ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 05/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πιο ελκυστικό/η στους άλλους, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αντιδραστικό σε απαγορεύσεις και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να τσακώνεσαι «για ψύλλου πήδημα», πριν όμως συμβεί αυτό μπορείς να διοχετεύσεις την περίσσεια ενέργειά σου σε δουλειές ή –ακόμα καλύτερα- κάνοντας έρωτα με το ταίρι σου. Επιπλέον, προσπάθησε να μην «εκτονωθείς» σε βάρος κάποιων άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια αναστάτωση και επισκέψεις στον χώρο σου, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η κάπου αλλού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η υπό σχηματισμό αντίθεση Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε αποκαλύψεις προσωπικών όσο και… σκανταλιάρικων μυστικών, ενώ ο εργασιακός σου χώρος γίνεται πεδίο ανταγωνισμών, ερωτικών και μη. Επιπλέον όμως μπορεί να σου φέρει και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, ύστερα από καταχρήσεις. γι αυτό ξεκουράσου και μην «ζορίζεις» τα πράγματα αν δεις ότι οι αντοχές σου είναι μειωμένες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου και καλό είναι να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά για να μην «τρέχεις» άδικα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επερχόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε νέες γνωριμίες και φιλίες, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακές στην περίπτωση που ο covid 19 δεν σε αφήνει να… ξεμυτίσεις! Κι ακόμη κι αν όλα γίνουν από απόσταση, οι δημόσιες σχέσεις και οι παρέες σου, σου «χρυσώνουν το χάπι» της σχετικής απομόνωσης. Επιπλέον όμως μπορεί να «ανάψουν τα αίματα» εξ αιτίας μιας διαφωνίας με φίλο/η ή γύρω από κοινωνικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ανακινεί οικονομικά θέματα και είτε λάβεις είτε πληρώσεις για… τα μάτια που αγαπάς, τελικά θα έρθεις «μια η άλλη».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο προστατευτικό/η αλλά και κυκλοθυμικό/η, με συνέπεια να «ταλαιπωρήσεις» κάπως τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σένα. Κατά τα άλλα, από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Ζυγό σου υπόσχεται όμορφες κι αγαπησιάρικες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, από την άλλη ωστόσο με τον Άρη στον Κριό να μην σε αφήνει σε… ησυχία, καλείσαι να κινηθείς ανάμεσα στην ειρήνη και τον «πόλεμο». Μπορεί βέβαια απλά να ζήσεις έντονες στιγμές αλλά επειδή το σεξ απήλ σου προκαλεί… αναταραχή, δεν αποκλείεται να σου προκύψει μια αντιζηλία και «εντός των τειχών».

ΛΕΩΝ

Η επερχόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί μια ενδιαφέρουσα όσο και «καυτή» καθημερινότητα, διανθισμένη με ποικίλες αναζητήσεις και διαδικτυακές επαφές με ερωτικό «άρωμα», ενώ είναι πιθανό να λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σε «ξεσηκώσει». Αν πάλι η ζωή σου δεν υπόκειται σε περιορισμούς λόγω του covid 19, μια έξοδος ή ένα ταξίδι θα σου προσφέρει άφθονες συγκινήσεις, ίσως μάλιστα να κάνεις και το «σόου» σου, έστω και με περιορισμένο κοινό. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ξεκουραστείς και να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την επερχόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη να πολλαπλασιάζει τις επιθυμίες σου και να σου δημιουργεί πρόσθετες ανάγκες, τα καλά νέα είναι πως θα έχεις ευκολότερα πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης αλλά και σε… κεράσματα λόγω έρωτος, ίσως όμως και να ενοχληθείς σφόδρα από την «άγνοια κινδύνου» που επιδεικνύει κάποιος/α με τα… δικά σου λεφτά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί νέες γνωριμίες αλλά και την ενεργοποίησή σου για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, μένει ωστόσο να διαχειριστείς κάποιες φορτισμένες συναισθηματικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο όμορφος/η, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου κι ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε αναζωογονήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συνέχεια θα είναι εναρμονισμένη με την ασφάλεια και την ηρεμία, που συνήθως αναζητάς. Αντίθετα, ο Άρης απέναντί σου θα σε βάλει –θες, δεν θες- στο «κόλπο» ενός έντονου τρόπου ζωής, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αντιζηλίας ή να εκνευριστείς από την φορτική στάση κάποιου/ας.Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο χρειάζεται να γίνεις πιο σκληρός/η για να μην σε «καβαλήσουν» στην καριέρα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπό σχηματισμό αντίθεση Αφροδίτης-Άρη δίνει έναν πιο «καυτό» τόνο στις εργασιακές σχέσεις σου κι από ότι φαίνεται πολλά θα κριθούν από τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες με… ερωτικό υπόβαθρο, παρά από τις ικανότητες του καθενός.Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στην υγεία σου, αφού όλη αυτήν την περίοδο είσαι επιρρεπής σε προβλήματα που συνδέονται με έναν άστατο τρόπο ζωής ή/και μια κακή διατροφή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει πολλά πήγαινε-έλα και επαφές που μένει να αξιολογηθούν ως προς την ουσία τους, αφού δεν είναι όλες «πρώτης γραμμής».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επερχόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό/η, ενώ προσδίδει μια νέα δυναμική στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι πάντα αρμονικά. Αντίθετα τα συναισθηματικά «πάνω- κάτω» είναι το «μότο» αυτής της περιόδου. Ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά «παίζει» και το να έχει εκείνο κάποια προσωπικά θέματα που χρήζουν… θεραπείας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να καλύψεις τις ανάγκες σου σε χρήμα ή σε προμήθειες, με τον ισολογισμό σου να καταλήγει «στα ίσα του».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου γίνονται –θες δεν θες- το πρώτο σου μέλημα, με κάποιες αντιδράσεις να είναι υπέρ το δέον συναισθηματικές για σένα. Παράλληλα, η υπό σχηματισμό αντίθεση Αφροδίτης-Άρη «κόβει» στα δύο την ζωή σου, με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις σου να διεκδικούν εμφατικά η κάθε μια το δικό της μερίδιο. Και βέβαια το σωστό και το… δίκαιο θα ήταν να παθιαστείς για κάτι σπουδαίο, φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν αντιζηλίες κι εγωιστικές ή αντιδραστικές συμπεριφορές που θα γίνουν «κόκκινο πανί» για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επερχόμενη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να εξωτερικευθείς και να… βγεις στους δρόμους αλλά αν ο covid 19 σου βάζει απαγορευτικά, έχεις ως εναλλακτική το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο για να βγάλεις τους… καημούς σου! Επιπλέον όμως όσο πιθανό είναι το να υπάρξει μια έντονη συμπάθεια με κάποιον/α, άλλο τόσο είναι να σου… σπάσει τα νεύρα με την συμπεριφορά ή τις επιλογές του/της! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο σε περιμένουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, που πρέπει να μπουν σε μια σειρά, είναι όμως και η υγεία-διατροφή σου, που ζητούν την προσοχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπό σχηματισμό αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να κάνεις έξτρα αγορές και… σπατάλες, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου, παρακάμπτοντας το στερητικό σύνδρομο του covid 19! Επιπλέον όμως μπορεί να προκύψει μια έντονη διαφωνία για το πώς διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, ιδιαίτερα αν κινηθείς στην κατεύθυνση της καλοπέρασής σου και μόνον, «γράφοντας» τους άλλους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο «παίζει» με τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σου κι εσύ την… ακολουθείς από την «κορυφή» μέχρι τον… πάτο!

ΠΗΓΗ