ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο βιώνεις μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση επισκεπτών, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν μέχρι τις 12 του μήνα. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου ή τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου στέλνει μηνύματα και διαισθήσεις, που θα σε προστατέψουν από τις κακοτοπιές, αρκεί κι εσύ να τους δώσεις την δέουσα σημασία. Όσο για την υγεία σου, ‘ότι κι αν έρθει, θα περάσει μόνο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σηματοδοτεί μικρές ή μεγαλύτερες απάτες στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως τελικά να πέσεις θύμα της καλοσύνης σου. Από την άλλη πλευρά το να προσφερθείς εθελοντικά για ένα σκοπό, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει μια διάψευση στην καριέρα σου, ενώ αν σου «τάξουν» κάτι… μην το πιστέψεις! Μπορείς ωστόσο κι εσύ να «παίξεις» μεταξύ αλήθειας και ψέματος, επωφελούμενος/η ποικιλοτρόπως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, η… επανάληψη γίνεται «μήτηρ της μαθήσεως» κι είναι πιθανό να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά ή απλά να πάρεις την «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά και τώρα ήρθε η ώρα του να εκπληρωθεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενθαρρύνει τις μεταφυσικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, ίσως όμως και να σε καταστήσει θύμα μιας απάτης ή πλεκτάνης στο συγγενικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια εξαπάτηση ή μια εντελώς άστοχη διαχείριση των οικονομικών σου κι από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να χαρίσεις κάτι από το περίσσευμά σου, παρά «να πετάξεις τα λεφτά σου στην θάλασσα». Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση, κάτι πολύ χρήσιμο σε σχέση με τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να φαντάζεσαι… άλλα από αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα κι όσο κι αν διατείνεσαι ότι «σιχαίνεσαι το ψέμα», η ζωή σου στέλνει ακριβώς αυτό! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, δεν έχει νόημα να επιμένεις… φανατικά σε σχέδια πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι τις 12 Ιουλίου. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Πρόσεξε μόνον κάποια άτομα που κινούνται στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού ο ρόλος τους είναι ύποπτος. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας καθιστά αναγκαία μια πιο υγιεινή ζωή, με λιγότερες εντάσεις και περισσότερη χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας καλύπτει με «πέπλο μυστηρίου» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο κι αν προσπαθήσεις να βγάλεις άκρη, μάλλον σε λάθος συμπεράσματα θα καταλήξεις, αφού άλλο φαίνεται κι άλλο είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει προβλήματα από διαρροές ή την υγρασία στον χώρο σου, ενώ σε περιουσιακά θέματα ότι κι αν κάνεις θα πέσει στο κενό. «Παίζει» ωστόσο μια δωρεά αλλά και το να φιλοξενηθείς σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος και τα καλά νέα είναι ότι η εύνοια σου μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει» την κρίση σου και σε βάζει να ασχολείσαι με fake καταστάσεις, ενώ μπορεί να ακυρώσει κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου. Ίσως όμως να είναι καλύτερα έτσι, αφού δεν θα έβγαινε τίποτε καλό από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό κι εδώ θα φανεί το πόσο προνοητικός/η είσαι. Όσον αφορά πάλι θέματα υγείας και διατροφής, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο δεν προσφέρεται για την λήψη οριστικών αποφάσεων αλλά μόνον για διορθωτικές κινήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καθιστά υποψήφιο… θύμα μιας απάτης και δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές. Δεν απαγορεύει ωστόσο το να σου χαρίσουν κάτι, ενώ αν πράξεις κι εσύ αναλόγως, θα νιώσεις πολύ καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ενεργός Ποσειδώνας σου επιτρέπει να δείξεις αυτό που θέλουν να δουν οι άλλοι και να «παραμυθιάσεις» όποιον/α θες, ξεφεύγοντας από τα δύσκολα, ίσως όμως και να σε βάλει σε μια διαδικασία φυγής κι όχι πάντα με υγιή τρόπο. Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στο να ξαναβρεθείς με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και σε μια μεταβατική φάση αναμονής στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/07 : Ξεκίνησε αισιόδοξα την εβδομάδα σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ