ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επιμεληθείς θεμάτων που άπτονται της εργασίας σου αλλά βέβαια και της υγείας σου, κορωναϊού… παρόντος! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υποβληθείς σε ένα διαγνωστικό τεστ ή έστω να φροντίσεις για κάποιον/α άλλον/η αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Αντίθετα βέβαια έχεις κάθε λόγο να πάρεις τα μέτρα σου σε θέματα καριέρας. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τελειώνεις οριστικά με ότι δεν «τραβάει» ή σε βαραίνει, ανασκουμπώσου λοιπόν και δώσε τέλος στις παθογένειές σου, γκρεμίζοντάς τις από τον «θρόνο» τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί θέματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να κάνεις κάτι «δραστικό», που όπως θα διαπιστώσεις αργότερα δεν χρειαζόταν. Αρκεί μια απλή εμψύχωση. Αν όμως νοιώσεις τον καλλιτέχνη να ξυπνά μέσα σου, μην τον… αγνοήσεις! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό πιστοποιεί ότι κάποιος/α υπονομεύει τις προσπάθειές σου, ίσως όμως να πρόκειται και για… σένα τον/την ίδιο/α, αφού απωθημένα και αυτοκαταστροφικές τάσεις αναζητούν διέξοδο! Επιπλέον, στα εργασιακά αλλά και την υγεία σου απαιτούνται ριζικές αποφάσεις κι όχι ημίμετρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε παρακινεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, με αιχμή εκείνα τα πρακτικά ζητήματα, που επείγουν ή συνάδουν με τις ανάγκες των καιρών, ενδέχεται ωστόσο πολλά από αυτά που θα κάνεις να αποδειχθούν «τζούφια», οπότε το να τα παρατήσεις και να αρχίσεις να ρεμβάζεις στο… πουθενά δεν είναι διόλου κακή ιδέα! Αντίθετα στις παρέες και τις φιλίες σου έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς. αφού… Άρης στον Κριό είναι αυτός και μάλιστα πολύ «φορτωμένος»! Αν μάλιστα έχεις μπλέξει τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου, μένει να δεις ποιόν θα φάει τελικά το… μαύρο φίδι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός θέματος, είτε τεχνικής φύσεως, είτε σχετικού με τα εργασιακά σου, κάτι που σίγουρα απαιτεί υπομονή και κάποιες ειδικές γνώσεις. Ίσως όμως τελικά οι απαντήσεις που αναζητάς να έρθουν από το… πουθενά ή με έναν διαισθητικό τρόπο. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό ορίζει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου με την εκκαθάριση όσων λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ζωή σου να είναι μονόδρομος. Ημίμετρα δεν χωρούν. Επιπλέον, μπορεί να σημάνει την συνειδητοποίηση των ικανοτήτων σου σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί επιθυμίες που όμως μπορεί να είναι «εκτός τόπου και χρόνου», αφού… νομίζεις ότι χρειάζεσαι κάτι, που στην πραγματικότητα δεν το χρειάζεσαι! Κι από το να σκορπάς τα λεφτά σου, είναι προτιμότερο να κάνεις ένα «ψυχικό» ή να προσφέρεις σε έναν «ιερό» σκοπό. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να εντρυφήσεις σε μυστήρια, όσον αφορά όμως τις μετακινήσεις ή τις επαφές σου με συγγενείς και γείτονες, μάλλον θα έχεις… κακά συναπαντήματα! Ενδέχεται ακόμη να ξεκαθαρίσει οριστικά μια νομική υπόθεσή σου, είτε σου αρέσει, είτε… όχι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα το διακύβευμα να είναι η πανδημία και οι κίνδυνοί της, το πρόβλημα όμως είναι ότι τα περισσότερα από αυτά που κάνεις πέφτουν στο κενό ή απλά δεν χρειάζονται, οπότε χαλάρωσε και δώσε προτεραιότητα σε καλλιτεχνικές ή εμψυχωτικές δράσεις που θα συνεισφέρουν σε μια ψυχική ανάταση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε οικονομικά ζητήματα ενώ να ξέρεις ότι οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου δεν είναι δα και οι καλύτερες.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις την γνώμη ενός ειδικού ή να κάνεις ένα διαγνωστικό τεστ, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να έχεις μπεις σε μια τέτοια διαδικασία χωρίς να χρειάζεται. Ξεκούραση και χαλάρωση θες για να φύγουν όλα όπως ήρθαν και να βρεις την υγειά σου! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να τερματίσει μια συνεργασία σου ή να σε φέρει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα ενός έμμεσου ή άμεσου εκβιασμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σου ζητά μεν να είσαι πιο πρακτικός στις διαπροσωπικές σχέσεις σου -ίσως μάλιστα νοιώσεις την ανάγκη να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που αγαπάς ή εκτιμάς- αλλά μην αρχίσεις να βάζεις στο «ζύγι» τι έδωσες και τι πήρες. Κι αν κάποιος/α σε κοροϊδέψει να μην σε μέλλει, από την στιγμή που η συνείδησή σου είναι καθαρή. Αντίθετα μπορείς να στρέψεις το… μένος σου εναντίον όσων σε υπονομεύουν σε εργασιακά θέματα! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε θέλει αποφασισμένο να καθαρίσεις οτιδήποτε βρώμικο είτε γύρω σου, είτε μέσα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε «τρέχει» για να διεκπεραιώσεις ποικίλες υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε σε κοινωνικά ζητήματα, φαίνεται ωστόσο ότι τα πράγματα εξελίσσονται με τον δικό τους τρόπο και πέρα από τις δικές σου προθέσεις, οπότε μην «σκίζεσαι». Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς σε εμψυχωτικές ή καλλιτεχνικές δράσεις, που έχουν το… συμπαντικό οκ! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Κριό σε φέρνει «στην κόψη του ξυραφιού» σε ένα προσωπικό σου θέμα και όπως έλεγαν οι Σπαρτιάτες… ή ταν ή επί τας! Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε προστάτεψέ τα από τις κακοτοπιές της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να… τρέχεις δεξιά κι αριστερά, αρκετές από τις εξωστρεφείς πρωτοβουλίες σου ωστόσο δεν θα έχουν αποτέλεσμα, ενώ σου παρουσιάζεται μια εικόνα που δεν είναι αληθινή. Σε «συμφέρει» λοιπόν να χαλαρώσεις κι ας «λέει» ο υπεύθυνος εαυτός σου ότι… χαζολογάς! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να σου ανοίξει θέματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και σε αυτά οφείλεις να επικεντρωθείς, είτε πρόκειται για σκαψίματα ή/και γκρεμίσματα, είτε για ένα ολικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις με τους οικείους σου ή τα περιουσιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει να τρέχεις για να καλύψεις επιθυμίες και ανάγκες, τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι το σύμπαν έχει τον δικό του τρόπο να κινεί τα νήματα, ανεξάρτητα από τι θέλεις ή… νομίζεις ότι θέλεις! Ίσως πάλι να προμηθευτείς ιατροφαρμακευτικό υλικό, που δεν σου χρειάζεται. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό ενισχύει μεν την ανάγκη σου να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων, μπορεί όμως και να προκληθεί μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις ή την επικοινωνία σου. Πρόσεξε ακόμη την στάση ενός γείτονα ή συγγενή αφού δεν είναι και τόσο αθώα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη απέναντί σου… προσπαθεί να βάλει κανόνες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά μάλλον ματαιοπονεί αφού η προδιάθεσή σου είναι να λες σε όλα ναι για να μην υπάρξουν κόντρες αλλά τελικά να κάνεις τα δικά σου. Κι αν τυχόν κάποιος/α πάει να σε «στριμώξει», πέτα την «μπάλα» στην εξέδρα κι άσε τον/την να… ψάχνεται! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που μπροστά στα συμφέροντά τους δεν υπολογίζουν τίποτε, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει κι εσένα οικονομικά. Επιπλέον, μην ανοίγεις «παρτίδες» με συλλογικούς φορείς.

ΠΗΓΗ