ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου και να «λάμψεις» με την παρουσία σου, παίρνοντας μάλιστα και βοήθειες από πρόσωπα που δρουν παρασκηνιακά και θα σου «σκάσουν» το μυστικό! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί και να σε… κουτσομπολεύουν αλλά αυτή είναι η μοίρα των ξεχωριστών! Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο θα σου προκύψουν διάφορες εργασίες κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα. Επιπλέον όμως οφείλεις να γίνεις «ψείρας» σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου, αφού από μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να «την πατήσεις».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε προστατεύει από τις κακοτοπιές, μέσα από μυστικές βοήθειες ή και την αποκάλυψη πληροφοριών για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο αλλά και για ζητήματα υγείας που σε αφορούν. Επιπλέον ένας φίλος ή μια φίλη μεσολαβεί υπέρ σου, βγάζοντάς σε από ανεπιθύμητους μπελάδες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προωθεί το πρακτικό πνεύμα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όποιος/α δεν είναι χρήσιμος/η σε κάτι, αναγκαστικά θα μπει στο περιθώριο. Αντίθετα, η αμοιβαία παροχή υπηρεσιών θα σε φέρει πιο κοντά με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει κοινωνικά πλεονεκτήματα αλλά και γνωριμίες που «έχουν τα μέσα» κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να «τρέξουν» πολύ πιο γρήγορα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τον εξοπλισμό σου με μικρές λειτουργικές συσκευές, που απλουστεύουν την ζωή σου. Κατά τα άλλα  είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη έδρα, «σπάζοντας» την καραντίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη άλλων και δεν αποκλείεται να αλλάξει το status σου, ύστερα από μια υπογραφή, οπότε… καλώς «τρέχεις»! Επιπλέον μια πρόταση από μακριά ή το εξωτερικό συμβαδίζει με τα θέλω σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας ίσως από τα ψηφιακά και το διαδίκτυο. Έχεις ωστόσο και την εναλλακτική να ενημερωθείς για δουλειές και άλλα ζητήματα, που άπτονται του… κουτσομπολιού!

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί σπουδές, σεμινάρια και γενικότερα την επιμόρφωση σου –το διαδίκτυο να είναι καλά! Επιπλέον, «παίζει» και μια νομική ρύθμιση με οικονομικό περιεχόμενο, ίσως όμως να λάβεις κι ένα «έμβασμα» από μακριά. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο τείνεις να ασχοληθείς με την κάλυψη των αναγκών σου κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά η επιμονή σου σε λεπτομέρειες και η σωστή ενημέρωσή σου σχετικά με αγοραστικές ευκαιρίες, που είναι «όποιος προλάβει». Όσον αφορά δε κάποια έκτακτα έξοδα, μην βιαστείς, αφού τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς με τεχνικά και μικρά αλλά κομβικά ζητήματα, σχετικά με την δουλειά ή την καθημερινότητά σου, καλό είναι όμως να μην γίνεις «δούλος» της λεπτομέρειας και χάσεις τελικά την ουσία! Όσο για ζητήματα υγείας και διατροφής, έχεις τα… γένια και τα χτένια! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι, ώστε να προβείς σε μια επένδυση ή σε μια αγορά, που τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πληρέστερος/η. Επιπλέον, ευνοούνται οι συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε βοηθήσουν, ιδιαίτερα ως προς την παροχή υπηρεσιών. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί εργασιακά ζητήματα, όπου κάποιες λεπτομέρειες θα «μετρήσουν», ενώ σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει την κατάλληλη αγωγή κι όχι να ακούς τον κάθε τυχάρπαστο «κομπογιαννίτη»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου τύχουν. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα «χαμηλά ιστάμενο» πρόσωπο, που όμως έχει σπουδαίες «άκρες» και σε «πάει»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου έναν «χρησιμοθηρικό» χαρακτήρα κι από αυτήν την άποψη θα χρειαστούν περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια. Επιπλέον ενδέχεται να σου ασκηθεί μια «εποικοδομητική» κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο κοινωνικό, κάτι που μπορεί να «μετρήσει» θετικά, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στην διασκέδαση σου, μετατρέποντας τελικά το σπίτι σου σε… οίκο χαράς! Μπορεί ακόμη να μοιραστείς μια επιτυχία με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς λεπτομερώς με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου και δεν αποκλείεται κάποιες λύσεις να έρθουν με την βοήθεια της τεχνολογίας ή κάποιου ειδικού. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι να μην ξανοιχτείς σε πολλά μέτωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει αλλαγές και ανανεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου,  ίσως μάλιστα να οργανώσεις μια συγκέντρωση στον χώρο σου, τηρώντας φυσικά τους περιορισμούς λόγω κορωναϊού. Μπορείς ακόμη να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και να αναζητήσεις ή να κλείσεις έναν επαγγελματικό χώρο που καλύπτει τις ανάγκες σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να επικοινωνήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή να φτιάξεις «τα χαρτιά σου» για μια υπόθεση, ενώ όσον αφορά τις πνευματικές αναζητήσεις σου, προηγούνται τα επιστημονικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου, συμβάλλει θετικά στο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου αλλά και στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε, σε επαφή με πρόσωπα που ξέρουν πολλά τόσο για το προσκήνιο, όσο και για το παρασκήνιο. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση για ένα οικονομικό σου ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει τα έξοδά σου, ενώ σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας φορολογικής ή ασφαλιστικής υπόθεσης κι αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται… βαρετό, απευθύνσου σε άτομα που ειδικεύονται σε αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς σίγουρα να κάνεις βήματα προόδου στον οικονομικό τομέα, ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις μια μοναδική έμπνευση, που θα σου «κατέβει». Επιπλέον μπορεί να σου τύχει μια μοναδική «κερδοσκοπική» ευκαιρία ή να λάβεις μέρισμα από κέρδη. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, πριν σου… την βάλουν άλλοι, αφού η εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την οργάνωση και την ιεράρχησή τους.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/04 : Δώσε έμφαση στη σχέση σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ