ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται πως ένα οικογενειακό θέμα «κολλάει» αλλά με τον ανάδρομο Ερμή στον 4ο ηλιακό οίκο σου, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να υπάρξει άμεση λύση, παρά μόνον ένας προσωρινός συμβιβασμός, που θα κρατήσει τις ισορροπίες ως έχουν.Επιπλέον και σε μια ρεαλιστική βάση, δώσε προτεραιότητα σε όσα ελέγχεις εσύ και μπορούν να γίνουν, ξεκινώντας ίσως από κάποιες αναγκαίες επισκευές στον χώρο σου, στα πλαίσια μιας συντήρησης. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, αφού οι πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σωματοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής δεν… συγχωρεί λάθη και σε θέλει προσεκτικό στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Αν μάλιστα κυκλοφορήσεις στον έξω κόσμο, να περιμένεις καθυστερήσεις και αναποδιές. Επιπλέον οι ανάγκες της καθημερινότητάς σου αλλά και της δουλειάς σου απαιτούν καλύτερη οργάνωση από πλευράς σου αλλά και την κάλυψη κενών στην κατάρτισή σου. Παράλληλα η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα που περνάνε δύσκολα, είναι πιθανό όμως να απογοητευτείς από κάποιες συμπεριφορές φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει σύνθετα προβλήματα στην καριέρα σου, με το κύριο ζητούμενο να είναι η διατήρηση των ισορροπιών, έστω κι αν από πλευράς σου χρειαστεί να εξωραΐσεις καταστάσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως σε «παραμυθιάσουν» άλλοι/ες, έχοντας δόλιους σκοπούς. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να μην «φορτωθείς» με ευθύνες άλλων, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα. Όσον αφορά δε σε αγορές και επενδυτικές κινήσεις, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, αφού στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν σε ευνοούν, προέχει μάλιστα η κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, η άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών θα αποδειχθεί μια σπατάλη χρόνου, αφού οι συνθήκες δεν σε ευνοούν και θα συναντήσεις σημαντικά εμπόδια. Μπορείς ωστόσο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη συζητώντας με τους ενδιαφερόμενους τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, που θα μπορούσε να ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον κι όταν πια θα υπάρχουν οι σωστές προδιαγραφές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει διεξόδους μέσα από διαβάσματα ή δραστηριότητες που θα σε κάνουν να «ξεχαστείς» και να χαλαρώσεις.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί μεν να καταγράψεις τα πεπραγμένα σου και να οργανωθείς, χωρίς ωστόσο να προβείς σε άμεσες κινήσεις, αφού για την ώρα δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να χρειαστείς μια μικρή ιατρική φροντίδα ή να κάνεις κάποιες αναγκαίες εξετάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς δημιουργεί «θολό τοπίο» στα «θέλω» σου, από το να τρέχεις όμως για να καλύψεις πλαστές ανάγκες, είναι προτιμότερο να κάνεις μια «παύση» εργασιών. Αν πάλι σου ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια, τσέκαρε το κατά πόσον πρόκειται για μια «πονηρή» κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει ασάφειες και διλήμματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια τροπή που δεν σε συμφέρει, κάνε πίσω. Παράλληλα και ο ανάδρομος Ερμής σου βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εσύ δεν πρέπει να αγνοήσεις τις τυπικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου. ιδιαίτερα αν συνδέονται με μια συλλογική προσπάθεια. Αν πάλι ένας φίλος ή μια φίλη σε κριτικάρει υπέρ το δέον, μην κοντράρεις «στα ίσα», δώσε του/της όμως να καταλάβει ότι υπάρχουν και όρια!

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει δυσκολίες και πιέσεις στα επαγγελματικά σου, αντί όμως να αναζητήσεις τρόπους για να δώσεις άμεσες λύσεις, είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να λάβεις τους «οιωνούς» για να προχωρήσεις. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να έρθεις σε φέρει σε επαφή με «τεχνοκράτες» που γνωρίζουν καλά τα κατατόπια και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα, ενώ έχε τον νου σου και σε κάποιους «πονηρούς», που σου τα παρουσιάζουν όλα όπως τους βολεύει. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, η φυσική σου κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της, γι’ αυτό μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και να μείνεις προσηλωμένος/η σε αυτά που πρέπει να γίνουν, προσέχοντας μάλιστα κάποιες «κρίσιμες» όσο και τυπικές λεπτομέρειες. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις έμφαση στην βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου και στην εκμάθηση πραγμάτων, αφού είναι πιθανό να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις και να κριθείς για την επάρκειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να φέρει μια στενοχώρια στα προσωπικά σου, πολύ περισσότερο αν έχεις επενδύσει πολλά σε ένα πρόσωπο που δεν «παίζει» τίμια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να φέρνει «χαοτικές» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, μάλλον σε συμφέρει να κάνεις πως… δεν είδες και δεν άκουσες, παρά να αναλωθείς σε εντάσεις και να χτυπάς «στου κουφού την πόρτα»! Παράλληλα στα οικονομικά σου αναμένονται αναποδιές και έκτακτα έξοδα και εκείνο που επιβάλλεται είναι να περιορίσεις τις επιθυμίες σου και να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου. Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή είναι σκόπιμο να κινηθείς νομότυπα για να μην σου επιβληθεί κάποιο πρόστιμο και φυσικά να μην δανείσεις χρήματα πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον διλημμάτων ή καταστάσεων που ίσως και να αντιβαίνουν τα «θέλω» σου, σε αυτήν την φάση όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να τις παραπέμψεις στο εγγύς μέλλον, όταν δηλαδή θα έχεις στην διάθεση σου όλα τα δεδομένα. Ανάλογες επιφυλάξεις πρέπει να έχεις και στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς οι επαφές και οι συναντήσεις σου θα αποδειχθούν κατώτερες των προσδοκιών σου, ίσως μάλιστα να σε «φλομώσουν» στο ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να μπλοκάρει κάποιες διαδικασίες, η ανεύρεση μιας οριστικής λύσης στα εργασιακά σου δείχνει για την ώρα ανέφικτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις, ακόμη κι αν οι καταστάσεις πιέζουν, δίνοντας έμφαση στην σωστή προετοιμασία σου, ενώ αν προκύψει κάτι επείγον, κινήσου με γνώμονα το «μικρότερο κακό». Και βέβαια μην «σκας» αφού το άγχος σου μπορεί να «σωματοποιηθεί» με κάποιο σύμπτωμα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει επιπρόσθετα έξοδα, μεταθέτοντας για αργότερα μια σημαντική αγορά ή επενδυτική κίνηση, ίσως όμως να σου χαρίσουν κάτι.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων κι από το να επιλέξεις μια άτακτη ή ανθυγιεινή «φυγή» είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα. Έχεις ωστόσο και την εναλλακτική της πίστης και της αισιοδοξίας για το καλύτερο, κάτι ίσως πολύτιμο από την στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής σου «κόβει» την χαρά, ενώ μπορεί  να σε «φορτώσει» με άγχος κι αγωνία για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Κι εδώ είναι που η εμψύχωση και η αλληλεγγύη θα λειτουργήσουν ως βάλσαμο, αντίθετα η κριτική δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό σε αυτήν την φάση.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/07 : Εσωτερικοί φόβοι μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ