ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε προειδοποιεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «σου κάνουν τον καλό» στις δουλειές σου, αφού άλλα σχεδιάζουν, χώρια που εκεί έξω… κάτι πάει λάθος! Επιπλέον, στην υγεία σου «παίζουν» δυνατά αλλεργίες, ιώσεις αλλά και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια «παραπλανητική» ένδειξη, με κίνδυνο να ακολουθήσεις μια αχρείαστη αγωγή. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Καρκίνο καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο, αφού αναμένονται επισκέπτες, ίσως όμως να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ανεβάζει στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο αφελής ή ο… πονηρός της υπόθεσης! Ίσως όμως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να ταλαιπωρηθεί από ένα θέμα υγείας ή να αρχίσει να λειτουργεί «στα χαμένα». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει συζητήσεις και ειδήσεις που σου προκαλούν το ενδιαφέρον, ενώ σε ωθεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα και να μεταβείς όπου… αγαπάς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη να εξωραΐζει καταστάσεις, όλα δείχνουν όμορφα κι ωραία, καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται λάθρα στον χώρο σου, αφού ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, μην πίνεις, αν είναι «να σε πιεί» ενώ η περίοδος δεν συστήνεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ούτε και για «μεγαλεπήβολα» σχέδια στην καριέρα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει πολύ πιο «άνετο/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου και είναι πιθανό να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πιο πλήρης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα. Επιπλέον, πρόσεξε τους μεθυσμένους και τα λάδια στον δρόμο, ενώ αν παρουσιαστεί κάτι στην υγεία σου πάρε μια δεύτερη και τρίτη γνώμη, πριν ξεκινήσεις κάποια αχρείαστη αγωγή. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου, σου δίνει ενεργό ρόλο στα πράγματα, ενισχύοντας τις προστατευτικές τάσεις σου απέναντι στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή έκλειψη σου υπενθυμίζει ότι στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση, οπότε πριν βιαστείς να κάνεις επίδειξη της γενναιοδωρίας σου «τσέκαρε» για πιθανές απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά, ενώ θέμα εμπιστοσύνης τίθεται και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ενημερώνει για τεκταινόμενα του παρασκηνίου, δίνοντάς σου συνάμα την ευκαιρία να αποσυρθείς στα… ιδιαίτερα διαμερίσματά σου, μακριά από κάθε είδους εντάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη απαλύνει τις εντάσεις στην ζωή σου και σε βοηθά να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα, τονίζοντας περισσότερο τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις, ενώ «παίζει» και μια απάτη σε βάρος σου κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον σε κάνει πιο επιρρεπή σε ιώσεις και μυκητιάσεις, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο εμπλουτίζει την ζωή σου με νέες γνωριμίες και παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπείες, πρόσεξε όμως, μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου. Πολύ πιο «έμπιστες» είναι τα μηνύματα που σου στέλνει το υποσυνείδητό σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία. Επιπλέον, προτίμησε να ξεκουραστείς, αφού οι περισσότερες προσπάθειές σου θα πάνε «στον βρόντο». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε φέρνει κοντά σε άτομα που «έχουν λόγο» στα πράγματα και κάποιες υποθέσεις σου θα «πάνε» από… μόνες τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συλλογικότητες και τις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι το άσχημο ή ενοχλητικό, ίσως όμως να λαθέψεις κι εσύ στην κρίση σου για κάποιον/α. Όσον αφορά δε συνολικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως όμως να υποψιαστείς το λάθος άτομο για τους… λάθος λόγους! Επιπλέον, μην «ξηλωθείς» για ένα κοινό σκοπό, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια ή εκδρομές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει μια σύγχυση σχετικά με το τι κάνουν ή… δεν κάνουν οι άλλοι ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες στα επαγγελματικά σου, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς κι εσύ να εφαρμόσεις στρατηγικές παραπλάνησης, προκειμένου να «εξαφανίσεις» τις εντάσεις και να… την βγάλεις ζάχαρη! Επιπλέον, ένας δικός σου άνθρωπος, είτε τελεί σε πλήρη σύγχυση, είτε σου παίζει παιχνίδια. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, ξοδεύοντας το… κάτι τι σου αλλά θα σου φέρει και έξτρα έσοδα ή υποστηρίξεις από άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει αρκετά ψέματα ή λάθη στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά ειδήσεις φήμες και διαδόσεις, που… ανάθεμα κι αν ξέρει κανείς από πού προέρχονται! Επιπλέον στις μετακινήσεις σου εύκολα μπορεί να γίνει το λάθος ή να αποπροσανατολιστείς, ενώ δεν αποκλείεται να εξαφανιστούν έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα που χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά μπορείς να βρεις καταφύγιο σε διαβάσματα, φιλοσοφίες αλλά και να το… κόψεις στον ύπνο! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου ευνοεί μια συνεργασία, έστω και στα πλαίσια μιας εμψύχωσης ή αλληλεγγύης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη ενθαρρύνει τις ανθρωπιστικές τάσεις ή την διάθεση προσφοράς σου, με τα μοιράσματα να είναι μάλιστα αμφίδρομα αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις ή να σου κλέψουν κάτι, γι’ αυτό «έχε μάτια και στην πλάτη». Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου το κλίμα είναι αρκούντως ρομαντικό, «φευγάτο» αλλά και «ομιχλώδες». Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κρατά «κάτω στην γη», μέσα από ποικίλες εργασίες που πρέπει να διευθετηθούν, είτε στην δουλειά, είτε στο σπίτι σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σεληνιακή έκλειψη καλείσαι να «βγάλεις» τον καλλιτέχνη ή τον εμψυχωτή που κρύβεις μέσα σου, αφού με τα ψέματα μπορεί να κάνεις τους άλλους να νοιώσουν πολύ καλύτερα. Ωστόσο οι καιροί δεν προσφέρονται για κρίσιμες συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις. Επιπλέον, σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα τα φαινόμενα απατούν και πίσω από τον «καπνό» δεν υπάρχει απολύτως καμία… φωτιά! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Καρκίνο σου φέρνει άτομα που διακρίνονται για την «ζεστασιά» τους αλλά και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες τους.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/06 : Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ