ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 07/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, μπορεί μάλιστα να αποκομίσεις ένα μεγάλο κέρδος, αν ποντάρεις στην έκπληξη. Από εκεί και ύστερα βέβαια, η όποια «κανονικότητα» θα πέσει θύμα σπάνιων όσο και απρόβλεπτων καταστάσεων, οπότε μην έχεις τίποτε για σίγουρο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να πάρεις πολλές πληροφορίες, μένει ωστόσο το να αποφύγεις ατέρμονες συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» και να στοχεύσεις στην ουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού δεν αρμόζει στην νοοτροπία σου και το πιθανότερο είναι να κληθείς να διαχειριστείς «αλλοπρόσαλλες» ή αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αν όμως καταφέρεις να μπεις στον «κόπο» της όψης βγαίνοντας συνάμα από τις «βεβαιότητές» σου, μόνον καλό θα δεις. Εξ άλλου όλα τα πράγματα αλλάζουν κάποια στιγμή, γιατί όχι λοιπόν να μην συμβεί αυτό και με σένα; Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αστάθεια στις επιθυμίες-ανάγκες σου και κατ’ επέκταση στην διαχείριση των οικονομικών σου, τελικά όμως θα την βρεις την άκρη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει αποδέκτη όλως των θετικών και των αρνητικών που… κυκλοφορούν στο σύμπαν, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου κι εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα, που θα σου αρέσει μόνον αν είσαι… άνεργος και ψάχνεις για δουλειά ή «στενάζεις» σε μια θέση που δεν σου ταιριάζει! Αντίθετα στην περίπτωση που είσαι «τακτοποιημένος/η», μάλλον θα ξεβολευτείς. Επιπλέον, καλείσαι να αλλάξεις κάτι στην διατροφή σου..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει ανατροπές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν όλα ξαφνικά, χωρίς μια προφανή αιτία! Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε προστάτεψέ τα από κινδύνους που θεωρούνται μεν «απίθανοι» αλλά σήμερα είναι υπαρκτοί. Από την άλλη πλευρά μπορεί να υπάρξει ένα «γύρισμα» της τύχης που θα σου δώσει λύσεις εκεί που τα είχες βάψει μαύρα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ανησυχία για την υγεία σου αλλά μην ακούς το τι λέει ο ένας κι ο άλλος. Πολύ πιο αξιόπιστο είναι ένα όνειρο που θα δεις, αν βέβαια δεν απευθυνθείς στους ειδικούς.

ΛΕΩΝ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού, πολλά είναι εκείνα που δεν εξελίσσονται με τον προβλεπόμενο τρόπο, είτε αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου, είτε την καριέρα σου. Κι αν θες το… καλό σου καλείσαι να υιοθετήσεις «πειραματικές» ή πρωτοποριακές επιλογές που τελικά είναι εκείνες που θα σου προσφέρουν λύσεις, αφού σήμερα οι εξαιρέσεις προηγούνται του κανόνα και τα «απίθανα» γίνονται πιθανά! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί νέες αφίξεις στην «αυλή» σου, πέρα όμως από τα πολλά και ενδιαφέροντα που θα συζητηθούν, χώρισε «την ήρα από το σιτάρι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στους Διδύμους κινδυνεύεις να αποσυντονιστείς, αφού ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, σίγουρα όμως μέσα στο «χάος» θα βρεις και πληροφορίες που είναι όντως χρήσιμες. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί απρόοπτα και εκπλήξεις στις συναλλαγές σου με τον έξω κόσμο, οπότε μην κάνεις προγράμματα. Επιπλέον, θα σου δοθεί ή ευκαιρία να μυηθείς σε μια γνώση «για λίγους», ενώ θα ευνοηθείς αν φύγεις από τα συνηθισμένα και αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, έχοντας ως «κοινό» ή συνοδοιπόρους άτομα χωρίς «κολλήματα» και ταμπού.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει απροσδόκητες καταστάσεις στα οικονομικά σου οπότε μην θεωρείς τίποτε σίγουρο. Αντίθετα σήμερα, οι συνήθεις διαδικασίες και οι κανόνες δεν ισχύουν, ευκαιρία λοιπόν για να κυνηγήσεις την έκπληξη. Επιπλέον, οι αγορές σου έχουν κάτι το «εξεζητημένο», αν όμως είναι να υποστηρίξεις ένα ιδιαίτερο στυλ, χαλάλι τα λεφτά, έστω κι αν κατά τα άλλα δεν έχεις να φας! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους εξυπηρετεί άριστα την διάθεσή σου να κάνεις δημόσιες σχέσεις, έστω κι αν κάποιες από τις επαφές σου θα είναι άνευ… ουσίας και αντικειμένου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα αρχή στην ζωή σου, αρκεί κι εσύ να πεις «ναι» στο διαφορετικό και σε οτιδήποτε δείχνει «αβέβαιο», αφού εκεί κρύβεται η επιτυχία! Αντίθετα, αν επιμείνεις στα δήθεν «σίγουρα»… πρόκοψες! Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από «ανήκουστες» καταστάσεις ή  συμπεριφορές, ενώ «παίζει» και μια ξαφνική αποχώρηση σε σχέση ή συνεργασία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει πληροφορίες για επενδύσεις ή αγοραστικές ευκαιρίες, σίγουρα όμως θα πρέπει να τις αξιολογήσεις αφού τουλάχιστον οι μισές είναι… φούμαρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις ή τις επιλογές των άλλων κι εδώ το… κακό είναι ότι η όλη κατάσταση θυμίζει το «όπου φυσά ο άνεμος» κι από πού να πιαστείς… Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις που μπορεί και να έρθουν ως «κεραυνός εν αιθρία», αφού πρόκειται για παρασκηνιακές ενέργειες που βγαίνουν στο φως. Έχεις όμως κι εσύ… δικαίωμα να πετύχεις τους στόχους σου κινούμενος κρυφά και αιφνιδιαστικά. Όσο για τα εργασιακά και την υγεία σου, τίποτε δεν θα πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, αυτό όμως δεν θα είναι απαραίτητα για κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού να «πιάνει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, σίγουρα θα εκπλαγείς από την στάση κάποιων, άλλες φορές θετικά και άλλες… όχι, έχει όμως σημασία και η στάση που θα κρατήσεις κι εσύ. Γιατί αν αρχίσεις τα ηθικοπλαστικά, μην περιμένεις προκοπή, αντίθετα οι «προβοκάτσιες» από την άλλη πλευρά θα πολλαπλασιαστούν. Δώσε χώρο λοιπόν στα… οργισμένα νιάτα! Όσο για την τύχη σου, άσε τα «φαβορί» και κυνήγα τις εκπλήξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επαφές και συνεννοήσεις στην δουλειά σου, μην παραλείψεις όμως να τσεκάρεις και την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ρόλο ειρηνοποιού στις διενέξεις και… ταραξία όταν όλα είναι μια χαρά, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού βγάζει «στη φόρα» τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες σου, κι εδώ το παράδοξο είναι ότι όσο πιο «ανάποδος/η» γίνεσαι, τόσο σε έχουν από κοντά!  Επιπλέον όμως σηματοδοτεί μια αλλαγή πορείας είτε στην καριέρα, είτε στα οικογενειακά σου αλλά και περιστατικά που συμβαίνουν μια φορά κάθε εκατό χρόνια. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει ασταθή συναισθηματικά, με το «ελεύθερο ωστόσο που έχεις στους… πειραματισμούς, άλλος/η θα την πληρώσει την «νύφη»!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια αυξημένη κινητικότητα στο σπίτι ή το γραφείο κι εσύ πάλι θα ψάχνεις τρόπους να «δραπετεύσεις», αφού όλη αυτή η βαβούρα δεν σου πάει. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού προσδίδει στις επαφές και τις μετακινήσεις σου έναν παράδοξο όσο και απρόσμενο χαρακτήρα, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε αμηχανία με τα όσα θα συμβούν. Προετοιμάσου λοιπόν, έχοντας επίγνωση ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως ακριβώς τα περιμένεις. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «προχωρημένο» μέσον ή να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό πεδίο.

ΠΗΓΗ