ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη γίνεται σε εντελώς λάθος χρόνο, αφού τα περιοριστικά μέτρα δεν σου επιτρέπουν να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στο φλερτ και το… ζην επικινδύνως! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει επιρρεπή σε διατροφικές καταχρήσεις, που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την υγεία σου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη κάνει την καρδιά σου να κτυπάει πιο δυνατά και μακάρι να είχες την δυνατότητα να «ξεδώσεις» κάπου έξω. Του κορωναϊού παρόντος όμως θα πρέπει να… βολευτείς με ότι έχεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας την απαρχή μιας νέας πορείας και σε αυτήν να επικεντρωθείς, όχι στα παλιά και… χαμένα! Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη αναζωπυρώνει τα πάθη στην ζωή σου, με το πρόσημό τους να είναι άλλοτε θετικό κι άλλοτε αρνητικό. Ωστόσο με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι σοβαρό, ίσως μάλιστα να έχουν μπλέξει με κυκλώματα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση σου κι εδώ είναι που πρέπει να δεις το «ποτήρι» μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος είναι υψηλό. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις, αφού τα ημίμετρα δεν θα αποδώσουν. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε βάζει να υπερασπιστείς με πάθος μια δική σου αλήθεια, ίσως όμως και να σε θέσει μεταξύ «διασταυρούμενων πυρών» στο εγγύτερο περιβάλλον σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει λιγότερο εγκρατή, στα πλαίσια της ανάγκης σου να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε πιέζουν. Και να τα καταφέρεις όμως να καταπολεμήσεις τέτοιες τάσεις, τα έξοδα να προκύψουν από… άλλους! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να πέσεις θύμα κακόβουλων δράσεων ή σχολίων, οπότε πρόσεξε τι λες και που το λες.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει λιγότερο υπάκουο/η στους ποικίλους περιορισμούς, αφού προέχει το «να ζήσεις»! Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Σκορπιό δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που αποσκοπούν στο πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που θα ενεργοποιήσει τις μηδενιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε αντιζηλίες και πάθη στο περιβάλλον σου, ενώ μπορεί να σε παρασύρει και σε διατροφικές ατασθαλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί «σκηνικά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με την ζήλεια να… πρωταγωνιστεί! Ίσως όμως όλα αυτά να αφορούν «δικούς σου» ανθρώπους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κι ένα ξεχωριστό… ερωτικό κίνητρο! Από την άλλη πλευρά μια αντιζηλία μπορεί να κάνει την ζωή σου άνω-κάτω. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως κρύβουν κακές προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια σου σκοντάφτει σε συμφέροντα, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν. Όσο για την τάση σου να αποκαλύψεις τον ρόλο «σκοτεινών» κέντρων εξουσίας, να ξέρεις ότι οι «ηρωισμοί» κοστίζουν. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε «παθιασμένες» αντιπαραθέσεις που σίγουρα κρύβουν κι ένα ερωτικό κίνητρο είτε πρόκειται για… σένα, είτε αφορούν σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ήλιος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη συνηγορεί σε ένα καταναλωτικό «κρεσέντο», που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, έστω κι αν προς το παρόν μείνεις… ταπί!

ΠΗΓΗ