ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να φέρει μια σειρά από ακυρώσεις, αναβολές ή άστοχες ενέργειες, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκουραστείς ή να το… ρίξεις στα καλλιτεχνικά! Επιπλέον, είναι πιθανό να μπλέξεις από μια λανθασμένη διάγνωση ή από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», εδώ όμως είναι που θέλει τρόπο κι όχι κόπο, με την διαίσθησή σου να είναι το πιο αποτελεσματικό «όπλο» σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις μια «υπέρτατη» ευτυχία, άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού δεν θα υπάρξουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου πρόσεξε τις «μπανανόφλουδες»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου, δεν αποκλείεται δε, να φιλοξενηθείς και σε ένα «σικάτο» περιβάλλον. Όσον αφορά όμως περιουσιακά ζητήματα, μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις. Επιπλέον κάποιος οικείος ή προϊστάμενος σου σε «παραμυθιάζει». Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε «τρέξει», για οικονομικά ζητήματα, μην «μασάς» όμως αφού τελικά δεν θα γίνει τίποτε. Αντίθετα δώσε προτεραιότητα στην διασφάλιση των κεκτημένων σου, αφού περιβάλλεσαι από… πονηρούς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως αναδεικνύει τα καλλιτεχνικά ταλέντα σου ή την διάθεσή σου να μην κάνεις… τίποτα, αφιερώνοντας τον χρόνο σου σε θεάματα και ακροάματα. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου επηρεάζει τις συνεργασίες σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο μιας διάψευσης ή απιστίας, γι’ αυτό δώσε βάση και σε εκείνα που γίνονται «στα μουλωχτά».

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σε κάνει να εθελοτυφλείς σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να επωφεληθείς από το «μαύρο» χρήμα ή κάτι… λαθραίο! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να φορτσάρεις στην δουλειά σου, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις μια… τρύπα στο νερό! Επιπλέον, η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά τους, ίσως μάλιστα να χρειαστούν εξετάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να σε κάνει ρομαντικό και ουτοπιστή, ονειρέψου… όσο θέλεις αλλά, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει». Από την άλλη, έχεις «το πάνω χέρι» στα καλλιτεχνικά αλλά και σε οτιδήποτε παντρεύει το πραγματικό με το φανταστικό. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει «θαλασσοταραχή» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή έστω την ηρεμία πριν την θύελλα, αφού τα ισχυρά «θέλω» και τα… πείσματα καμουφλάρονται πίσω από δήθεν συμφωνίες ή υποστηρικτικές ενέργειες, γι’ αυτό να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια»!

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά σε πρακτικά ζητήματα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα προφητικό-διαφωτιστικό όνειρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να δράσεις άμεσα για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι και την οικογένειά σου, με την κατάσταση όμως να είναι κι εκεί ασαφής, οπότε… κόψε ταχύτητα και δώσε προτεραιότητα στην διερεύνηση καταστάσεων και στα υδραυλικά-αποχετευτικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σηματοδοτεί πλάνες και απιστίες στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου και αν δεν είσαι εσύ ο/η δράστης καλό είναι να είσαι πιο καχύποπτος/η, για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Μπορείς βέβαια να… χαρίσεις αισθήματα και χρήματα, χωρίς να σε νοιάζουν τα υπόλοιπα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω αυξάνονται οι πιθανότητες ενός ατυχήματος, με «πρωταγωνιστή» το υγρό στοιχείο. Αντίθετα η επιρροή του θα είναι πολύ πιο γόνιμη στα γνωστικά «πεδία μάχης», αφού σε ωθεί να… στρωθείς και να λύσεις όλα τα μυστήρια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά μην… απορήσεις αν τελικά εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο». Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου, επειδή ωστόσο πηγαίνοντας για τα πολλά θα χάσεις και τα λίγα, μάλλον πρέπει «να κάτσεις στ’ αβγά σου»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος του Μαρτίου αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, λόγω λαθών ή μιας παραπληροφόρησης, ενώ δεν αποκλείεται να εξαφανιστούν αρχεία ή έγγραφα που χρειάζεσαι. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η και παθιασμένο/η απέναντι στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής, φαίνεται όμως να υπάρχει ένα «φάντασμα στη μηχανή» που καθιστά αναποτελεσματικές τις προσπάθειές σου, οπότε… χαλάρωσε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς άμεσα από συναλλαγές που δεν δηλώνονται πουθενά κι όσο για τα δανεικά, θα είναι σίγουρα… αγύριστα! Επιπλέον, το να χαρίσεις ή να κάνεις μια καλή πράξη, θα σε ανεβάσει στα ουράνια, μοιράσου λοιπόν και μην σε μέλλει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» άλλα. Επιπλέον, «φλερτάρεις» με μια ίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Πανσέληνο του Μαρτίου να θέτει ζήτημα εμπιστοσύνης, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις επιμελώς τα τρωτά σημεία σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε βάζει να υποστηρίξεις μια συλλογική υπόθεση, το πιθανότερο όμως είναι να χρησιμοποιηθείς. Επιπλέον, στις φιλικές σχέσεις σου επικρατούν οι παρασκηνιακές ενέργειες κι ίσως τελικά να «χάσεις πάσα ιδέα» για κάποιον/α.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/03: βρες τρόπους να απελευθερωθείς ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ