ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου σε βοηθά να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, θα πρέπει όμως κι εσύ να γίνεις πιο διαλλακτικός/η κι όχι να θες να γίνεται πάντα το δικό σου, αφού μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στην τύχη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη και τον Ουρανό στο ζώδιό σου, το πρώτο «στοίχημα» σου είναι να αποδεχθείς λύσεις ή καταστάσεις που διαφέρουν κατά πολύ σε σχέση με τα όσα συνήθως επιλέγεις και το δεύτερο να ισορροπήσεις μεταξύ δέσμευσης και ελευθερίας Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει θετικά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ανεξάρτητα από το που θα καταλήξει το πράγμα, σε πρώτη φάση θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις επαφές και τις συζητήσεις που θα γίνουν. Κατά τα άλλα βέβαια, στο «μέσα σου», όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα, αφού είναι πιθανό να σε πιάσει μια ξαφνική κρίση, ύστερα από την αποκάλυψη ή συνειδητοποίηση μιας κατάστασης. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν αλλαγές στα εργασιακά σου κι αν θες να έχεις το «πάνω χέρι» πρέπει να… προλάβεις να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι είναι ευκαιρία να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, καλύπτοντας τις λειτουργικές ανάγκες του. Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στα περιουσιακά σου, ενώ «παίζει» και μια μετακόμιση. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκύψουν ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ιδιαίτερα τις φιλικές, ενώ αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα που διαφέρουν από τα υπόλοιπα.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αλλόκοτης αντίδρασης από «δικούς σου» ανθρώπους κι αν θες να ξορκίσεις το κακό δεν έχεις παρά να υλοποιήσετε από κοινού τις δέουσες αλλαγές κι όχι να ταμπουρωθείς στις απόψεις σου στήνοντας ένα «αντάρτικο», που δεν θα ωφελήσει κανέναν. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να αποκτήσεις κάτι που προάγει την επικοινωνία σου, ενώ είναι στο πρόγραμμα επαφές και μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθούν να διαφοροποιηθείς από τον «μέσο όρο», καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει! Επιπλέον, θα έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα. Παράλληλα, ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου και το μόνο που σου μένει είναι το να κινηθείς ευέλικτα, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις με όφελος την περαιτέρω βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου. Επιπλέον, αναμένεται ένα μπαράζ μετακινήσεων και επαφών, καλό είναι ωστόσο να μην αποσπάσαι διαρκώς και να στοχεύσεις στην ουσία. Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, στις οικονομικές υποθέσεις σου έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στο «αναμενόμενο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και ο Ουρανός απέναντί σου τείνουν να διαταράξουν τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «κρίσεις ανεξαρτησίας» ή ακατανόητες για σένα συμπεριφορές-επιλογές αλλά όσο δίκιο κι αν νομίζεις πως έχεις, μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού αν «τσιμπήσεις», η άλλη πλευρά θα «το τερματίσει»! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο Ζυγό σου προσφέρει την εναλλακτική να καθίσεις μόνος/η και να σκεφτείς κάποια πράγματα ή να δημιουργήσεις. Επιπλέον, πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά και είναι σκόπιμο να προστρέξεις στην βοήθεια ενός κρυφού συμμάχου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο, στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Αν όμως έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τις δρομολογήσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σου αλλά και σε ζώα ή φυτά που έχεις στην επίβλεψή σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στο Ζυγό πολλά νέα πρόσωπα «παρελαύνουν» στην ζωή σου και σίγουρα έχεις πολλά να συζητήσεις, είτε σοβαρά, είτε… όχι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σε παραπέμπει σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου, μάλλον όμως να χρειαστεί να υποχωρήσεις κι εσύ σε κάποια ζητήματα αναζητώντας την «χρυσή τομή». Παράλληλα, με την Σελήνη και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με την εξάρτηση ή την υποταγή σου σε κάποιον/α. Αν όμως… επιμείνεις συντηρητικά, το πιθανότερο είναι να σοκαριστείς από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν αλλαγές και ανατροπές στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι προτιμότερο βέβαια να τις προκαλέσεις εσύ παρά να τις «λουστείς». Ένα ακόμη λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού η προάσπιση της προσωπικής ανεξαρτησίας σου είναι το βασικό ζητούμενο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε βοηθά να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς του, με μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις, που θα σε κάνουν κατά τι… σοφότερο/η!

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ακραίες επιλογές. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλούν να «σπάσεις» την ρουτίνα και καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου και κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρεις για αγορές ή επενδύσεις θα αποδειχθούν «χρυσάφι». Επιπλέον «παίζει» μια ρύθμιση χρεών.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/09 : Η Σελήνη και ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτούν αλλαγές! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ