ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΡΑ 09/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο επιρρεπή στα πάθη, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει… και σε χρήμα γι’ αυτό συγκρατήσου! Επιπλέον, στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν μάλλον «στημένα» κι αν δεν έχεις «άκρες» να σε ενημερώσουν για την «στραβή» μην μπεις καν στον κόπο να αγοράσεις ή να επενδύσεις. Αν πάλι δανειστείς, πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει». Παράλληλα,  ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή ομάδες που στην καλύτερη περίπτωση… ονειροβατούν, ενώ στην χειρότερη αποσκοπούν στο να σε εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου «φουσκώνει τα μυαλά» με δήθεν προοπτικές και πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα της πλεονεξίας σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω! Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κατευθύνει σε μεταφυσικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις, στον «πραγματικό» κόσμο ωστόσο φέρνει φεύτικες ή «άκυρες» καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε  μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να «τα νοιώσεις».  Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να αισιοδοξείς για τα οικονομικά σου, στην… πραγματικότητα όμως κινδυνεύεις να εξαπατηθείς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή ή προσωπική υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις, αφού τα ημίμετρα δεν θα αποδώσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η έως αρνητικός/η στην σύναψη οποιασδήποτε συμφωνίας και ιδιαίτερα ως προς το οικονομικό της σκέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κίνδυνο εξαπάτησης στα εργασιακά σου, γι’ αυτό μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει ασάφειες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας λειτουργεί «χαριστικά» σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αν όμως προβείς σε κάποια αγορά, μάλλον κάτι… τρέχει με τους τίτλους ιδιοκτησίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας φέρνει ειδήσεις ή πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ αν υπογράψεις κάποια συμφωνία να ξέρεις πως δεν θα «περπατήσει».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβονται τελικά ανομολόγητα συμφέροντα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου τάζει «λαγούς με πετραχήλια», ωστόσο κάθε οικονομική πράξη κινδυνεύει να αποδειχθεί «άκυρη» ή απατηλή. Μπορείς όμως να προσφέρεις κάτι οικειοθελώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που δεν εγκρίνεις τα όσα συμβαίνουν καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει». Αν όμως οι εξελίξεις σε… συμφέρουν, τότε το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι μήπως τελικά «πουλάς» κάποιες από τις αρχές σου, προκειμένου να καρπωθείς μια επιτυχία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με αναξιόπιστα άτομα αλλά εσύ απλά… κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας διασπείρει φήμες και ψευτιές για σένα, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις ή να διαλογιστείς μακριά από την κακία του κόσμου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/04: τελείωνε με το πριν και βάλε πλώρη για το μέλλον ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ