετυχαίνοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν και οι… πόνοι, ιδιαίτερα αν η φυσική σου κατάσταση δεν είναι καλή και φορτσάρεις απότομα για κάτι, ενώ οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε οτιδήποτε δεν κατέχεις καλά, ώστε να μην πάθεις ή προκαλέσεις κάποια ζημιά. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο σου ανοίγει «πόρτες» σε σπουδές και νομικά θέματα, ενώ σου φέρνει και καλά νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο να «αβγατίζει» τα χρήματά σου, σίγουρα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, επειδή όμως το χρήμα πρέπει να… κυκλοφορεί και το ζητούμενο είναι να καλύψεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, θα σου είναι δύσκολο να το κρατήσεις. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους ενεργοποιεί το παρασκήνιο και… ευκαιρίας δοθείσης άρχισε από τώρα να ψάχνεις ποιος/α θέλει «να σου την κάνει»! Επιπλέον, ένα θέμα υγείας μπορεί να σε «τρέξει», ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, προνόησε για την προστασία τους.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει μια πλούσια κοινωνική ζωή, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από την επιτυχία-πρόοδο ενός δικού σου ανθρώπου αλλά σε κάθε περίπτωση μην μείνεις μόνον στις κερδισμένες εντυπώσεις και δες τι μπορείς να πάρεις άμεσα. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους προσθέτει «φλόγα» και πάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να «στρατευθείς» για έναν σκοπό, όλα αυτά όμως πέρα από τις καλές στιγμές τους θα έχουν και τις… κακές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από εξυπηρετήσεις και προσφορές, προερχόμενες από απλούς εργαζόμενους ή υφισταμένους σου. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, δρομολογώντας άμεσα τα σχέδιά σου, αφού μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από εκεί και ύστερα είναι βέβαιο πώς θα δώσεις μάχες και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε κάνει πιο κοινωνικό/η και «παιχνιδιάρη/α», κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου. Ίσως μάλιστα να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ μπορεί να έχεις και τα… τυχερά σου! Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει επιπλέον κίνητρα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου, θα ανοίξει ωστόσο και νέα «μέτωπα» σε νομικά θέματα και στις σχέσεις σου με γείτονες- συγγενείς. Επιπλέον, μην βιάζεσαι για να μην σκοντάψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για την επιτυχία-πρόοδο ενός οικείου σου, είτε για την αναβάθμιση του χώρου σου με νέα αποκτήματα. Επιπλέον, ευνοούνται οι μισθώσεις και οι αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει κίνητρο για να καλύψεις «εδώ και τώρα» ανάγκες κι επιθυμίες, ίσως όμως να υπάρξουν και οικονομικές διεκδικήσεις σε βάρος σου κι όχι πάντα με τον πιο… ευγενή τρόπο! Σε κάθε περίπτωση ότι μαζέψεις θα το δώσεις κι ότι χάσεις θα το «ισοφαρίσεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 23/4, ο Άρης απέναντί σου προσδίδει μια νέα δυναμική στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σίγουρα θα υπάρξουν τόσο οι καλές στιγμές, όπου τα πράγματα θα πηγαίνουν «σφαίρα» κι όπως τα θες, όσο και οι κακές με έντονες αντιδράσεις είτε από σένα, είτε από τους άλλους με… πρώτο και καλύτερο τον/την σύντροφό σου ή έναν συνεργάτη σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου και… μακάρι να έχεις την άνεση να ταξιδέψεις, με δεδομένα όμως τα περιοριστικά μέτρα «βολέψου» με τις διαδικτυακές γνωριμίες σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε στηρίζει οικονομικά, αν μάλιστα καταφέρεις να προσπεράσεις τις συνήθεις επιφυλάξεις σου για οτιδήποτε σου μοιάζει «εύκολο» ή πολύ… τυχερό, μπορεί να βρεθείς με πολλά λεφτά, από την μια στιγμή στην άλλη. Επιπλέον σε συμφέρει να προβείς σε μια επένδυση ή μια αγορά. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, είτε με το καλό, είτε με το… ζόρι! Επιπλέον φαίνεται πως τα εργασιακά σου «παίρνουν φωτιά» με νέες πρωτοβουλίες αλλά και ισχυρές «κόντρες».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ευχάριστα δρώμενα και «τυχερές» εξελίξεις στην ζωή σου, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για κάτι. Ίσως πάλι να λάβεις μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ή να δεις μια ιδέα-πρότασή σου να γίνεται… viral! Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εκφράσεις το δημιουργικό «είναι» σου, δημιουργεί ωστόσο και το πλαίσιο για να υπάρξουν έντονες στιγμές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τόσο από την καλή, όσο κι από την… ανάποδη!  Αν πάλι έχεις παιδιά, μπορεί να σημάνει συναγερμός στην δική τους ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σου αποκαλύπτει δεδομένα και πληροφορίες, κάτι όμως που μπορεί να δημιουργήσει και «πολύ κακό για το τίποτα». Πολύ πιο χρήσιμη θα είναι η βοήθεια που θα σου δώσει για να βρεις κρυμμένα πράγματα, είτε μέσα σου, είτε γύρω σου. Παράλληλα και μέχρι τις 23/4, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την διευθέτηση πραγμάτων σε σχέση με άτομα που φιλοξενείς ή σε φιλοξενούν. Επιπλέον φαίνεται να αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, μόνον… ησυχία μην ζητάς αφού δεν θα την έχεις!

ΠΗΓΗ