ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο «κτυπάει» τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να ξοδευτείς για την άμεση ικανοποίηση μιας επιθυμίας σου, πρόσεξε όμως και τα «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν για να αρπάξουν την… λεία τους! Επιπλέον, όσο πιθανό είναι να κερδίσεις κάτι σημαντικό, άλλο τόσο είναι να «ξηλωθείς» για μια ζημιά. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων στην ζωή και την καριέρα σου κι επειδή ότι και να κάνεις δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα, δες τι μπορεί να γίνει στην συνέχεια, αφού σίγουρα ανοίγει ένας νέος δρόμος επιτυχιών και καταξίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα κι αν πάρεις «ζεστά» τις υποθέσεις σου θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Ίσως βέβαια να σε «τρέξουν» κι οι άλλοι με τα καμώματά τους, όπως κι αν έχει όμως θα χρειαστεί να αγωνιστείς και να διεκδικήσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει μια δυσάρεστη είδηση ή ένα κακό συναπάντημα. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, να χαλάσει μια συσκευή ή ένα μέσον, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων και σε μια νομική υπόθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Τα ανάλογα ισχύουν και για τα εργασιακά σου, πρόσεξε ωστόσο και την υγεία σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου, όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει» σε ένα οικονομικό θέμα, κλείσε αυτό το κεφάλαιο και προχώρα παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε βάζει σε θέση μάχης, είτε σε σχέση με κοινωνικά-συλλογικά ζητήματα, είτε στις φιλίες σου ή/και στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, όπου είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες. Επιπλέον, η διακοπή μιας σχέσης είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου πραγμάτων στην ζωή σου, με τους «άλλους» να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Αν πάλι σου προταθεί μια συμφωνία είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο δημιουργεί σκηνικό «μάχης» στην καριέρα αλλά και την οικογένειά σου, οπότε κι εσύ θα πρέπει να είσαι «ετοιμοπόλεμος/η». Πέρα όμως από εκείνα που επιβάλλεται να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστούν επείγουσες καταστάσεις, θα πάρεις και νέες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν καταστάσεις που χρόνιζαν. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από μια ανθυγιεινή συνήθεια αλλά και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με τα εργασιακά σου, γιατί αν έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, δεν ωφελεί να επιμείνεις σε μια χαμένη προοπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο μπορεί να σε «ξεσηκώσει» με ειδήσεις ή καταστάσεις που σου δημιουργούν ανησυχία ή/και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση από την πλευρά σου, ιδίως αν έχεις να κάνεις με μια νομική υπόθεση ή με «περιπέτειες» στο συγγενικό σου περιβάλλον, ίσως όμως να σημάνει και την έναρξη ενός κύκλου σπουδών Παράλληλα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να «σε πάρουν από κάτω» αρνητικά συναισθήματα, μην ξεχνάς όμως ότι σημασία δεν έχει μόνον το τι συμβαίνει αλλά κυρίως το πώς το παίρνεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί οικονομικές διεκδικήσεις, ιδιαίτερα σε σχέση με δάνεια και φορολογικές υποθέσεις, επειδή όμως «παίζει» και το να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων, καλό είναι να μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου δίνει το έναυσμα για να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη κι όχι βέβαια να «φορτωθείς» κι άλλα. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, πετώντας οτιδήποτε κουβαλά μια αρνητική ενέργεια για σένα,

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο διαταράσσει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το ιδανικό όμως θα ήταν να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, προτάσσοντας τα αιτήματά σου κι όχι να… περιμένεις να γίνεις έξω φρενών από τις επιλογές ή τις συμπεριφορές των άλλων. Σε κάθε περίπτωση πάντως μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία κινδυνεύει να «σπάσει». Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να πάθει ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς. Επιπλέον αν αρχίσεις να ψάχνεις, αυτό που θα βρεις θα δημιουργήσει, παρά θα λύσει προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει μια αναταραχή στα εργασιακά σου κι όσο πιθανό είναι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, άλλο τόσο είναι να γίνει «χαμός» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα το πρώτο να είναι φυσική συνέπεια του δεύτερου. Επιπλέον όμως, μην αγνοήσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου κι αν δεις ότι μένεις από δυνάμεις, μην επιμείνεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, ίσως όμως και να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» κι αν ενδώσεις, τότε… καλά ξεμπερδέματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ταύρο συνηγορεί σε «περιπετειώδεις» εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε υπάρξει μια νέα γνωριμία, είτε τεθεί υπό κρίση μια ήδη τρέχουσα. Ίσως όμως να φέρει και «έκρυθμες» καταστάσεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις μικρά παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους, Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στην ζωή σου και δεν ωφελεί να «κολλήσεις» σε κάτι που έχει τελειώσει οριστικά, αντίθετα η χάραξη μιας νέας πορείας είναι εκείνο που θα σε λυτρώσει. Επιπλέον είναι σημαντικό το να διώξεις από μέσα σου ότι σε «λερώνει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο ανοίγει τον «ασκό του Αιόλου», τόσο στην καριέρα σου, όσο και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο το έναυσμα για να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που «σέρνονταν», έστω κι αν οι σχέσεις σου διαταραχθούν ή η ζωή σου αρχίσει να θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη! Πρόσεξε ωστόσο μην πάθεις κάποιο ατύχημα στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την διατροφή σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται από τις «άκρες» που διαθέτεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με γείτονες ή συγγενικά σου πρόσωπα Επιπλέον, μην βιάζεσαι –ειδικά σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά- αφού είναι πιθανό να πάθεις κάποιο ατύχημα ή να σπάσεις κάτι που χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά αν ασχοληθείς με κάτι στο οποίο διαθέτεις εμπειρία, θα έχεις μεγάλη αποτελεσματικότητα, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις σπουδές ή τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στις φιλικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια.

 

 

ΠΗΓΗ