ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου ανατρέπει το σκηνικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά… σιγά μην έχασε η Βενετιά βελόνι! Αντί να δεις το όλο θέμα εγωιστικά και σε πάρει η «κάτω βόλτα», δείξε το πόσο καλός/η είσαι όταν ξεκινάς μια νέα πορεία, στην οποία δεν χωρά το παλιό και κυρίως δρας απελευθερωμένος/η από πρότερες δεσμεύσεις. Μάλιστα όσο πιο «παράδοξες» ή αβέβαιες σου φαίνονται κάποιες καταστάσεις, τόσο υπέρ σου θα καταλήξουν. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο επισφραγίζει αυτήν την «επέλαση» του καινούριου, με καινοφανείς καταστάσεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να βρεις λεφτά από εκεί που δεν το περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου κι όσο κι αν κάποια πράγματα σου φαίνονται πολύ ανάποδα, δες το «ποτήρι» μισογεμάτο και τα όσα συμβαίνουν σαν μια ευκαιρία να αλλάξεις τακτική, υιοθετώντας πιο τολμηρές λύσεις. Να κινηθείς μάλιστα απελευθερωμένα και διόλου συντηρητικά, αφού αν «γαντζωθείς» στα σίγουρα μπορεί να δοκιμάσεις κάποια δυσάρεστη έκπληξη, είτε από τους άλλους, είτε από την ίδια την ζωή. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Ζυγό τα εργασιακά σου μπαίνουν κι αυτά σε μια ασυνήθιστη ρότα, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις αρμοδιότητες ή πόστο κι εδώ δεν χρειάζονται… πείσματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως να γοητευθείς από ένα πρόσωπο που διαθέτει ιδιαίτερο πνεύμα και «κουβαλά» μπόλικη… τρέλα! Όσον αφορά όμως σε μια τρέχουσα σχέση σου, μπορεί να διακοπεί απότομα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ανοίγει μια «πόρτα» στα εργασιακά σου, από εκείνες που «δεν σου γεμίζουν το μάτι» αλλά τελικά θα αποδειχθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική, ιδιαίτερα αν έπληττες με το υπάρχον καθεστώς. Κατά τα άλλα βέβαια, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από προβλήματα σε ηλεκτρικές συσκευές ή από μια διαταραχή του νευρικού σου συστήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί μια αλλαγή στο οικογενειακό καθεστώς ή σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα κι αν δεν είσαι εσύ που θα προκαλέσεις την ανατροπή, τότε μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Αν όμως σου «κατέβει» μια «τρελή» ιδέα, μην διστάσεις να κινηθείς για την υλοποίησή της, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από την… ανεξήγητη συμπάθεια που σου δείχνει ένα «ουρανοκατέβατο» άτομο στην ζωή σου. Κι είναι βέβαια ο Ουρανός στον Ταύρο, που σε φέρνει σε επαφή με «λοξούς», πλην… εξυπηρετικούς τύπους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να… σηκώσεις τα χέρια ψηλά με τα παράλογα που πράττει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ο Ουρανός στον Ταύρο σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές στην ζωή σου, μην κάνεις λοιπόν προγράμματα κι ας είσαι ανοικτός/η στις εκπλήξεις. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να υποστείς μια «ψυχρολουσία» από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα κι ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί βιώματα και καταστάσεις που δεν συμβαίνουν κάθε μέρα κι όσο λιγότερο περιορίζεσαι από δεσμεύσεις ή «ακλόνητες» πεποιθήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μην αρνηθείς να μυηθείς στην σύγχρονη τεχνολογία ή σε ένα γνωστικό αντικείμενο, που δεν είναι «της σειράς», ενώ μπορεί να σου τύχει κι ένα απρόβλεπτο ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό «ψήνει» μια αλλαγή ή ανατροπή στο οικονομικό καθεστώς σου, και τα καλά νέα είναι ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση που θα έχει ένα εγχείρημά σου ή από ένα έκτακτο «τυχερό». Από την άλλη πλευρά όμως, η ροπή σου να τηρείς κατά γράμμα προγράμματα και κανόνες, το πιθανότερο είναι να σε… ρίξει έξω, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις και τα «παλαβά». Σε αυτό συνηγορεί και ο Ουρανός από τον Ταύρο κι εσύ οφείλεις να γίνεις πολύ πιο ευέλικτος και ανοικτός σε εναλλακτικές μορφές δράσης ή σε «ασυνήθιστες» λύσεις. Επιπλέον σου ανοίγονται νέοι δρόμοι προς το εξωτερικό αλλά και σε ζητήματα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί αλλαγές ή ανατροπές που δεν θα είναι κατ’ ανάγκη του γούστου σου, ωστόσο σημασία έχει το ότι κάποια πράγματα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και το να επιμένεις σε αυτά δεν βοηθά. Αντίθετα, ένα γενναίο «φρεσκάρισμα», ακόμη κι αν περιλαμβάνει μόνον την εξωτερική σου εμφάνιση, θα σε απελευθερώσει ψυχικά και νοητικά και μην διστάσεις να εγκαταλείψεις για λίγο την πολιτική της «χρυσής μετριότητας» και των ίσων αποστάσεων. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτεί απρόβλεπτα κέρδη, μέσα από το κυνήγι της έκπληξης αλλά και μια οικονομική ζημιά από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να γίνεται το «παράθυρο» από το οποίο θα εισβάλλουν στην ζωή σου απρόσμενες καταστάσεις και «ανήκουστες» για σένα συμπεριφορές, το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις άσχημα αλλά σίγουρα δεν θα πετύχεις κάτι με αυτό. Ούτε καταστροφές, ούτε αυτοκαταστροφές λοιπόν χρειάζεσαι. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους θετικά, κάνοντας μια… εξαίρεση σε σχέση με την «πάγια» νοοτροπία σου και τα «έχω» σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σπέρνει καινά δαιμόνια και στα εργασιακά σου κι αν βέβαια θεωρείς πως κάθε αλλαγή είναι για κακό απλά θα κάνεις… χειρότερη την κατάστασή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν και δεν μπαίνουν σε καλούπια, κάτι βέβαια που έχει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές πλευρές του, ανάλογα με τις ηθικές αξίες και τα «πρέπει» σου. Επιπλέον, από τους «δικούς σου» προκοπή δεν θα δεις, αντίθετα κάποιοι «ξένοι» θα σου σταθούν κι ας μην έχουν κανέναν λόγο να το πράξουν. Ίσως πάλι να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή σε μια συλλογική προσπάθεια, που το αντικείμενό της είναι σχετικά ασυνήθιστο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτεί αλλαγές και ανατροπές στα εργασιακά σου, ίσως όμως να σου προκαλέσει και μια ξαφνική αδιαθεσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Ζυγό να σηματοδοτεί ανατροπές στην ζωή και την καριέρα σου, θα μείνεις ικανοποιημένος/η, μόνον εάν η θέση σου είναι στο… πουθενά, αφού όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο από την μια στιγμή στην άλλη. Αν όμως είσαι ή νοιώθεις «τακτοποιημένος/η», τότε το πιθανότερο είναι «να χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου», ύστερα από κάτι που θα συμβεί. Ίσως βέβαια να είσαι εσύ εκείνος/η που θα τολμήσεις σε μια κατεύθυνση που ναι μεν δεν δείχνει σίγουρη αλλά είναι εκείνη που θα σε αναδείξει κι αυτό είναι το ζητούμενο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο «περιλαβαίνει» σε αυτό και τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ουρανό στον Ταύρο μια απρόσμενη εξέλιξη, που «πιάνει» τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου μαζί, θα σου δώσει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να ποντάρεις πλέον στα σίγουρα και σε ήδη διαμορφωμένες καταστάσεις, αφού το μέλλον σου βρίσκεται σε κάτι νέο και διαφορετικό. Κακό αυτό βέβαια, όσον αφορά το «βόλεμά» σου, απελευθερωτικό όμως ως προς όλα εκείνα που σε κάνουν να… βαριέσαι! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό γεμίζει την ζωή σου με εκπλήξεις κι ενδιαφέροντα που… δεν είναι για τον «μέσο όρο», είτε στον έξω κόσμο, είτε στο διαδίκτυο, ίσως όμως και να προκαλέσεις υπέρ το δέον άτομα του περιβάλλοντός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινώντας από τα οικονομικά σου, ο Ήλιος στον Ζυγό σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη και να επιλέξεις εκείνο που όλοι σου λένε να… μην κάνεις, αφού αν κινηθείς με γνώμονα την ασφάλειά σου, εσύ θα χάσεις! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και αποκαλύψεις ή πληροφορίες, που θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα, μην «κολλάς» όμως αφού σε αυτήν την ζωή όλα γίνονται όταν έρθει η ώρα τους, ακόμη και τα πιο απίθανα. Κατά τα άλλα είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι εκτός προγράμματος αλλά και να αποκτήσεις και ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου

 

ΠΗΓΗ