ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να προσθέσει νέες φιλίες στην «ατζέντα» σου, με μια από αυτές να εξελίσσεται σε πολύ «δυνατή», από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλική σχέση σου και μάλιστα εντελώς ξαφνικά κι ανεξήγητα.Παράλληλα, με τον Ουρανό να «οργιάζει» στον 2ο ηλιακό οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο σου, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει την… βολή του! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να επιταχύνεις διαδικασίες και να «τρέξεις», ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε επαγγελματικές, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας απέναντί σου άτομα με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Από αυτούς ωστόσο θα δεις καλό, αντίθετα κάποιοι «δικοί σου» θα αντιδράσουν άσχημα. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε οδηγεί με το… ζόρι προς μια ριζική ανανέωση και ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «τρέλες» κάποιου/ας! Στον αντίποδα βέβαια μπορείς να αιφνιδιάσεις κι εσύ, παίρνοντας «ασυνήθιστες» αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σου προσδίδει μια αποφασιστικότητα που άλλες φορές θα σε δικαιώσει κι άλλες θα προκαλέσει αναταραχή και νομικές διαμάχες! Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι ότι το καλό ή το… κακό θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνη ενός δικού σου ανθρώπου και δεν σου μένει παρά να «χωνέψεις» τα νέα δεδομένα, όσο δύσκολο κι αν σου είναι. Επιπλέον δεν αποκλείεται να αλλάξει εντελώς το πλαίσιο στα εργασιακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο δίνει άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η. προς μεγάλη… έκπληξη όσων σε είχαν συνηθίσει αλλιώς Αν μάλιστα πάρεις ένα ρίσκο που δεν συνηθίζεις, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος/η. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά», ειδικά σε μέρη που –υποτίθεται- πως είσαι ασφαλής. Παράλληλα, με τον Ουρανό να παίρνει «κεφάλι» και… κεφάλια εσύ δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται οικείο.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες, που δεν «περπατάνε» με σκοπό να τις… ξεφορτωθείς! Επιπλέον, μην ποντάρεις σε «αναμενόμενες» στηρίξεις, αφού θα σε «κρεμάσουν», αντίθετα από έναν «εχθρό» ή ανταγωνιστή σου θα έρθουν τα καλά. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχεις οφέλη και από «τρελάρες»! Εσύ πάντως φρόντισε να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση και μην απευθύνεσαι καν σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα, αφού δεν έχεις… τύχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σειρά από εργασίες, καλύτερα όμως να το πράξεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή τρίτων θα φέρει σίγουρα προστριβές και χάσιμο χρόνου. Επιπλέον, αν σου πουν ότι κάτι είναι εύκολο, εσύ να προετοιμαστείς για ακριβώς το αντίθετο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να εγκαταλείψεις ένα μέρος των «απαράβατων» κανόνων σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα ώστε  να μην προκληθούν παρεξηγήσεις Επιπλέον, ενδέχεται να «σπουδάσεις» ένα «προχωρημένο» θέμα ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει πιο «θερμό/η» στα προσωπικά σου αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει και «τριβές» ή παρεξηγήσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μάλιστα έχεις παιδιά θα… τρομάξεις να τα «συμμαζέψεις»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, αφού σήμερα τα απρόοπτα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε αναστατώσουν προσωρινά. Ίσως όμως και… αφορμής δοθείσης να γίνουν «μια κι έξω», κάποια πράγματα που καθυστερούσαν για καιρό! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να μην κινηθείς συμβατικά, αφού θα συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα… φάνταζε απίθανη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο «ζωηρεύει» την καθημερινότητά σου με επαφές και μετακινήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν θα είναι πάντα ειρηνικές, αφού υπάρχουν και οι… θερμοκέφαλοι! Επιπλέον σε ωθεί να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις σου ή να κάνεις εντατικά μαθήματα σε αντικείμενα που δεν είναι «της σειράς». Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που πάντα ήθελες κι ίσως τελικά να «εξοκείλει» ο ισολογισμός σου για ένα «καπρίτσιο» Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις και ανέλπιστα έσοδα, αρκεί να ρισκάρεις με έναν… πρωτοφανή για σένα τρόπο! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου ή σε μια «χομπίστικη» δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να κινητοποιηθείς, προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις σε ότι σε απασχολεί, αυτές όμως θα έρθουν με έναν μάλλον παράδοξο τρόπο κι όχι πηγαίνοντας by the book.  Ίσως μάλιστα να πετύχεις κάτι θεωρητικά «ακατόρθωτο» με… συνοπτικές διαδικασίες. Τα «εύκολα» όμως να τα… φοβάσαι.Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταστάσεις ή αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την σχέση σου με ένα οικείο σου πρόσωπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο αποκαλύπτει παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται σε βάρος σου αλλά και… δικές σου, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Επιπλέον βέβαια, σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική και ψυχική σου ευεξία, με αφορμή ίσως μια προσωρινή αδιαθεσία. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/04 : Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ