ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα, που μπροστά στο κέρδος ή το συμφέρον τους δεν έχουν ούτε «μπέσα», ούτε ανθρωπιά, αν όμως δεν «σε παίρνει» να αντιδράσεις, άσε τους ηρωισμούς κατά μέρος. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο λειτουργεί ανανεωτικά στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου μπορεί να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες, αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» σε μια πρό(σ)κληση, που… υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα απρόσμενο δώρο ή να αποκτήσεις ένα «ασυνήθιστο» pet.

ΤΑΥΡΟΣ

Άρης στον Κριό φέρνει κακόβουλες φήμες για σένα και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου. Επιπλέον προστάτεψε και την υγεία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι είναι πιθανό να εκπλαγείς από τις εξελίξεις. Το πώς θα τα εκλάβεις βέβαια όλα αυτά, θα κρίνει και την συνέχειά τους, αφού αν επιδείξεις συντηρητικό πνεύμα, δεν θα σου βγει σε καλό. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία για να κάνεις την… ανατροπή σε σχέση με τις «πάγιες» πρακτικές και αντιλήψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Κριό φέρνει κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις οριστικά από την ζωή σου. Ακόμη ενδέχεται να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, που έχει και κάποιες «σκοτεινές» πτυχές, ως προς την διαχείριση χρημάτων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους», αφού από αυτούς πρώτους θα λάβεις μια απρόσμενη υποστήριξη. Επιπλέον, φαίνεται πως έρχονται αλλαγές στο σπίτι αλλά και στα εργασιακά σου, ίσως όμως να σου τύχει κι ένα κρυφό προσωπικό ραντεβού έτσι… ξαφνικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να σε φέρει προ τετελεσμένων και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει στις καθημερινότητά σου μικρές κι ευχάριστες ανατροπές, που τουλάχιστον θα προσδώσουν νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια διαδικτυακή αναζήτηση να σε εκπλήξουν ευχάριστα. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία θα σε γοητεύσει, έστω κι αν το «πρόσωπο» είναι φορές νέων… ηθών!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Κριό φέρνει εκμυστηρεύσεις και «ξεσκεπάσματα», από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως σε «τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις… πολύ ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Κι επειδή είσαι σε μια φάση όπου οι εξαιρέσεις έχουν το «πάνω χέρι» και τα δύσκολα γίνονται εύκολα, κινήσου σχετικά «ασύμβατα» και κυνήγησε την έκπληξη για να δικαιωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε… προειδοποιεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από «αρπακτικά» και να μην έχεις πολλά-πολλά με αγνώστους. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σηματοδοτεί εκπλήξεις και πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» ίσως την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και πηγαίνοντας κόντρα στις συνήθεις πρακτικές σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια έξοδός σου θα γίνει αφορμή κι αιτία για να ζήσεις πράγματα που «δεν υπάρχουν»!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου οφείλεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αφού οι άλλοι μπορεί να σε «κάψουν» εκούσια ή ακούσια. Ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις και πράγματα που θα σε ταράξουν Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό ή οικονομικό σου ζήτημα αλλά και μια νέα γνωριμία, που θα παίξει απροσδόκητα θετικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία. «Παίζει» ακόμη η απόκτηση ενός ιδιαίτερου pet ή εξωτικών φυτών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σε θέλει αποφασισμένο να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία» στη δουλειά σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις ανθυγιεινά μέρη, αφού όλο και κάποιο μικρόβιο θα σου «την πέσει». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα κι εδώ είναι που καλείσαι να είσαι περισσότερο ανοιχτός/η στην διαφορετικότητα αλλά και σε πιο φιλελεύθερες συμπεριφορές. Επιπλέον, τα όσα γίνονται σε μια παρέα ή ομάδα μπορεί μεν να σε ξενίζουν αλλά δες τα με θετική ματιά

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Κριό σε φέρνει ενώπιον «απόλυτων» καταστάσεων, είτε στα προσωπικά, είτε στα οικονομικά σου, αν μάλιστα αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους… μαύρο φίδι που σ’ έφαγε! Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, αφού μπορεί να πέσουν θύματα ενός πάθους ή «σκοτεινών» συμφερόντων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, όχι όμως με τον τρόπο που περιμένεις, οπότε «ξεκόλλα» και μην πετάς τις ευκαιρίες σου στα σκουπίδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα πολύ ιδιαίτερο pet.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο αναλαμβάνει να σπάσει την ρουτίνα στην καθημερινότητά σου, μέσα από βιώματα ή δρώμενα που… δεν γίνονται κάθε μέρα. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα απρόσμενο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου με «εξαντρίκ» επιλογές. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία φέρνει το… κάτι άλλο στην ζωή σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με δυσάρεστες καταστάσεις ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου τα συμφέροντα είναι αδίστακτα. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενισχύει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και μπορεί να μάθεις πολλά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα απρόσμενο δώρο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ότι πιο εξεζητημένο κυκλοφορεί, ενώ έχεις και την τάση για αλλαγές στον χώρο σου, κάτι που θα σε ανανεώσει και θα σε χαροποιήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Κριό φέρνει «τον κόμπο στο χτένι» σε οικονομικά ζητήματα αλλά και τις φιλίες σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις μια δυσάρεστη απόφαση. Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις στην παγίδα κυκλωμάτων, που σου τάζουν πολλά για να… αρπάξουν περισσότερα! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου αλλά ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα ενοχληθείς, τελικά είναι για το καλό σου, αφού το «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με ευχάριστες εκπλήξεις και το μόνο που απομένει είναι να «μπεις στο κόλπο», ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

ΠΗΓΗ