ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις, είτε σε προσωπικά θέματα, είτε σε επαγγελματικά- οικονομικά. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Δία, έχεις μεν «ηρωική» διάθεση και πράγματι μπορείς να τα καταφέρεις απέναντι σε κάθε αντιξοότητα ή σε κατά τεκμήριο ισχυρότερους αντιπάλους, ότι έχεις να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα αφού ο ενθουσιασμός και η δυναμική σου θα κοπάσουν. Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένας γονιός σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Δία οφείλεις να έχεις τον νου σου σε άτομα που σε διαβάλλουν και μπορεί να προκαλέσουν πολύ κακό για το τίποτα αλλά και να είσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή μετακίνησής σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων και αξεσουάρ, ίσως όμως και να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σε κάνει… περήφανο/η! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα φέρνει περισσότερο γέλιο στην καθημερινότητά σου, ενώ «παίζει» κι ένα διασκεδαστικό ταξίδι. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου, ειδικά αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί αλλά… μπόρα είναι θα περάσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αβγατίσουν τα λεφτά σου ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια υπόθεση σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκομίσεις οφέλη από μια συνεργασία αλλά και να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε θέλει σε αγωνιστική εγρήγορση, προκειμένου να αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, συχνά μάλιστα σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Οφείλεις ωστόσο να ξεκινήσεις από αυτά που γνωρίζεις καλά, ώστε να αποφύγεις κάποια… θεαματική «πατάτα»!

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να φαίνεσαι… περισσότερο από αυτό που είσαι, ενώ κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Επιπλέον, έχεις κάθε δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς καθημερινούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη δίαιτες και προγράμματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να υπερασπίσεις ένθερμα το δίκιο, είτε το δικό σου, είτε των άλλων, κάτι βέβαια που θα αναδείξει την ηρωική σου «στόφα» αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε μια αχρείαστη νομική διαμάχη. Ίσως πάλι να προχωρήσεις με συνοπτικές διαδικασίες ένα εργασιακό σου ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή σου στα εργασιακά σου. Επιπλέον, βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις, Ίσως βέβαια να μαθευτεί και μια δική σου «μπαμπεσιά» αλλά σε κάθε περίπτωση «θα πέσεις στα μαλακά»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη Δία να επηρεάζει και τα οικονομικά σου, θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κι αν τύχει να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού «μετράει» κι ένας καλός λόγος! Επιπλέον, μπορεί να γίνεις το τιμώμενο πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία κάνει πιο «φασαριόζικες» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως λοιπόν να «σου την πέσει» κάποιος/α και σε κάνει έξω φρενών, δεν αποκλείεται όμως να γίνεις κι εσύ πιο εύθικτος/η ή απαιτητικός/η, με την ειρήνη τελικά να… παίζεται στα ζάρια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια συμμετέχουν και οι «μπαρμπάδες» που διαθέτεις κατά περίπτωση! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να ανάψει φωτιές στις εργασιακές σχέσεις σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας τον νου σου στο πως θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στις «βλακείες» που γίνονται γύρω σου. Αν πάλι σε «χτυπήσει» στην υγεία σου, θα είναι κάτι περαστικό, όσο κι αν δείχνει το αντίθετο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι, μια «σούπερ» έξοδο ή να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που «φυσάει». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να δράσεις άμεσα, για να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Επιπλέον… περιλαβαίνει τις σχέσεις σου και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν βέβαια έχεις μικρά παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, για να προλάβεις τυχόν «ανδραγαθήματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις σε αγορές και επενδύσεις, είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Δία φέρνει ένα κλίμα… ελευθεριότητας στην οικογένειά αλλά και τα επαγγελματικά σου κι αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος πρέπει να έχεις διαρκώς τον νου σου για «αταξίες» και οτιδήποτε θα μπορούσε να απορρυθμίσει την όλη κατάσταση. Ακόμη και σε άδεια αν είσαι δηλαδή, μην… χαλαρώνεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί γόνιμες και χαρμόσυνες εξελίξεις στην ζωή σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας σου ανοίγει τον δρόμο για ακόμη καλύτερες μέρες, μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα κάποιες υποθέσεις σου, είτε στην δουλειά σου, είτε σε σχέση με καθημερινά ζητήματα, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι, αφού παραμονεύουν οι… γκάφες! Αν πάλι μετακινηθείς ή εξέλθεις είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε μεγάλο… σαματά!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για σπα, μασάζ και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αφού πέρα από τα αυτονόητα οφέλη, θα σου γίνει και μια «αβανταδόρικη» προσφορά. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που μπορεί να σε αφήσει «πανί με πανί». Αν τώρα κερδίσεις κάτι «τζογάροντας» (που δεν αποκλείεται) πάρε τα λεφτά και φύγε… πάραυτα!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/08 : ιδανική στιγμή για να αναπτύξεις ταλέντα και να βρεις νέα χόμπι ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ