ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων αλλά ίσως να «μπερδέψει» και εκείνους, από την στιγμή που η στάση και η συμπεριφορά σου θα γίνει υπέρ το δέον κυκλοθυμική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν λοιπόν από «σκαμπανεβάσματα». Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, πολλά από αυτά που ακούς ή μαθαίνεις «επί προσωπικού» δεν ισχύουν. Παράλληλα, βέβαια, με τον Ερμή στον Ταύρο η ημέρα προσφέρεται για αγορές ή για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση- συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία ή σύμβαση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού οι καταστάσεις θα αλλάξουν σύντομα. Αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φαντάζεται πράγματα που δεν συμβαίνουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς, τόσο στα εργασιακά σου, όπου η φυσική σου παρουσία θα παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αφού με κάποιο… περίεργο τρόπο όλα τα μυστικά καταλήγουν σε σένα! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συνομωσία με καλό σκοπό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν», σύντομα ωστόσο η τάξη θα αποκατασταθεί κι εσύ θα μπορέσεις να ξεκουραστείς όπως… επιθυμεί και η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου! Κατά τα άλλα βέβαια ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, ο Ερμής στον Ταύρο θα σου γνωρίσει κι ένα πρόσωπο, που έχει «άκρες» σε οικονομικά ή περιουσιακά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι επειδή η μέρα είναι γόνιμη για συμφωνίες, μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη σου δίνει «πόντους» μέσω της συμμετοχής σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, όταν όμως οι αγορές… επείγουν, τα υπόλοιπα περισσεύουν! Εξ άλλου θα υπάρξουν και έσοδα και τελικά θα έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την προώθηση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον και… ελέω Αφροδίτης, ένα ισχυρό πρόσωπο φαίνεται να σε εκτιμά και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και με δεδομένες τις πολλές και διαφορετικού τύπου γνωριμίες που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, που σε κάνουν ασταθή και… ελαφρώς «αιθεροβάμονα»! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που μάλλον θα συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του, είτε με μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου. Από εκεί και ύστερα μπορεί να σε πιάσουν οι… καλοσύνες σου και να γίνεις πιο δοτικός/η. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο που σε βλέπει λίγο φιλικά και λίγο ερωτικά, χωρίς ωστόσο να… διευκρινίζεται το αν θα γίνει κάτι πιο «χειροπιαστό», αφού με την Αφροδίτη απέναντί σου τον πρώτο λόγο έχει η φαντασία! Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που θα σε εμπνεύσει. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες… ατυχίες αλλά μην το βάλεις κάτω, αφού η κατάσταση θα «γυρίσει» σύντομα! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή υπηρεσιών που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού ή των επαφών σου, εκμεταλλευόμενος/η την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων. Επιπλέον, φαίνεται πως τα μηνύματα πέφτουν… βροχή, χωρίς όμως να έχουν όλα την ίδια αξία κι αν τυχόν φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν, κράτα την θετική αίσθηση χωρίς να περιμένεις κάτι… έμπρακτο! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σηματοδοτεί είτε περιουσιακές ρυθμίσεις, είτε εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου, ενώ είναι πιθανό, να δεχθείς επισκέψεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό συμβάλλει σε μια αστάθεια στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που… ξεκίνησες, έχοντας ωστόσο αποκτήσει και κάποια επιπλέον αγαθά κι αυτό κακό δεν το λες! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο να προωθεί εξόδους, μετακινήσεις και γενικότερα την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να «ξεχαρμανιάσεις» από την «κλεισούρα» των προηγούμενων ημερών, ίσως μάλιστα τελικά να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο στο σπίτι ή να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/05 : Αρχίζεις δειλά δειλά να επαναφέρεις την αισιοδοξία ΣΟΥ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ