ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα και πρακτικά καλείσαι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αποκαλύψεις συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει». Επιπλέον, φαίνεται πως ο χώρος σου χρειάζεται ένα γενναίο… ξεβρόμισμα! Παράλληλα βέβαια μπορεί να λάβεις καθοριστική υποστήριξη από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να χαρείς για την πρόοδό του, ενώ «παίζει» και η αποκάλυψη πληροφοριών που θα σε κάνει σοφότερο αλλά και πιο ασφαλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί το κάθε τι σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για την διευθέτηση ενός περιουσιακού σου θέματος. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνει βάθος στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου. Ίσως πάλι να υπάρξει μια «καταστροφική» εξέλιξη νομικής φύσεως.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να γνωρίσεις άτομα που μπορεί να σου φανούν πολλαπλά χρήσιμα, τόσο ως ψυχαγωγική παρέα, όσο και ως συνεργάτες στις δουλειές σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια νομική εξέλιξη που θα τα «σηκώσει».

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου, σου προσθέτει σε λάμψη και επιρροή, κάτι που θα «μετρήσει», θετικά τόσο σε προσωπικά θέματα, όσο και στα οικονομικά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να μην αντισταθείς στα κελεύσματα των καιρών. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά για συντροφιά, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να κάνει αισθητή την παρουσία του, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ψάξε να βρεις τι τα βασανίζει κρυφά. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα φέρνει μια μυστική συμμαχία, που θα σε «ξελασπώσει» από πολλά, ενώ μπορεί να μάθεις κι ένα πολύτιμο μυστικό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα σου φέρνει μια «σημαίνουσα» γνωριμία, που θα συμβάλλει θετικά τόσο στην κοινωνική σου ανέλιξη, όσο και στις δουλειές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα κάθε πρόθεσή σου να αναδειχθείς κοινωνικά, ίσως όμως αυτό να συμβεί έμμεσα, μέσω ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια δυσάρεστη είδηση από/για έναν συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Λέοντα φέρνει μια θετική νομική εξέλιξη σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ενώ ευνοεί και τα ταξίδια. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα θα κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική-αισθηματική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια το… σεξ είναι πάντα μια καλή λύση, ενώ η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα σου δίνει λύσεις για ένα οικονομικό ή/και νομικό ζήτημα που σε απασχολεί,

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου, φέρνει μια πρόταση συνεργασίας που έχει και σπουδαίες οικονομικές προοπτικές. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργεί αποκαλυπτικά, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου, ορμώμενοι/ες από ζήλεια. Επιπλέον, προστάτεψε τον εαυτό σου από ανθυγιεινές καταστάσεις αλλά και τα ζώα ή φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου από «υπόγειες» προσβολές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα, κάνοντας «πέτρα» την καρδιά σου. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τους «μεγαλόπνοους» στόχους, κρύβονται τελικά σκοτεινές προθέσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Λέοντα φέρνει μια επαγγελματική αναβάθμιση, ίσως μάλιστα να «δοξαστείς» μέσα από το έργο σου!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/08 : βάλε φρένο στις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ