ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 06/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση αλλά τελικά όλα θα ξαναβρεθούν ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησαν! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου κάνει τους άλλους πιο επικριτικούς απέναντί σου αλλά αν αυτό δεν γίνεται από πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν δεν έχεις παρά να τα προσπεράσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις της δουλειάς ή ενός συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν, καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι νεωτέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με κάποιες από αυτές ωστόσο να είναι… ανάξιες ενδιαφέροντος! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σωματοποιήσει πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Αν πάλι σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή της αδιαφορίας κάποιων να τις διεκπεραιώσουν, δεν έχεις παρά να αρνηθείς. Επιπλέον, στα εργασιακά σου η ημέρα είναι πιο κατάλληλη για διορθωτικές και όχι για επεκτατικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια οικονομική αστάθεια, που τελικά θα σε φέρει στα… ίσα σου! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου εκείνο που προέχει είναι το να ασχοληθείς με κάποια σοβαρά ζητήματα, βάζοντας ένα στοπ στην ψυχαγωγία σου. Αν μάλιστα νοιώσεις «άτονος/η» και χωρίς ενέργεια, ουδείς λόγος υπάρχει να «ζορίσεις» τον εαυτό σου, αφού σε καλό… δεν θα σου βγει! Επιπλέον, καλό είναι να «ζυγίσεις» την στάση σου απέναντι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα και θα χρειαστεί κυρίως την συμπαράστασή σου κι όχι τόσο την κριτική σου. Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να «βγάλεις» το παράπονο από μέσα σου αλλά και να εκφράσεις τις προστατευτικές τάσεις σου απέναντι σε απόκληρους της ζωής. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια σου, με τις οποίες θα πρέπει να συμβιβαστείς. Αν όμως ένας δικό σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, απλά… βάλε τον στην θέση του! Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και σε τεχνικά προβλήματα στον χώρο σου ή να  ξεφορτωθείς-αποθηκεύσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να επηρεάζει την υγεία σου, διάθεσε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις τα θέματά σου κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις, ζημιές ή ακόμη και  ατυχήματα, που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις ή τα πράγματά σου και να το… ρίξεις στην μελέτη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο κάποιος/α θα σε δει σαν ένα αποκούμπι για τα προσωπικά του θέματα. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου καλείσαι να δώσεις λύση σε ένα σύνθετο οικονομικό πρόβλημα, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου κι εδώ βέβαια δεν χωρούν πολλοί συναισθηματισμοί. Επιπλέον είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με «κλαψιάρηδες» αλλά συνάμα «ζεστούς» τύπους κι εσύ θα πρέπει πάλι να ισορροπήσεις ανάμεσα στην στοργή και την αποτελεσματικότητα! Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου βέβαια σε θέλει συνετό/η και χωρίς ψευδαισθήσεις, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις της ζωής κι αν τα καταφέρεις θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου, ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα πολύ δύσκολα. Αν όμως κυριευτείς από τύψεις κι ενοχές, απλά θα γίνεις «βούτυρο στο ψωμί» εκείνων που μονίμως αναζητούν μια εύκολη λύση στις «πλάτες» των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να κάνεις αρκετές γνωριμίες ή να ταξιδέψεις. αλλά και να λάβεις αρκετές ειδήσεις ή πληροφορίες. Παράλληλα, βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σου εφιστά την προσοχή σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις κάτι, που ναι μεν θα σε «βαρύνει» ψυχολογικά, από την άλλη πλευρά όμως, η διάλυση της όποιας αυταπάτης θα σου κάνει καλό. Όσο για τα εργασιακά σου απαιτείται οργάνωση και ξεσκαρτάρισμα και ξεκίνα από εκείνα που δεν σου κάνουν πια και λειτουργούν ως βαρίδια στην εξέλιξή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να υπάρξουν μεταπτώσεις στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να αφιερωθείς σε έναν κοινό σκοπό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α «σωτήρα», αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, αναμένεται μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε μια φάση κινητικότητας, φαίνεται ωστόσο να σε περιβάλλουν «αδύναμα» άτομα που ζητούν την προστασία σου. Κι εσύ βέβαια με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος τείνεις να τα πάρεις όλα επάνω σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Καλό είναι όμως να μην δώσεις την εικόνα πως είσαι ένα «βολικό θύμα» των καταστάσεων αλλά να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τις απαιτήσεις σου, πέρα από οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Ο μηδέ εργαζόμενος, μηδέ εσθιέτω…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, προέχει το να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει επαρκή σε γνώσεις, υλικά και μέσα και μην επιχειρήσεις να κινηθείς χωρίς να τα έχεις. Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν, ενώ ανάλογη τυπικότητα θα πρέπει να επιδείξεις και στα νομικά θέματα. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά όσον αφορά στις πνευματικές αναζητήσεις σου είσαι πολύ κοντά σε μια σημαντική συνειδητοποίηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο συγκεντρώνει γύρω σου άτομα με τα οποία έχεις να μοιραστείς πολλά, από την άλλη πλευρά όμως ένας «δικός σου» άνθρωπος μπορεί να εκφράσει με έντονο τρόπο τα παράπονά του. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φέρνει οικονομικά διλήμματα κι από πλευράς σου είναι σκόπιμο να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει. Αν πάλι προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και τα λεφτά δεν φτάνουν, μείνε στα «μπαλώματα», χωρίς να δανειστείς. Επιπλέον, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

ΠΗΓΗ