ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, αυτό όμως μπορεί και να μην είναι για καλό, αφού σήμερα έλκεις πρόσωπα με κακές προθέσεις, ενώ μια επαγγελματική υπόθεση που εσύ μπορεί να θεωρείς «μαχητή», είναι ήδη προαποφασισμένη κι αν πας κόντρα δεν έχεις καμία τύχη. Παράλληλα, ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με αγνώστους που σου παριστάνουν τον φίλο, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο στις φιλίες σου. Επιπλέον, να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια αναπότρεπτη εξέλιξη σε σχέση με την καριέρα σου, ίσως μάλιστα να παιχτούν παιχνίδια σε βάρος σου. Αν πάλι ξεκινήσεις κάτι νέο, να θυμάσαι ότι δεν θα πάει… πουθενά, αν δεν εξασφαλίσεις πρώτα την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, που όμως σίγουρα θα ζητήσει και ανταλλάγματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω έχεις κάθε λόγο για να επιδιώξεις μια έρευνα σε βάθος ή να εντρυφήσεις σε μυστήρια, όσον αφορά όμως τις εξωστρεφείς δράσεις σου, μάλλον θα συνοδευτούν από κακά συναπαντήματα ή/και δυσάρεστες εικόνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα αλλά αν δεις ότι οι δυνάμεις σου δεν φτάνουν για να καλύψεις τις ανάγκες-επιθυμίες σου ή να πληρώσεις τα χρέη σου, μην μπεις καν στον κόπο ενός δανεισμού, αφού το μόνο που θα πετύχεις είναι να μπλέξεις χειρότερα στο μέλλον. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό. Επιπλέον, ένας συγγενής σου φαίνεται να …την έχει άσχημα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε μια κατάσταση, αφορμής δοθείσης όμως δεν έχεις παρά να ξεκόψεις οριστικά με ότι σε πλήγωσε και σε πληγώνει ακόμη. Ίσως βέβαια να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν δικό σου άνθρωπο και σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Παράλληλα, ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν έχουν καλές προθέσεις, προσφέροντάς σου ίσως χρήμα ή εξουσία αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να ενδώσεις, αφού όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. Ίσως όμως να σημάνει και μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα εργασιακά σου, αφού ημίμετρα δεν χωρούν κι αν είναι να βγει μια «ψυχή» ας… βγει! Επιπλέον, αν δεις κάποιο ύποπτο σύμπτωμα στην υγεία σου μην αδιαφορήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια συναισθηματική «μαυρίλα», αντί όμως να βυθιστείς σε ένα τέλμα εσωστρέφειας ή/και απογοήτευσης, δες το «ποτήρι» μισογεμάτο αφού κάθε «τέλος» είναι συνάμα και απελευθερωτικό! Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί υποχθόνιες κινήσεις στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την έχασε. Όσο για την υγεία σου, δώσε βάση στα «μηνύματα» που σου στέλνει το σώμα σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι όχι απαραίτητα για καλό. Επιπλέον, μια εξέλιξη σε σχέση με τα περιουσιακά σου, σου δίνει να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με «θηρία», που δεν χορταίνουν με τίποτα! Παράλληλα, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη, με κίνδυνο να τα χάσεις όλα εξ αιτίας της εμμονής σου σε μια υπόθεση που είναι εκ προοιμίου χαμένη. Μπορεί ακόμη να μάθεις κάτι άσχημο για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις παιδιά προστάτεψέ τα από τις κακοτοπιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες και μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις, σίγουρα όμως θα μάθεις ή θα δεις πράγματα, που θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί «ανασκαφές» στον χώρο σου και ευκαιρίας δοθείσης καλό είναι να απαλλαγείς από κάθε τι το βρώμικο ή αρνητικό ως προς την ενέργεια που κουβαλά. Αν πάλι δεις κάποιον/α άγνωστο/η να σε γυροφέρνει, έχεις δίκιο να υποψιάζεσαι τα χειρότερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να μην είναι στις… καλές της, στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσεις πώς ότι και να κάνεις, τα πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν. Αντί όμως να «τα βάψεις μαύρα», άλλαξε το οικονομικό μοντέλο σου και κάνε μια νέα αρχή. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Επιπλέον, κάτι άσχημο «ψήνεται» στο συγγενικό σου περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου τείνει να διαμορφώσει μια μάλλον «βαριά» ψυχολογία, ίσως μάλιστα να λειτουργήσεις «αυτοκαταστροφικά», είτε υπάρξουν συμβάντα που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο, είτε όχι. Παράλληλα, ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε «προειδοποιεί» να μην «πας γυρεύοντας» στα οικονομικά σου, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει, ίσως όμως κι εσύ μπεις στον πειρασμό να εκμεταλλευτείς κάποιες «άκρες» που έχεις, για να επωφεληθείς σε βάρος άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να γίνεται… σκοτεινός αγγελιοφόρος, καλείσαι να διαχειριστείς δυσάρεστες καταστάσεις ή ακόμη και κακόβουλες ενέργειες σε βάρος σου, μην πάρεις αψήφιστα λοιπόν κάποια προειδοποιητικά «σημάδια». Μπορεί ωστόσο και να προβείς σε εκκαθαρίσεις, είτε στον χώρο σου είτε μέσα σου, εξαλείφοντας ότι σε «κρατάει» πίσω. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω καλείσαι να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον υφαίνονται συνομωσίες, υπάρχει όμως και ο φύλακας άγγελός σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καλά νέα είναι ότι με την Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιον που διαθέτει μεγάλη ισχύ. Από εκεί και ύστερα όμως καλό είναι να τσεκάρεις το ποιόν του. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο στις φιλίες σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, είναι βέβαιο το ότι σε «θάβουν» εν τη απουσία σου, ίσως όμως να πάρεις και ανησυχητικά «μαντάτα» για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

 

ΠΗΓΗ