ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και μπορεί να σε στριμώξει οικονομικά, ίσως μάλιστα χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου, κάτω από το βάρος ενός εκβιασμού, κάτι όμως που είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να υποκύψεις, υποθηκεύοντας το μέλλον σου. Επιπλέον, πρόσεξε τις «καρφωτές» στην δουλειά σου, αφού αυτές τις μέρες κυκλοφορούν κακόβουλα άτομα, που κάνουν «εκδουλεύσεις» στους ισχυρούς. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» μέσα από καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές διεξόδους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οιωνοί γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να είναι «στημένες» κι όσο κι αν προσπαθείς, να ματαιοπονείς. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να «ξεβρομίσεις» τον τόπο, είτε πρόκειται για σκοτεινά συμφέροντα που σου φράζουν τον δρόμο, είτε για το ρημαδιό που άφησαν κάποιοι άλλοι πίσω τους κι εσύ καλείσαι να συμμαζέψεις. Γι’ αυτό, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για επανεκκίνηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να ονειρευτείς το τι θα γινόταν αν ήσουν πλούσιος/α κι εδώ είναι που ισχύει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου, είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση, χωρίς βέβαια να υιοθετήσεις μεθόδους που δεν σου αρμόζουν από ηθική και πνευματική άποψη. Σε κάθε περίπτωση πάντως αν «στριμωχτείς» δεν έχεις παρά να ζητήσεις την στήριξη ενός προσώπου, που σε αγαπά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να φαίνεσαι ακόμη πιο γοητευτικός/η, δίνοντάς σου ένα «όπλο» που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για κάθε επιδίωξή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «αλιεύσεις» έγκαιρα πληροφορίες για την δράση και τις πραγματικές προθέσεις φίλων και γνωστών, προκειμένου να εξασφαλίσεις τα νώτα σου από δόλιες προσβολές. Στον αντίποδα, οι «άκρες» σου σε γνωριμίες, θα συμβάλλουν στο να πετύχεις τους στόχους σου, «διά της πλαγίας οδού», το κακό όμως είναι ότι για αντάλλαγμα, θα χρειαστεί να «κλείσεις» τα μάτια σε μια ανομία. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, καλείσαι να ξεκουραστείς και να χρησιμοποιήσεις φυσικά σκευάσματα για να γαληνέψεις το σώμα και την ψυχή σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγηση ή την πλήρη εξουδετέρωσή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο σου με πρόσωπα που σε χαλαρώνουν και διώχνουν κάθε τι το δυσάρεστο από το μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και μπορεί να φέρει ποικίλες αναποδιές στην καθημερινότητα σου και βλάβες ή ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και να καταπολεμήσεις την τάση σου να μεταχειριστείς κι εσύ μεθόδους και μέσα, που αντίκεινται στα χρηστά ήθη σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά με πρόσωπα που σου συμπαραστέκονται, κάτι που σε μια δύσκολη στιγμή είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς και δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που είναι αμαρτωλή κληρονομιά του παρελθόντος. Όσον αφορά δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι, αφού μπορεί να είναι μέρος ενός συνολικότερου σχεδίου που αποσκοπεί στην απόσυρσή σου από μια διεκδίκηση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να τα ξεχάσεις όλα και να «ταξιδέψεις» ευτυχισμένος/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου, σου «πατάει τον κάλο», με όσα ύποπτα συμβαίνουν στο περιβάλλον σου κι εσύ βέβαια άλλο που δεν θες για να αρχίσεις να υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα. Αυτήν την φορά όμως… πολύ καλά κάνεις, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση που δεν είναι δική σου κι εδώ είναι που πρέπει να προσέξεις μήπως φορτωθείς αμαρτίες άλλων. Αντίθετα οφείλεις να ξεκόψεις οριστικά με «τοξικούς» κύκλους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παροτρύνει να κάνεις μια καλή πράξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει λιγότερο καλοπροαίρετο/η στα εργασιακά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθείς άθελά σου ως «πιόνι» ή να πέσεις θύμα του φιλότιμού σου! Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εργασιών, με μόνο κέρδος το ξεκαθάρισμα των σχέσεών σου με τους «κακούς». Επιπλέον είναι πιθανό να υποφέρεις από πονοκεφάλους ή ένα εξάνθημα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει την δυνατότητα να «ζεις στον κόσμο σου», βλέποντας μόνον τα θετικά κι ίσως αυτή να είναι η πιο υγιής απάντηση στα όποια προβλήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιόν/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, όταν σου ζητηθούν «ανήκουστα» πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι με τα θέματα της δουλειάς σου, αφού έτσι κι αλλιώς κάποια πράγματα… δεν θα γίνουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις πριν «την πατήσεις»! Επιπλέον, ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν για την σκοπιμότητά τους, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα στο σπίτι ή σε μια επίσκεψη που θα πας. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στους Διδύμους έχεις την επιλογή να αδιαφορήσεις για όσα «σκοτεινά» συμβαίνουν στην ζωή σου και να αφοσιωθείς στον… έρωτα!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει προ επικοινωνιακού αδιεξόδου, με κάτι που χρησιμοποιείς καθημερινά, να μην λειτουργεί πια. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο που θα «σκοτεινιάσει» την διάθεσή σου. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεχαστούν αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν επικεντρωθείς στην έρευνα και μελέτη διαφόρων μυστηρίων. Μόνον τα νυχτοπερπατήματα μην αρχίσεις αφού στο άγνωστο ελλοχεύουν κίνδυνοι, ηθικής και οικονομικής φύσεως. Μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους… επιμένει να μείνεις σπίτι!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/05: Διεκδίκησε και κυνήγησε δυναμικά τους στόχους σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ