ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να… επιβάλλεις την τάξη στο σπίτι και την οικογένειά σου! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από… ζημιές και τις αναγκαίες εργασίες αποκατάστασης! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση μακριά από οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το υπερπέραν ή να δεις ένα «προφητικό» όνειρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία! Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν. Ακόμη, φαίνεται πως τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε «απειλεί» με λάθη ή εξαπατήσεις σε οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, ίσως όμως να φερθείς πολύ παρορμητικά, αφήνοντας τελικά κάποιες αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους ως προς την αξιοπιστία σου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς ή υιοθετήσεις μια πολιτική που δεν έχει μέλλον. Το πολύ πιο σίγουρο πάντως είναι ότι το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι «ανεβασμένο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/η και παθιασμένο/η απέναντι στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής αλλά εκτός από την επιστράτευση της εμπειρίας σου θα πρέπει να παντρέψεις την διαίσθηση με την λογική σου, αφού παίζονται πολλά στο παρασκήνιο και σου αποκρύπτονται βασικές αλήθειες. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα «υπερβατικό» βίωμα. Ωστόσο, στις μετακινήσεις σου ενδέχεται να «βολοδέρνεις» δεξιά κι αριστερά, λόγω μιας παραπληροφόρησης.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον Καρκίνο ενδέχεται να σου φέρει μια οξεία μεν αλλά περαστική αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως «τα πάρεις στο κρανίο» από κάτι που θα μάθεις! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που σίγουρα κάτι άλλο κρύβουν από πίσω τους ενώ ανάλογα θολό είναι το τοπίο και στα οικονομικά σου, γι’ αυτό φρόντισε ότι κι αν κάνεις να έχεις τα χέρια… μακριά από το πορτοφόλι σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου ενώ είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου η ευγενής άμιλλα θα εναλλάσσεται με τις… ίντριγκες και τον κακώς εννοούμενο ανταγωνισμό. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 7ο ηλιακό οίκο σου να «θολώνει τα νερά» τις συνεργασίες σου, καλό είναι να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να έχουν ωραίο περιτύλιγμα αλλά είναι ανεδαφικές ή παραπλανητικές. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να «παραμυθιάσεις» τους άλλους ή να κρύψεις τα τρωτά σημεία σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις κάτι «μεγάλο και σπουδαίο», έστω κι αν έχεις να κάνεις με ισχυρά συμφέροντα που σε αντιμάχονται αλλά και με προσωπικές αντιζηλίες. Ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτείς την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, παίρνοντας ένα ρίσκο που θα σου βγει. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές, στα εργασιακά σου, ενώ είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς κι από ένα θέμα υγείας, που τα αίτιά του είναι κυρίως ψυχοσωματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, κι όχι σε αντιδικίες με άλλα πρόσωπα, «παίρνοντας τον νόμο στα χέρια σου», όσο κι αν ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις τους. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού όσο εύκολα μπορεί να βιώσεις την «υπέρτατη ευτυχία», άλλο τόσο μπορεί να νιώσεις προδομένος/η από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σου δίνει το έναυσμα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να αποκτήσεις ότι επιθυμείς, έστω κι αν πάνω στην… φούρια σου δημιουργήσεις κάποιες αντιπάθειες-ζήλειες στο περιβάλλον σου ή φανείς σαν «ο γιός του Πάρ’ τα Όλα»! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση αλλά και να… μην προβείς σε κάποια περιουσιακή ρύθμιση! Επιπλέον όμως, σου φέρνει δημιουργικές εμπνεύσεις, που μπορείς να εφαρμόσεις στην διαμόρφωση του χώρου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο επηρεάζει τις συνεργασίες σου κι όσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα την μια στιγμή, τόσο… ανάποδα μπορεί να γυρίσουν την άλλη! Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει ένα γερό «πατιρντί», χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αναλωθείς σε ενέργειες που «κατεβάζουν» το επίπεδό σου. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και εξαφανίσεις αντικειμένων ή εγγράφων, από την άλλη πλευρά όμως κάποιες ακυρώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σου κι ας… έχεις άλλη άποψη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε ωθεί να φορτσάρεις στην δουλειά σου, ώστε να καλύψεις το πλάνο σου μέσα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, κάτι που θα καταφέρεις αν γνωρίζεις καλά το αντικείμενό σου αλλά κι αν έχεις το κίνητρο να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει να εθελοτυφλείς σε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος, πρόσεξε λοιπόν μήπως πέσεις θύμα κάποιων επιτήδειων.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα θέλω σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως να ανοίξει πληγές στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι… εγωισμοί! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, ας μην επιμείνεις να κάνεις κάτι που δεν «σου βγαίνει», αφού το σύμπαν… ξέρει! Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/06: ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ