ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου προωθεί πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, με αιχμή τα εργασιακά σου, αλλά και όλα εκείνα που προκύπτουν ένεκα… κορωναϊού! Ίσως μάλιστα να ενημερωθείς και να ενημερώσεις για κάποιες λεπτομέρειες γύρω από τα μέτρα προστασίας, χωρίς να αποκλείεται και η επαφή σου με ιατρικό προσωπικό. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα είτε μιας κοινωνικής ομάδας είτε ενός φίλου ή μιας φίλης, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού θα πληρώσεις τα «σπασμένα»!

ΤΑΥΡΟΣ

Ως προς τις επαγγελματικές και κοινωνικές δράσεις σου, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να κινηθείς αρκετά προσεκτικά, τηρώντας τα προσχήματα και την δεοντολογία, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία τις «εξετάσεις» που θα περάσεις. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο για σένα και τελικά το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς για τις επιλογές σου, όσο κι αν αυτές στενοχωρήσουν κάποιους/ες. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Απριλίου σε καλεί να ενδιαφερθείς για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις την γνώμη ενός ειδικού ή να κάνεις ένα διαγνωστικό τεστ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου σου ζητά να είσαι πιο πρακτικός/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφήνοντας κατά μέρος τα πολλά λόγια. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς, όχι όμως χωρίς ανταπόδοση. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει πιο πρακτικό/η και λιγότερο… ανέμελο/η στην καθημερινότητά σου κι είναι σκόπιμο να βάλεις από μόνος/η σου στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον κάποιος/α γείτονας ή συγγενής μπορεί να σε «ζορίσει» με τις απαιτήσεις του/της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου αναδεικνύει τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο σε κοινωνικά, αλλά και οικογενειακά θέματα, φρόντισε ωστόσο το ενδιαφέρον και η φροντίδα σου να είναι μέσα στα πλαίσια των κανόνων της περιόδου. Δεν χρειάζονται, δηλαδή, και τόσες… αγκαλιές αλλά κυρίως πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, αν δανείσεις χρήματα θα… αργήσεις πολύ να τα πάρεις πίσω!

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο απέναντί σου να σε «ζορίζει», είναι πιθανό να αναλάβεις κάποιες επιπλέον ευθύνες κι αν συμβεί αυτό, φρόντισε να φερθείς υπεύθυνα, αφού κινδυνεύεις να γίνεις ο «αποδιοπομπαίος τράγος» κάποιων που ψάχνουν ένα θύμα για να του φορτώσουν τις δικές τους παραλείψεις. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες το πλαίσιο των συνεργασιών σου είναι ασύμφορο. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Απριλίου σε βάζει να ασχοληθείς με τον κόσμο του διαδικτύου και της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμιστεί κι ένα εργασιακό σου ζήτημα, ιδίως στο γραφειοκρατικό σκέλος του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου σε παρακινεί να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα, που σχετίζονται με την εργασία σου, αλλά και να προμηθευτείς ιατροφαρμακευτικό υλικό, ώστε να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η στην «μάχη» κατά των μικροβίων! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να εργαστείς περισσότερο ή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πρόσωπα που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον όμως οφείλεις να φροντίσεις για την δική σου ευεξία και να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν το σώμα σου αρχίσει να διαμαρτύρεται, δυσχεραίνοντας σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου βάζει κανόνες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αδιαφορήσεις για τις λεπτομέρειες, αφού εκεί κρύβεται η ουσία. Αυτό έχει να κάνει με εργασιακά θέματα αλλά και με οτιδήποτε αφορά την υγεία, είτε την δική σου είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο δημιουργεί «θέματα» στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, είτε μικρά είτε… μεγάλα, είναι πιθανό να χρειαστούν την άμεση επίβλεψη, αλλά και την συμπαράστασή σου. Επιπλέον, ως προς την ψυχαγωγία σου, μην τρέφεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της εργασίας σου, αλλά βέβαια και της υγείας σου, κορωναϊού… παρόντος! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υποβληθείς σε ένα διαγνωστικό τεστ ή έστω να φροντίσεις για κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου αναθέτει ένα δύσκολο έργο, που η διεκπεραίωση του εξαρτάται κυρίως από το πόσο έχεις προνοήσει, ώστε να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα. Επιπλέον, φαίνεται πως οι υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυξημένες και η ζωή στο σπίτι δεν κυλά και τόσο… ανέμελα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου σου ζητά να ξεχάσεις για λίγο «αγάπες και λουλούδια», αφού η επίλυση πρακτικών θεμάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι το πρώτο ζητούμενο, ίσως μάλιστα προς ενίσχυσή τους, να υπάρξει μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών. Παράλληλα ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις ή να βάλει επιπρόσθετα εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, γι’ αυτό προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά ή ατυχία. Επιπλέον, αν ένας συγγενής ή γείτονάς σου, σου ζητήσει βοήθειά, δώσε του πρώτα να καταλάβει το τι κάνει λάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου σε καλεί να οργανώσεις δράσεις στο σπίτι, αλλά και την δουλειά σου, με αιχμή εκείνα τα πρακτικά ζητήματα, που επείγουν ή συνάδουν με τις ανάγκες των καιρών και σε αυτό θα σε βοηθήσει η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Εδώ βέβαια δεν χωράνε συναισθηματισμοί. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο περιορίζει τις οικονομικές σου δυνατότητες, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου (αποδείξεις κλπ), αφού σήμερα τα πειστήρια «μετράνε».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενισχύει το αίσθημα ευθύνης σου, μην επιχειρήσεις όμως να ξανοιχτείς σε κάτι που δεν γνωρίζεις καλά, αφού και καλό να θες να κάνεις, θα υποστείς σκληρή κριτική. Αντίθετα, η πείρα σου είναι το «κλειδί» για να τα πας καλά, αλλά και να «φωτίσεις» κάποιους/ες για το τι πρέπει να πράξουν, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην ζωή τους. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Απριλίου σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός θέματος, είτε επιστημονικού είτε σχετικού με τα εργασιακά σου, κάτι που σίγουρα απαιτεί υπομονή και κάποιες ειδικές γνώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Πανσέληνος του Απριλίου ενεργοποιεί επιθυμίες και ανάγκες, με τις δεύτερες να είναι σίγουρα πιο πιεστικές, ιδιαίτερα σε σχέση με θέματα υγείας ή την ρύθμιση εργασιακών θεμάτων. Κι αν δεν τα πηγαίνεις τόσο καλά με τις λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να ζητήσεις την βοήθεια των ειδικών. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου κι εδώ είναι που χρειάζεται… πάλι να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες! Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για την δική τους καλή κατάσταση.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/04 : Τα δημιουργικά και τα καλλιτεχνικά θέματα ευνοούνται ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ