ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, πολλά είναι εκείνα που γίνονται στα κρυφά, είτε πρόκειται για «χειροπιαστές» καταστάσεις, είτε για… φαντασιώσεις!
Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, έχε τον νου σου και για «πονηριές» της άλλης πλευράς. Σε κάθε περίπτωση όμως η ανάμιξη φίλων στις προσωπικές υποθέσεις σου μπορεί να αποβεί «μοιραία» είτε για το που θα πάνε τα πράγματα, είτε για την ίδια την φιλία σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε φέρνει προ τετελεσμένων στην ζωή και την καριέρα σου και είτε θα ξεκόψεις οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν είτε θα συμμετάσχεις σε διαδικασίες που σε κρατάνε ψηλά μεν αλλά ταυτόχρονα σε θέτουν υπό «ομηρία». Επιπλέον τίθεται ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τα μέσα που χρησιμοποιεί κάποιος «ισχυρός». Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, καλό είναι όμως να κάνεις μια ιεράρχηση, «κλέβοντας» χρόνο και για επιμορφωτικές δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως γίνεις στόχος των… κακών! Επιπλέον, μην παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα παίξεις όλα για όλα αφού το παιχνίδι είναι «στημένο». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί ένα black out στα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείς ή μια κατασκοπευτική δράση σε βάρος σου, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν συγγενή σου. Αντίθετα αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου, θα βρεις πολλά και… θαυμαστά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά με την ψυχολογία σου να πηγαίνει πότε «στα ουράνια» και πότε «στα τάρταρα», ίσως όμως αυτό να οφείλεται και στην μη διασφάλιση αυτών που θα ήθελες ή σε μια επαμφοτερίζουσα στάση των άλλων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια κληρονομιά ή αποζημίωση αλλά και κέρδη από απώλειες άλλων. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως εξ αιτίας ενός πάθους ή μιας εμμονής σου με το χρήμα τα χάσεις όλα, πολύ περισσότερο που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες» ή κατευθυνόμενες.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή απέναντί σου είναι πιθανό να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού ή/και να κλείσει ένας κύκλος παρά την θέλησή σου, σε κάθε περίπτωση όμως, αν ξεκόψεις οριστικά από ότι σε πλήγωσε ή σε «στρίμωξε», θα βρεις την υγειά σου! Αντίθετα αν επιμείνεις «σώνει και καλά» σε μια αδιέξοδη προοπτική εσύ είσαι που θα… κλαις μετά! Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε περιμένουν αρκετές δουλειές και για να μην εξουθενωθείς, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου και πρόσεξε το τι τρως και πίνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί και με «θέματα» ή αβεβαιότητες στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Ωστόσο σε καθαρά δημιουργικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάτι που σου δίνει ικανοποίηση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο βγάζει στην επιφάνεια πολλές «βρωμιές» στα εργασιακά σου και ενδέχεται να χρειαστεί να επιλέξεις μεταξύ δύο κακών. Μπορεί ωστόσο και να προβείς σε μια τακτοποίηση του εξοπλισμού σου, πετώντας ότι έχει «παραδώσει το πνεύμα»… οριστικά και αμετάκλητα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω βάζει επιπλέον μεταβλητές σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να βρεθείς κάτω από πίεση, μην έχοντας στην διάθεσή σου τις εναλλακτικές που θα ήθελες. Ίσως πάλι να υποχρεωθείς σε μια συνύπαρξη με άτομα που δεν είναι του γούστου σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί πάθη ή εμμονές που ενεργοποιούν τα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου, ίσως όμως να υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη σε μια προσωπική σου υπόθεση, ενώ αν έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από τις κακοτοπιές και τις διαδικτυακές παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα. Κι αν συμβεί κάτι παρά την θέλησή σου, αποδέξου την πραγματικότητα και «φύγε» προς τα εμπρός. Μπορεί ωστόσο και να ανακαλύψεις κάτι σημαντικό ύστερα από εργασίες τακτοποίησης ή/και καθαριότητας στον χώρο σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το πρώτο ζητούμενο είναι να ενημερωθείς και να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση, μαθαίνοντας ποικίλα μυστικά, είναι όμως πιθανό και το να υποχρεωθείς σε επαφές και μετακινήσεις για δουλειές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι όχι σε εκείνα που θεωρείς ότι σε «ανεβάζουν» στα μάτια των άλλων ή συνδέονται με ένα εύκολο πλουτισμό, που στην συγκεκριμένη φάση είναι μάλλον μια παγίδα για σένα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «ξετρυπώσεις» ενόχους και να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές», ίσως όμως να σε φέρει ενώπιον δυσάρεστων καταστάσεων που δεν… ξεγίνονται, είτε στον περίγυρό σου, είτε στα μέσα που χρησιμοποιείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο η κρίση σου γύρω από οικονομικά θέματα θα σε «σώσει» και βέβαια αν κάποιος/α σου ζητήσει να του δώσεις χρήματα να είσαι βέβαιος/η ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν στην ώρα τους, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι ή να συμβουλέψεις κάποιον/α, τότε θα πετύχεις. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους ενδέχεται να πέσεις επάνω σε «σκοπέλους» στην δουλειά σου, ενώ ούτε και η φυσική σου κατάσταση είναι στα καλύτερά τους, οπότε πήγαινέ το «λάου-λάου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια φάση έρευνας, που μπορεί να αποδώσει σε πνευματικά ζητήματα, ίσως μάλιστα πέρα από τα όσα μπορεί να «διαβάσεις» με την λογική σου, να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο. Ως προς τα… άλλα όμως, τα πιο «πεζά», θα ανακαλύψεις δολιότητες και υπονομευτικές πρακτικές, ιδίως στα εργασιακά σου Αν πάλι κάτι δεν «ξεγίνεται», παράτησέ το και κάνε μια νέα αρχή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να κάνεις οικονομία δυνάμεων και να προσέξεις την διατροφή σου, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναζητήσεις ασφάλεια σε μια παρέα ή σε μια συλλογική προσπάθεια, το πιθανότερο όμως τελικά είναι να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι είναι που σε έχουν περισσότερο ανάγκη. Παράλληλα, μην παραλείψεις να υψώσεις ασπίδα προστασίας απέναντι σε όσους/ες σε θεωρούν εύκολο θύμα και εκμεταλλεύσιμο/η. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί παρασκηνιακές καταστάσεις στα προσωπικά σου, με αρνητικό πρόσημο αφού σίγουρα υπάρχει ένα «φίδι» που τρέφεις στον κόρφο σου. Ίσως πάλι να υποφέρεις από έναν πονοκέφαλο ή το… κακό μάτι!

ΠΗΓΗ