ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αλλάξεις τα δεδομένα ή την τακτική σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού αν δεν το πράξεις ενδέχεται να βιώσεις μια αρνητική έκπληξη ή ανατροπή. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα πιο… ρηξικέλευθα σχέδιά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα, που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πολύ πιο κοντά σε «ιδιότροπα» άτομα, που όμως «σε πάνε», εκμεταλλεύσου λοιπόν την περίσταση για να ανοίξεις «πόρτες», δυσπρόσιτες για τους πολλούς. Μπορεί ακόμη να γίνει ένα απρόσμενο ταξίδι, ενώ σίγουρα θα μάθεις ή θα δεις κάτι που θα σε ξαφνιάσει. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Υδροχόο μην διστάσεις να απευθυνθείς ακόμη και στον… εχθρό σου, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου, αφού από τους «δικούς σου» χαΐρι δεν θα δεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να συντηρεί μια αίσθηση υλικής και συναισθηματικής πληρότητας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου ή ένα ανέλπιστο δώρο, ενώ αν «κυνηγάς» το χρήμα, οφείλεις να ρισκάρεις ή να ποντάρεις στην έκπληξη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια όλως διόλου διαφορετική καθημερινότητα και σίγουρα δεν θα πλήξεις, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ξαφνικό ταξίδι. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, είναι μάλιστα πιθανό να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει ενώπιον σπάνιων και απρόβλεπτων καταστάσεων, ενώ είναι σκόπιμο το να υιοθετήσεις κι εσύ νέες και διαφορετικές πρακτικές, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να αμύνεσαι απέναντι σε ακραίες προκλήσεις και κυνικά άτομα που σε πληγώνουν με την στάση τους. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Υδροχόο, σε συμφέρει να προσανατολιστείς σε «παράδοξες» επενδύσεις και αγορές, αφού οι –υποτιθέμενες- ασφαλείς δεν θα σου βγουν. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος».

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη απέναντί σου, σε φέρνει σε επαφή με ξεχωριστά άτομα, ευκαιρία λοιπόν να αναδείξεις κι εσύ τις πιο ιδιαίτερες αναζητήσεις και πτυχές του χαρακτήρα σου. Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Διδύμους εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα και αγαπητά πρόσωπα. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει μια «σοκαριστική» αποκάλυψη παρασκηνιακής δράσης, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς κι από μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου. Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια απότομη στροφή στα εργασιακά σου, οπότε κάνε την αλλαγή πριν σου… την κάνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης ή από ακραίες ενέργειες που γίνονται στα πλαίσια μια συλλογικής δράσης. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο υποστηρίζει κάθε είδους αλλαγή στα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε σκοπεύεις να ανανεώσεις το προσωπικό ή τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, με «όπλο» την προσωπική σου γοητεία!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σπέρνει «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/η στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, ξεπερνώντας τους όποιους δισταγμούς σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης όσο και… εκκεντρικής παρέας χωρίς να εγείρεις άλλες απαιτήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ φέρνει και ευχάριστες ειδήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στις μετακινήσεις σου, ίσως και σε ένα νομικό ζήτημα όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις και τα ταξίδια σου, είναι εκείνος που θα σε ωθήσει «να κάνεις την διαφορά» με τις επιλογές σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες «ασυνήθιστες» πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους εξακολουθεί να ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να μην ποντάρεις στα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού τα πολλά κέρδη κρύβονται στο ρίσκο και τις εκπλήξεις! Μπορεί ακόμη να σου προκύψει μια απρόσμενη εξέλιξη σε ένα ασφαλιστικό ή φορολογικό ζήτημα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να «ξεσκάσεις» μέσα από πρωτότυπα ή πρωτοποριακά δρώμενα, ενώ ανανεώνει το πνευματικό σου οπλοστάσιο με νέες… θεωρίες! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο. Σε ανάλογο «τέμπο», η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους», από την στιγμή που θα επιχειρήσεις το… αδιανόητο! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να μην «σκίζεσαι» στην δουλειά, αφού πολλά θα γίνουν με τον εύκολο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου, «φλερτάροντας» φυσικά με το διαφορετικό ή το «παράξενο». Αλλά και η Αφροδίτη στους Διδύμους διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, Επιπλέον, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις εκούσια πόστο και κατευθύνσεις, προλαβαίνοντας ίσως μια ενοχλητική ανατροπή σε βάρος σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά τις σχέσεις σου με κάποιον/α, που συμπεριφέρεται «ακατανόητα»! Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν, ενώ καθιστά την υγεία σου κάπως ασταθή, γι’ αυτό μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται ωστόσο να μεταβείς και σε έναν άλλο χώρο που θα σου τα προσφέρει όλα αυτά.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/07 : καλείσαι να πάρεις μια απόφαση σε σχέση με το παρελθόν ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ