ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Μπορείς μάλιστα να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς αλλά και να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου, «δραπετεύοντας» από τα μικρά και τετριμμένα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιο σου φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή κι όπως θα διαπιστώσεις κάποιος/α δεν σε αφήνει να… αγιάσεις! Αν όμως έχεις παιδιά, το να τα έχεις από κοντά είναι το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί ωστόσο να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε την αλήθεια των λεγομένων αφού κάποιος/α θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό αποκαλύπτει παρασκηνιακά δρώμενα, είτε στον εργασιακό σου χώρο, είτε σε σχέση με μια οικογενειακή υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να γίνει μεγάλος… σαματάς! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις και να αφήσεις περισσότερο χώρο στα οράματά σου. Επιπλέον, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να προκύψουν ανταγωνισμοί στο φιλικό σου περιβάλλον, ας μην γίνει όμως «η τρίχα, τριχιά»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας την ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), ενδέχεται να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα. Επιπλέον, ένα ψέμα μπορεί τελικά να επιφέρει μεγαλύτερο μπέρδεμα, από την απλή αλήθεια. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις κι ένα ευδιάκριτο οικονομικό όφελος, ύστερα από μια διεκδίκηση.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν μάλιστα αντιληφθείς πως όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό μπορεί να σου τύχει μια επείγουσα υπόθεση ή ένα έκτακτο ταξίδι, οφείλεις όμως να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ατυχήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις ωστόσο ενδέχεται να είναι είτε… παντελώς άχρηστα, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής. Επιπλέον, έχε τον νου σου σε «αρπακτικά», που περιμένουν για να εκμεταλλευτούν την συγκυρία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ρίχνει «ομίχλη» στα εργασιακά σου και μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό σου ή να χαθούν κάποια χρήσιμα εργαλεία. Επιπλέον, στην υγεία σου πιο πολύ κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από μια λανθασμένη διάγνωση, παρά από κάποιο υπαρκτό θέμα. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί εντάσεις με τους άλλους κι ίσως τελικά να «σπάσεις» μιας συνεργασία ή να αποτραβηχτείς από μια συλλογική προσπάθεια. Συνάμα όμως θα βρεις έναν νέο σύμμαχο ή συνοδοιπόρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση του ενδιαφέροντός σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύς θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, ιδίως στον χορό και την μουσική. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό τομέα κι επειδή δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι σε κάτι, διάλεξε τους συμμάχους σου και προχώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου ή να φιλοξενήσεις κόσμο κάνοντας ένα «ψυχικό». Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα «αριστοκρατικό περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ή ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια-μισθωτήρια. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντασης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα η όποια παρεξήγηση να συμβεί για λόγους… ανάξιους αναφοράς, από εγωισμό και μόνον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, μπορεί να χαθούν αντικείμενα, έγγραφα ή αρχεία. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση ή να φτάσεις σε μια επιτυχία… κατά λάθος, ενώ ευνοούνται και οι κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί παραμονεύουν προβλήματα, που πέρα από την… χαμένη ηρεμία σου, θα σου στοιχίσουν και κάποια χρήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να «θολώνει τα νερά», το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό θα νοιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα, μια στάση που αναπόφευκτα θα δημιουργήσει ισχυρές συμπάθειες αλλά και αντιπάθειες στο κοινωνικό περιβάλλον σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει την ανθρωπιστική προδιάθεσή σου αλλά και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην γίνει… τίποτε όπως το έχεις στο μυαλό σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», στα οικονομικά σου, με τα κάθε είδους «αρπακτικά» να καιροφυλακτούν, ίσως όμως και να ξοδέψεις πολλά για την… πάρτη σου!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/08 : Οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν τις αλληλεπιδράσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ