ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου φέρνει νέα, όσο και προσωρινά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ανακύψουν ζητήματα με δάνεια, ασφάλειες και φορολογικά. Αν πάλι σου «τάξουν» κάτι για το μέλλον, μην το πάρεις και πολύ στα σοβαρά, αφού «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρει»! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως ο καθένας θέλει να «το παίξει» αρχηγός, με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Διασπαστικό κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα να βγουν στην φόρα και κάποιες ίντριγκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε παραπέμπει σε «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις, εσύ όμως κράτα μικρό καλάθι στις «σοβαρές» υποθέσεις, αφού τα συμφωνηθέντα δεν θα τηρηθούν, εξ αιτίας του ότι ο καθένας τα θέλει όλα δικά του! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις με αφορμή το… οτιδήποτε αλλά επειδή δεν γίνεται να είναι και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος, θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ νίκης και υποχώρησης! Σε κάθε περίπτωση όμως δες την ουσία, αφαιρώντας κάθε εγωιστικό κίνητρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου φέρνει μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, να θυμάσαι όμως ότι «όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει»! Επιπλέον, η υγεία σου θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα. Αν πάλι σου «την πέσει» κάποιος/α, αντιμετώπισέ τον/την με ευελιξία και διπλωματικότητα, το καλύτερο όμως είναι να επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου και να γίνεις σοφότερος/η, εξερευνώντας πεδία γνώσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτω από το φως της Πανσελήνου η προσωπική και η κοινωνική σου ζωή αποκτούν πιο παιχνιδιάρικα χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κρατάς κάτι σταθερό στα χέρια σου. Επιπλέον, ένα θέμα αγαπημένου σου προσώπου θα κάνει την καρδιά σου να… κτυπήσει πιο γρήγορα! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και παρά τα εμπόδια που θα συναντήσεις, αν κινηθείς διπλωματικά θα πετύχεις τον στόχο σου, τουλάχιστον να μην χάσεις δηλαδή… Πρόσεξε ωστόσο αφού σε παραμονεύουν «πονηροί»!

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο του Μαΐου θα χρειαστεί να φροντίσεις και τα του οίκου σου, είτε πρόκειται για τεχνικές εργασίες, είτε για το νοικοκυριό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς αρκετές επισκέψεις στον χώρο σου αλλά και να προσκληθείς κάπου αλλού. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου όλα γίνονται διεκδικήσιμα κι εδώ το κακό είναι ότι κάποιοι/ες χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα. Θα υπάρξουν λοιπόν κόντρες με τους άλλους, είτε «στα ίσια», είτε στα… μουλωχτά κι αυτό το δεύτερο είναι που πρέπει να φοβάσαι περισσότερο! Όσο για τις συνεργασίες σου, η ημέρα προσφέρεται μόνον για «ξεκαθαρίσματα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα αναμένεται να είναι ζωηρή σε επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται κάτι το σταθερό ή αξιόπιστο, ίσως μάλιστα να άγεσαι και να φέρεσαι από εξωτερικά ερεθίσματα. Σε κάθε περίπτωση. η Πανσέληνος του Μαΐου «μαζεύει» για σένα πληροφορίες και γνώσεις κάθε είδους, που θα πρέπει όμως να αξιολογήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες αλλά σε ανταγωνιστικό περιβάλλον κι από πλευράς σου θα απαιτηθεί υπομονή και επαγρύπνηση, αφού δεν θα λείψουν και τα «φάουλ». Επιπλέον, πρόσεξε την υγεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε παρακινεί να κάνεις πολλές αγορές, που δεν είναι όμως κατ’ ανάγκη σημαντικές, γι’ αυτό καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου διάθεση αλλά και τις επιθυμίες σου που την μια στιγμή σε πάνε στην «Δύση» και την άλλη στην «Ανατολή»! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι το να μην παρασυρθείς από ένα πάθος. Επιπλέον, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πάνε «από τον Άννα στον Καϊάφα». Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Σε πρώτο πλάνο είναι οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, πρόσεχε ωστόσο με την χρήση αιχμηρών εργαλείων και κατένειμε σωστά τις δυνάμεις σου για να μην «τα παίξεις».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, αν νοιώσεις πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, κάνε στην… άκρη και ξεκουράσου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις νέες γνώσεις και τεχνικές, έστω και… αναγκαστικά! Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως, αναμένονται εντάσεις και «τσουγκρίσματα», αφού ο καθένας κάνει τα… δικά του, αν μάλιστα έχεις «παρτίδες» με συγγενείς, να περιμένεις «πονηριές» από πλευράς τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω κι αν ένα μέρος τους απαρτίζεται από άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Επιπλέον αναμένονται μπερδέματα ανάμεσα στις φιλικές και τις πιο προσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει οικονομικές διαφωνίες η διεκδικήσεις, που ίσως να έχουν κι ένα «άρωμα» εξαπάτησης, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους κι εσύ να καταλάβεις ποιος/α σου παίζει παιχνίδια και ποιος/α όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου σε φέρνει σε επαφή με «υψηλά κλιμάκια», αν όμως δεν γίνει κάτι άμεσα, μην αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, αφού στα δύσκολα, είτε εσύ θα «λακίσεις», είτε οι «ευεργέτες» σου θα γίνουν… καπνός! Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιο σου να σε «τσιγκλάει» με κάθε τρόπο, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε λάθη, είτε από βιασύνη, είτε από άγνοια, ενώ «παίζει» και κάποιο ατύχημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου τονίζει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, απλά θα «ξοδευτείς». Σε κάθε περίπτωση πάντως μια «ανώδυνη» έξοδος θα μετρήσει θετικά στην ψυχολογία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα», ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/05 : Η επικοινωνιακή δυνατότητα σήμερα ενισχύεται ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ