ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια δική σου υπόθεση που σε προβληματίζει και στην οποία εμπλέκεται κι ένας φίλος ή μια φίλη σου. Αν όμως κρίνεις ότι δεν έχει ελπίδες να ευοδωθεί, τότε μην επιμείνεις και περίμενε καλύτερες μέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο να αναλαμβάνει… δράση, η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, αφού οι πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ επικριτικό πνεύμα ακόμη κι αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και στο να ξεφορτωθείς ότι δεν σου κάνει πια. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, επειδή ωστόσο πηγαίνοντας για τα πολλά θα χάσεις και τα λίγα, μάλλον πρέπει «να κάτσεις στ’ αβγά σου»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν είναι σε καλή φάση και οι βιασύνες μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Αντίθετα αν «φυλάξεις πισινή» ‘η λειτουργήσεις συμβιβαστικά, θα καταφέρεις τουλάχιστον «να σώσεις τα προσχήματα». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου φέρνει κάποια εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ίσα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία αδιαθεσία, κινδυνεύεις ωστόσο κι από ένα ατύχημα. Επιπλέον, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» άλλα. Παράλληλα με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι οικονομικές πιέσεις αυξάνονται, κόβοντάς σου ίσως κάποια αγοραστικά σχέδια που έκανες. Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου σύνεση και πνεύμα λιτότητας, ενώ αν σου ζητηθούν δανεικά, το σοφότερο θα ήταν να πεις όχι, αφού αλλιώς θα τα… κλαις!

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος απέναντί σου σε πιέζει να επικεντρωθείς σε ένα σοβαρό θέμα, που αφορά κυρίως σε μια σχέση ή συνεργασία και για την ώρα δείχνει δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση.. Σε συμφέρει λοιπόν να «παγώσεις» τα πράγματα κι όχι να προσπαθείς μάταια, κόντρα στο ρεύμα. Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους φέρνει αντιδικίες στην κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ όμως ένα μέρος τους είναι ξεκάθαρο και μένει να γίνουν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, ένα… άλλο «καμουφλάρεται» πίσω από δήθεν υποστηρικτικές ενέργειες, γι’ αυτό να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια», ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», θα χρειαστείς ωστόσο υπομονή και… πονηριά, αφού κινδυνεύεις «να πέσεις σε τοίχο». Παράλληλα και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να διεκπεραιώσεις εργασίες με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν, έχοντας ίσως κι έναν επιπλέον «βραχνά» εξ αιτίας κάποιων τεχνικών προβλημάτων που καθιστούν αδύνατη την διεκπεραίωση ακόμη και απλών ζητημάτων. Επιπλέον, δώσε προσοχή και στην υγεία σου, κόβοντας μια κακή συνήθεια.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να στενοχωρηθείς από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου ήσουν, δες το όμως σαν αφορμή για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη! Παράλληλα, ο Άρης στους Διδύμους σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο  πρόσεξε όταν οδηγείς κι αν νοιώσεις «άδειος/α» από ενέργεια μην επιμείνεις σε κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να μπλοκάρει ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να προκύψει πρόβλημα με ένα μέλος της οικογένειά σου. Αν πάλι δεχθείς κόσμο στο σπίτι σου και «τσακιστείς» να τον εξυπηρετήσεις, μην  νομίζεις πώς θα γλιτώσεις την κριτική κι αν θες να επιμεληθείς τα του χώρου σου, κάνε το για να  καλύψεις τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Παράλληλα, με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να τρέξεις, για να προλάβεις μια ζημιά που πάει να γίνει στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου προκύψει κι ένα αναγκαίο έξοδο, που… φοβόσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο κι εδώ μόνον μια συμβιβαστική στρατηγική μπορεί να προσφέρει λύσεις. Αντίθετα αν μπεις σε τροχιά σύγκρουσης κανείς δεν θα βγει κερδισμένος. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου γίνονται της… υπομονής και μάλλον δεν έχει νόημα να επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν σου «βγαίνει». Θα είσαι πάντως αρκετά αποτελεσματικός/η αν επικεντρωθείς στην επιμόρφωση και την βελτίωση της τεχνικής σου κατάρτισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να διεκδικήσεις κάτι έξτρα στον οικονομικό τομέα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ απόλυτα… προσαρμοσμένος/η στις διαθέσεις της Σελήνης στον Υδροχόο! Αν όμως πας «by the book» θα απογοητευθείς, μην κρίνεις λοιπόν τα πράγματα με βάση τις πιθανότητες. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά αν κάτι δεν σου «βγει» μην επιμείνεις, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σύγκρουση ή αναταραχή στο σπίτι και την δουλειά, με την κατάσταση να απαιτεί συμβιβασμούς. Ίσως πάλι να σου προκύψουν αναγκαίες τεχνικές εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Υδροχόο το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να κάνεις υπομονή και να περιορίσεις τις κινήσεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς, χωρίς να πετύχεις τους σκοπούς σου. Επιπλέον, κάτι που θα «στραβώσει» θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου.

 

 

ΠΗΓΗ