ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να… ξύνει τον πάτο του βαρελιού, καλείσαι να απαλλαγείς από τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, πριν σε «καταπιούν». Επιπλέον όμως θα έχεις να αντιμετωπίσεις και «τοξικές» καταστάσεις στο άμεσο περιβάλλον σου, για γκρέμισμα πάντως μια χαρά σε… κόβω! Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι στην καριέρα σου όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να σου σερβίρουν ληγμένα ή αλλοιωμένα προϊόντα, ενώ αν κάνεις κάποιες εξετάσεις το πιθανότερο είναι να πάρεις ανησυχητικά μαντάτα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το οριστικό κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, με κίνδυνο να «φορτωθείς» αμαρτίες άλλων, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες και συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις πρόκειται για «σκοτεινά» άτομα. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια τρέχουσα φιλία σου για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδέχεται να βρεθείς… κατάφατσα με την διαπλοκή και τις «χάρες» της αλλά αν δεν θες να βρεθείς δέσμιος συμφερόντων, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις πως δεν είδες και δεν άκουσες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν τις δικές τους σκοπιμότητες και θα προσπαθήσουν να σε φέρουν «στα νερά τους» με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο. Ίσως μάλιστα να στηθεί μια πλεκτάνη σε βάρος ενός δικού σου ανθρώπου, που αποτελεί εμπόδιο, σε κάθε περίπτωση όμως. να θυμάσαι ότι γύρω σου κυκλοφορούν πολλοί «κακοί». Επιπλέον, μπορεί να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στην ζωή σου και σε αυτό συνηγορεί και ο Πλούτωνας απέναντί σου, που ασχολείται… εργολαβικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε μυστήρια και underground καταστάσεις, γνωρίζοντας κάποια πράγματα από την καλή κι από την… ανάποδη. Επιπλέον, ένας συγγενή σου φαίνεται να …την έχει άσχημα! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επιζητά την κάθαρση, είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά, τόσο στην δουλειά σου, όσο και στην υγεία σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ρίχνει στα βαθιά στα προσωπικά σου, πέρα όμως από τα πάθη που δεν ελέγχεις, πρόσεξε μήπως μπλέξεις με κακόβουλα άτομα που είναι «άσσοι» στην χειραγώγηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που επιδιώκουν να σε χειραγωγήσουν, προσφέροντάς σου χρήμα ή εξουσία αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να ενδώσεις, αφού όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. Ίσως όμως να σημάνει και κάποιες συνειδητοποιήσεις, που θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, κάτι όμως που πιθανότατα θα γίνει με στενόχωρο κι αναπότρεπτο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει υποχθόνιες κινήσεις στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας συνωμοσίας από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Δώσε βάση πάντως και στα «μηνύματα» που σου στέλνει το σώμα σου. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να λειτουργεί μηδενιστικά ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου, είναι πιθανό να πάθεις κάποια ζημιά, αντίθετα όμως, θα μάθεις πολλά και… κομβικά αν ακολουθήσεις το πνευματικό μονοπάτι σου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου, έστω κι αν αυτή «χρωματιστεί» αρχικά από «βαριές» υπαρξιακές αναζητήσεις. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να ορίζει μια κρίσιμη καμπή για τα οικονομικά σου, αν στριμωχτείς μην μπεις καν στην διαδικασία να «σωθείς» μέσα από συναλλαγές με άτομα ή κυκλώματα της «παραοικονομίας»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια… βίαιη αναπροσαρμογή σε περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα, Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες κι αν σου κτυπήσει κάποιος/α άγνωστος/η την πόρτα, μην ανοίξεις! Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από κάθε τι το βρώμικο στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, φέρνει υπαρξιακές αναζητήσεις και μάλλον μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή ίσως κάποιες εξελίξεις που ευχάριστες δεν τις λες. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να «φύγεις προς τα εμπρός» κι όχι να «κολλήσεις».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Επιπλέον, κάτι άσχημο «ψήνεται» στο συγγενικό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να τσεκάρεις τα παρασκήνια αλλά και την υγεία σου, αφού κάτι ή κάποιος/α «δουλεύει» κρυφά σε βάρος σου κι αν δεν το ανακαλύψεις έγκαιρα μπορεί να γίνει η «ζημιά».

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε «προειδοποιεί» να μην «πας γυρεύοντας» στα οικονομικά σου, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει, ίσως όμως κι εσύ μπεις στον πειρασμό να εκμεταλλευτείς κάποιες «άκρες» που έχεις στην νύχτα ή την παρανομία, για να επωφεληθείς σε βάρος άλλων. Ωστόσο, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πρόσεξε που πας και μπλέκεις! Κατά τα άλλα ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη ή να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α.

ΠΗΓΗ