ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος υπεκφυγές και αναβολές. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και τελικά όλα συνηγορούν στο να πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ θα υπάρξουν και κάποια «τυχερά» που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα εξελίσσεται υπέρ σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του/της ευνοουμένου/ης της περιόδου και συνδυάζοντας την τύχη σου με την γοητεία που ασκείς στους άλλους, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν οικονομικό κύρος ή απλά την διάθεση να σου κάνουν όλα τα χατίρια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλυφθούν προσωπικά μυστικά και παραλειπόμενα, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας απέναντί σου φέρνει θετικές εξελίξεις τόσο σε σένα όσο και σε ένα «δικό σου» άνθρωπο, ίσως μάλιστα να σημειώσετε μια νίκη από κοινού. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες, ενώ αν κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο αναμένονται νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες, ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου και μόνον η… τεμπελιά σου μπορεί να σου το στερήσει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει «φρέσκες» παρέες και σε ενθαρρύνει να αναπτύξεις περαιτέρω δράσεις με την συμμετοχή φίλων και ομοϊδεατών.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σου παρέχει τύχη και ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται για να αναζητήσεις εργασία ή να προσλάβεις προσωπικό αλλά και για αγορά-προμήθεια εξοπλισμού που «φυσάει». Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής θα έχεις την συνδρομή των καλύτερων του είδους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο, τόσο το έργο σου, όσο κι εσένα προσωπικά και δεν έχεις παρά να επιδείξεις τα προσόντα και τα ταλέντα σου, ανεξάρτητα με το αν τελικά είναι η προσωπική γοητεία σου που θα «μετρήσει» περισσότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Από εκεί και ύστερα δείξε και στους άλλους πόσα πράγματα μπορούν να γίνουν όταν υπάρχει θετική προδιάθεση και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με σοβαρές ή… όχι πληροφορίες, ενώ αν θες να περάσεις όμορφα δεν έχεις παρά να ξανοιχτείς στον έξω κόσμο και να ταξιδέψεις αλλά μπορείς να αρκεστείς και στα… χαριτωμένα του διαδικτύου!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου να ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν αλλά και να φιλοξενηθείς σε ένα κατάλυμα ή να παρευρεθείς σε μια εκδήλωση, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Επιπλέον, «μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι» και στα περιουσιακά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο αλλάζει υπέρ σου τις οικονομικές ισορροπίες, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν «στο πιάτο» πολλά από εκείνα που επιθυμείς. Αν πάλι ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις με καλούς όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, μην παραλείψεις ωστόσο να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου εκμεταλλευόμενος/η την θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση, που θα «σε ξεσηκώσει» θετικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που σε «καλοβλέπουν», ίσως μάλιστα να υπάρξει μια γόνιμη συνεργασία με κάποιο από αυτά. Επιπλέον, ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να διακριθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις στην καλή σου τύχη επιτρέποντας συνάμα στον εαυτό σου  και κάποιες «πολυτέλειες». Είναι μάλιστα μια καλή ημέρα για να προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, ενώ σε κάθε περίπτωση θα λάβεις στήριξη είτε σε είδος, είτα σε χρήμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει καλά νέα για ένα εργασιακό ζήτημα, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε χρειάζεσαι προσωπικό. Επιπλέον μπορεί να απολαύσεις παρεχόμενες υπηρεσίες σωματικής ή ψυχικής ευεξίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο ζώδιό σου να υποστηρίζει μια νέα και ευοίωνη αρχή στην ζωή σου, δεν έχεις παρά να ξεπεράσεις τις όποιες επιφυλάξεις σου και να φτιάξεις τα πλάνα σου, είτε έχεις μεγάλα σχέδια, είτε αρκείσαι στις μικρές ικανοποιήσεις της καθημερινότητας. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις πολύ καλά νέα για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να διευρύνει ακόμη περισσότερο τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πιθανό να έρθεις κοντά με ένα διακεκριμένο πρόσωπο, που τρέφει συναισθήματα για σένα και είναι πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν μυστικά που σε ενδιαφέρουν, ενώ αναμένονται θετικές εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, έστω κι αν αυτή η λύση θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω. Ευχάριστες εξελίξεις ή διευκολύνσεις αναμένονται και στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις τα περιουσιακά και γενικότερα τα του οίκου σου, αφού έχουν πλέον δημιουργηθεί πολύ θετικά δεδομένα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις αλλά και να φιλοξενηθείς κάπου αλλού, περνώντας… σούπερ!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει… κι άλλες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνον να τις αξιοποιήσεις άμεσα. Σε κάθε περίπτωση πάντως σε συμφέρει να ξανοιχτείς κοινωνικά, αφού όλο και κάτι καλό θα σου «κάτσει». Παράλληλα με την Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοούνται οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα νέο μέσον, που θα σου αρέσει πολύ.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/03 : αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ