ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας όμορφες κι ευαίσθητες στιγμές και λίγο θέλει να… σε πάρουν τα «ζουμιά»! Αντί να «κλαίγεσαι» όμως, μοιράσου μια μεγάλη αγκαλιά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο της αναβίωσης μιας παλιάς σχέσης σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να έχεις έξτρα έσοδα, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και να είσαι stand by, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», αν δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς με επιτυχία. Πρόσεξε ωστόσο μήπως φερθείς πολύ συμφεροντολογικά απέναντι σε πρόσωπα που σου έχουν σταθεί επανειλημμένα, χωρίς να σου ζητήσουν κάτι για αντάλλαγμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, είτε αυτό αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού, είτε στην σύσφιξη των σχέσεών σου με τους οικείους σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει πιο συναισθηματικό/η, ενδέχεται ωστόσο και να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία, που θα την μάθεις από… παππούδες και γιαγιάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα η ανάγκη μιας αγκαλιάς γίνεται επιτακτική για σένα, είτε παρηγορήσεις, είτε… παρηγορηθείς! Επιπλέον όμως μπορεί να βρεις ή να αποκτήσεις κάτι παλαιό και αξίας ή απλά να σου επιστραφούν χρήματα. «Παίζει ακόμη το να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ιδιαίτερα αν προκύψει μια «σύγκρουση συμφερόντων», όπου ο καθένας θα βγάλει τον… πλεονέκτη εαυτό του!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Ταύρο οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν ίσως μάλιστα καταστεί αναγκαίο να συμβιβαστείς, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Χείρωνα, έχεις την τάση να ασχοληθείς με την λαϊκή ή οικογενειακή παράδοση αλλά και να «σκαλίσεις» το παρελθόν με συνέπεια να σκέφτεσαι επίμονα αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες καταστάσεις του «χθες». Κάποιες στιγμές μάλιστα μπορεί να κλειστείς εντελώς στο… κουκούλι της ευτυχίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με οικονομικά θέματα. Έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος, που έχουν για σένα μεγάλη συναισθηματική αξία. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά σου κι ίσως να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Πρόσεξε ωστόσο μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου κι εκεί που πας για «μαλλί» να βγεις και «κουρεμένος/η»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω της μεταβλητότητάς τους. Γι’ αυτό λοιπόν μην «δένεις» καταστάσεις, αφού σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συνηγορεί στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής αλλά και την ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποθέσεις. Επιπλέον, στην δουλειά σου φαίνεται να ευνοείσαι ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, που σε ξέρει από παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου και η διατροφή σου, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε… ατασθαλίες! Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η. Έχεις να μάθεις πολλά όμως για την Ιστορία και την Παράδοση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που τα θέλει όλα δικά του αλλά… «μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια»! Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Λέοντα να ευνοεί τα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. «Παίζουν» ακόμη έσοδα από την εκμετάλλευση ακινήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί την ενδεχόμενη αναβίωση μιας πρώην συνεργασίας σου αλλά και την επαφή σου με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματά. Επιπλέον, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να επιφέρει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γνωστό/η ή συγγενή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς με ζώα ή φυτά, ενώ στις δουλειές σου ενδέχεται να επανακάμψει μέρος της παλιάς πελατείας σου. Τέλος, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/09 : Με την Σελήνη στον Ταύρο οι εξελίξεις τρέχουν! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ