ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να «δείχνει» τις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις τα τρωτά σημεία σου, ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με «χαριστικές» πράξεις από ή προς εσένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια αστάθεια σε σχέση με το τι θες ή… δεν θες. Τελικά όμως είτε από τύχη, είτε από ικανότητα θα εξασφαλίσεις αυτά που έχεις πραγματική ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί συναισθηματικές παλινδρομήσεις και σε κάποιες στιγμές θα φαίνεται πώς δεν ξέρεις τι θέλεις. Σημασία όμως έχει το ότι θα το… πάρεις τελικά! Επιπλέον όμως πρόσεξε μήπως ταλαιπωρήσεις τον λαιμό σου γιατί είναι ευαίσθητος, Παράλληλα ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, ευκαιρία λοιπόν να κοιμηθείς περισσότερο και να ξεκουραστείς! Ίσως βέβαια να προκύψει κι ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός κοντινού σου προσώπου, φαίνεται όμως ότι τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά και δεν σχετίζεται με κάτι σοβαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και να… διαδοθούν πληροφορίες και δεδομένα για πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν, ίσως όμως να πρόκειται και για δικά σου μυστικά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως χρειαστεί απλά να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που πάσχει από κάτι, αφού τα θέματα υγείας είναι σε πρώτο πλάνο. Επιπλέον όμως, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις, με το θεατρικό παιχνίδι να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής «λίστας».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο αποκτάς μια διευρυμένη πρόσβαση σε παρέες και ομάδες, «μαζεύοντας» γνωριμίες με «γερό» πορτοφόλι, κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Παράλληλα βέβαια ο Ήλιος στον Ζυγό ρίχνει «ομίχλη» σε περιουσιακά θέματα, με τις όποιες νομικές ή άλλου είδους υποσχέσεις λάβεις να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Επιπλέον, στο σπίτι ή το γραφείο σου φαίνεται να κινούνται άτομα με «πονηρές» προθέσεις, ενώ μπορεί να εμφανιστούν ως guest star η μούχλα και η υγρασία. Από την άλλη πλευρά βέβαια αναδεικνύονται τα καλλιτεχνικά ή/κι μεταφυσικά ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Ταύρο σε ζητήματα καριέρας θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες διάκρισης, έστω και περιστασιακής. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος, πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις θύμα κάποιων επιτήδειων. Ίσως βέβαια να ακυρωθούν κάποιες δράσεις σου λόγω των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε πιο πνευματικά ζητήματα έχεις το ελεύθερο να κινηθείς και να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, έχοντας μάλιστα μεγάλη… έμπνευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα θέματά σου ή να διαφημίσεις τις δραστηριότητές σου, ενώ δεν αποκλείεται να «κάνεις τα χαρτιά σου» για να μπεις σε μια βολική ρύθμιση. Επιπλέον «παίζουν» ταξίδια και σεμινάρια. Παράλληλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τον Ήλιο στον Ζυγό, πρόσεξε μην εξαπατηθείς στις οικονομικές συναλλαγές σου, ενώ καλό είναι να μην αγοράσεις κάτι σημαντικό, αφού τίποτε δεν εγγυάται την γνησιότητά του, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κλαπεί αργότερα. Από την άλλη πλευρά… επιτρέπεται να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να χαρίσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο μπορεί να «προδώσεις» το ταίρι σου στην συνέχεια. Παράλληλα ενδέχεται να υπάρξει μια ενόχληση στην υγεία σου, το πιθανότερο ωστόσο είναι να… εξαφανιστεί χωρίς να δώσει εξηγήσεις! Κατά τα άλλα, με την Σελήνη στον Ταύρο, το κλίμα στα οικονομικά σου βελτιώνεται κι αν σου λείψει το οτιδήποτε μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς/ες που το έχουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και θα… ταλαιπωρηθεί η «μπίλια», μέχρι να κάτσει στο σωστό άτομο, με την Σελήνη στον Ταύρο δρομολογείται μια συνεργασία μέσω της οποίας θα «βολευτείς» οικονομικά. Ίσως όμως κι ένας δικός σου άνθρωπος να σε εξυπηρετήσει… εμμέσως πλην σαφώς! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σε θέλεις κοντά στην φύση και μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Αποφασιστικής σημασίας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί και μια εμψυχωτική δράση σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα «κομβικό» μήνυμα από το… υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις ένα οικονομικό deal στην δουλειά σου, μην αμελήσεις ωστόσο και θέματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας. Παράλληλα ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί ασάφειες ψέματα ή ακόμη και απιστίες στις φιλίες σου, καλό είναι όμως να «ακούσεις» την διαίσθησή σου κι όχι τόσο τα «πειστήρια» της λογικής σου, αφού ο/η ένοχος ξέρει να καλύπτει πολύ καλά τα ίχνη του και να ρίχνει το φταίξιμο σε άλλον/η. Επιπλέον μπορεί να σου προταθεί να συμμετάσχεις σε κάτι που –υποτίθεται- γίνεται για το κοινό καλό αλλά πίσω του κρύβονται συμφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό μπορείς φυσικά να οραματιστείς και να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο», ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς κι εσύ να εμφανίσεις το μαύρο-άσπρο, ελπίζω με καλό σκοπό. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο θα πολλαπλασιαστούν οι… ερωτοτροπίες σου αλλά.. κορωνοϊού παρόντος και το διαδίκτυο αποτελεί μια «όαση» γνωριμιών για σένα και δεν έχεις παρά να το χρησιμοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την διαρρύθμιση στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς αλλού, ίσως όμως να δεχθείς και επισκέψεις που θα σε κάνουν να… βαριέσαι με τις «ρεαλιστικές» προσεγγίσεις τους! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ζυγό πριμοδοτεί τις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να σου έρθει και μια… επιφοίτηση! Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου, ενδέχεται να χαθείς ή να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, εξ αιτίας μιας παραπληροφόρησης, κάτι που –εννοείται- ισχύει δύο φορές παραπάνω για τις διαδικτυακές συναλλαγές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο δρομολογούνται ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις θεμάτων, ίσως μάλιστα να «ζαλιστείς» από τις πολλές επαφές ή τις μετακινήσεις, που θα κάνεις αλλά σημασία έχει ότι η δουλειά σου θα γίνει, έστω και μετ’ εμποδίων. Επιπλέον στο «κόλπο» μπαίνει κι ένας συγγενής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ζυγό σε βάζει να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν, ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ότι κι αν κάνεις να έχεις τα χέρια… μακριά από το πορτοφόλι σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου χαριστούν ή να χαρίσεις χρέη.

 

 

ΠΗΓΗ