ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με επισκέψεις μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης αλλά και σπασίματα ή τσακωμούς. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα περιουσιακό ζήτημα στο οποίο ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη κι άντε μετά να… συνεννοηθείς! Επιπλέον ζητήματα εγωισμού μπαίνουν πολύ ψηλά στην «ατζέντα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει διαφοροποιήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον με νέα πρόσωπα να προστίθενται αλλά και άλλα να αποχωρούν ξαφνικά «λες και τα τσίμπησε μύγα»!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, αρκεί να φερθείς πιο ευέλικτα, εκπλήσσοντας όσους/ες σε θεωρούν «δεδομένο/η». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε βάζει να… τρέχεις για διάφορα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς κατ’ ανάγκη με κάτι σημαντικό, ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, πέρα από… νεύρα! Αν όμως επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη δίνει άλλο τόνο στα οικονομικά σου και ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο προοιωνίζει μια πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες, εκδρομές και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να ενημερωθείς για πράγματα που δεν είναι «της σειράς».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να συμβούν πολλά και… επείγοντα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, αφού μετά θα είναι πολύ αργά. Ας είσαι λοιπόν σε πλήρη ετοιμότητα, ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α, αφού ο καθένας θα θέλει να κάνει τα… δικά του κι εδώ ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»! Μπορείς βέβαια να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια και μέσα από αθλητικές δράσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μια αστάθεια στις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, με τα έσοδα και τα έξοδα να εναλλάσσονται διαρκώς

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου θα έρθεις σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν, ίσως μάλιστα να μοιραστείς μαζί τους και κάποιες «τρέλες». Από την άλλη πλευρά βέβαια μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου δεν εξελίσσεται με αναμενόμενο τρόπο, κάτι που θα σε φέρει σε αμηχανία. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να «ψαχτείς», αφού βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν «να σου την φέρουν» κι εδώ δεν έχεις παρά να τους προλάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως υπάρχει μια διάσταση απόψεων κι αν δεν πάρεις έγκαιρα την κατάσταση στα χέρια σου, κάθε καλή πρόθεση θα σκοντάψει σε εγωισμούς και πείσματα. Επιπλέον, αναμένονται παρεξηγήσεις με φίλους/ες, που αυθαιρετούν σε βάρος σου αλλά και μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ανακατατάξεις κι ένα «σούσουρο» στα εργασιακά σου, ενώ μπορεί να ανησυχήσεις από μια «ανωμαλία» στην υγεία σου, η οποία όμως δεν θα έχει συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές, που όμως δεν πρέπει να οδηγήσουν σε ρήξεις αλλά σε διαπραγματεύσεις και συνθέσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ. Κι εδώ το ζητούμενο είναι μια δυναμική ισορροπία, να κάνει δηλαδή ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει το κίνητρο για να κάνεις «το κάτι άλλο», για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σηματοδοτεί μια καθημερινότητα με αρκετές εντάσεις –δημιουργικές ή μη- χωρίς βέβαια να λείπουν οι διαξιφισμοί «για ψύλλου πήδημα». Πρόσεξε ωστόσο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κι ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό μυστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «ανώμαλες» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, παραχώρησε όμως κι εσύ περισσότερες ελευθερίες για να αποφύγεις τα… χειρότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά ή πρόκειται μόνον για μια παρόρμηση της στιγμής. Αν πάντως ανησυχείς για την πορεία του ισολογισμού σου, είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και κάποια μη αναμενόμενα έσοδα, ίσως μάλιστα να έλθουν από ένα ρίσκο που θα πάρεις, γι’ αυτό μην… δειλιάσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για εξόδους ταξίδια κι εκδρομές. Επιπλέον, μπορεί να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη προοιωνίζει μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε τομείς που γνωρίζεις καλά μπορεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σου αλλά με …μη αναμενόμενο τρόπο, οπότε μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση προσωπικής απελευθέρωσης και δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, ακόμη και μέσα από «επαναστατικές» πρωτοβουλίες. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «βγάζοντας» διάφορες δουλειές, που επείγουν και πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα, είτε έχεις, είτε δεν έχεις… όρεξη, καλό είναι όμως να δράσεις μεθοδικά και συνετά ώστε να μην «τα κάνεις θάλασσα»! Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ αλλά περαστικό πόνο.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο δημιουργική αλλά και… περιπετειώδη, εμπλουτίζοντάς την με διεκδικήσεις κι ερωτοτροπίες, άλλοτε γόνιμες κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς αλλά και τα… άλλα που δεν χωνεύεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε προστατεύει μέσα από διαισθήσεις αλλά και συμπτώσεις που σε ευνοούν, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων. Αν βέβαια έχεις να κρύψεις εσύ κάτι, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/07 : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ