ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 09/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ένας από τα καλύτερα που μπορείς να εξασφαλίσεις είναι η χαλάρωση και η ξεκούρασή σου, μακριά από ότι σε ταλαιπωρεί. Εξαφανίσου λοιπόν, χωρίς τύψεις κι ενοχές, πολύ περισσότερο που στις εξωστρεφείς δράσεις σου, είτε θα λαθέψεις, είτε δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Μπορείς ωστόσο να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου… τάζει απολαύσεις ή/και εύκολο χρήμα, μένει όμως να αποφασίσεις το αν θα υποκύψεις και σε πειρασμούς που ηθικά μπορεί να έχουν και κάτι το μεμπτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά σου απέναντι σε πιθανούς απατεώνες, ο πειστικότερος… ψεύτης όμως είναι που θα σου κάνει την ζημιά! Γι’ αυτό ουδείς λόγος υπάρχει να αποφασίσεις σήμερα για ένα σημαντικό οικονομικό ή προσωπικό σου θέμα, εκτός κι αν νοιώθεις τόσο ασφαλής που δεν σε νοιάζει. Επιπλέον, φιλίες και συλλογικές δράσεις δεν είναι αυτό που δείχνουν. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου αφήνει να… εννοηθεί ότι θα μπορούσες κι εσύ να φερθείς «πονηρά», προκειμένου να περάσεις τέλεια με κάποιον/α που σε πάει με τρέλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να κρύψεις ότι δεν σε συμφέρει και να «παραμυθιάσεις» κόσμο, εξασφαλίζοντας αν μη τι άλλο την ησυχία σου. Υπάρχουν βέβαια και οι πιο δημιουργικές εκδοχές που έχουν να κάνουν κυρίως με την καλλιτεχνική σου έκφραση Πρόσεξε ωστόσο μην «την πατήσεις» κι εσύ, αφού δεν είσαι ο μόνος έξυπνος της παρέας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου γνέφει δελεαστικά για να εκμεταλλευτείς μια –κάτι παραπάνω από- συμπάθεια στο εργασιακό σου περιβάλλον και με τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται όλο αυτό μια κουβέντα είναι να πεις «όχι»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι σε πρόσωπα χρήζοντα βοηθείας ίσως όμως και να γίνεις το θύμα μιας απάτης στις εργασιακές σχέσεις σου ή το συγγενικό σου περιβάλλον. Μην πιστεύεις λοιπόν παρά μόνον εκείνα που βλέπεις με τα μάτια σου κι ακούς με τα αυτιά σου. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου τσέκαρε για παράσιτα, όσον αφορά όμως στην δική σου υγεία, μια διάγνωση μπορεί να είναι λανθασμένη. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον Σκορπιό εξακολουθεί να σου δίνει ένα… απολαυστικό πλεονέκτημα στα προσωπικά σου!

ΛΕΩΝ

Πάντα μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα και να κάνεις όνειρα για αυτό, πέραν όμως της… επιτόπιας εμψύχωσης μην περιμένεις προκοπή. Επί… σκηνής ωστόσο θα αναδειχθεί η καλλιτεχνική σου υπόσταση, χώρια που θα καλλιεργήσεις τον προσωπικό σου μύθο, θέατρο λοιπόν και πάλι θέατρο! Κατά τα άλλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου, γι’ αυτό μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει το δικό της θελκτικό «λιμάνι», ενώ ευνοεί και την αγορά ή μίσθωση ενός ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί εσύ να… επιμένεις λογικά αλλά με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δεν έχεις απολύτως καμία τύχη! Μετράς και υπολογίζεις με το αποτέλεσμα να βγαίνει πάντα λάθος, παρότι η εξίσωση είναι σωστή… Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου μπας και προκόψεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις φαινόμενα μούχλας και υγρασίας στον χώρο σου, είναι σκόπιμο λοιπόν να προστατέψεις κάθε τι το ευαίσθητο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Σκορπιό συνηγορεί σε «πικάντικες» συζητήσεις στο τηλέφωνο ή το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από λάθη, αβλεψίες ή απώλειες εγγράφων-αρχείων αλλά και αστοχίες ή ακυρώσεις στις επαφές σου. Με δύο λόγια είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτα και να… αράξεις, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον έναν καλό ύπνο! «Παίζουν» ωστόσο και τα καλλιτεχνικά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου… προτείνει εύκολους τρόπους για να βγάλεις χρήματα, ίσως όμως να μεσολαβήσει απλά και μόνον η γοητεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολο να είσαι… Σκορπιός σήμερα αφού με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, είτε θα εξαπατήσεις είτε θα εξαπατηθείς στα οικονομικά ή/και στα προσωπικά σου, ανεξάρτητα με το αν όλα γίνουν στον «χώρο του αοράτου» και δεν θα αφήσουν κανένα «αποτύπωμα»! «Παίζει» βέβαια και το να να κινηθείς ως «Ρομπέν των Δασών» παίρνοντας από κάποιους που τους περισσεύουν για να τα δώσεις εκεί που τα χρειάζονται. Να μια… καλή πράξη που συνεισφέρει στο να συγχωρεθούν οι αμαρτίες σου, που με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σου εδώ και μέρες, αυτές μπορεί να είναι πολλές και… γλυκές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προκειμένου να «ακυρωθείς» ή να ματαιοπονείς, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι προτιμότερο να μην κάνεις τίποτε, «δραπετεύοντας» από τα προβλήματα και επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό μονοπάτι, αφού στον «πραγματικό κόσμο» θα βρεθείς ενώπιον μπερδεμένων καταστάσεων, που η διαχείρισή τους απαιτεί… τουλάχιστον πονηριές και ψέματα! Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό έχεις κι ένα λόγο παραπάνω να κοιτάξεις την ευκολία σου και τα «μποτέ» σου κι αν κάποιος πει ότι εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει, δεν θα έχει κι άδικο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν… θυμάσαι πώς είναι οι ευχές, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να εκπληρώσει μια δικιά σου, ίσως όμως και να διαφωτιστείς για τα τεκταινόμενα με ένα όνειρο. Σε σχέση ωστόσο με δράσεις και καταστάσεις όπου θα «έπρεπε» να επικρατεί η λογική και η διαφάνεια δεν παύει να «θολώνει τα νερά» και να καθιστά άκυρη την κάθε σου προσπάθεια. Επιπλέον η υγεία σου απειλείται από ιώσεις αλλεργίες αλλά και μια λανθασμένη αγωγή. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαθέτουν γοητεία και μυστήριο και… λίγο θέλει για να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα οι διαπροσωπικές σχέσεις σου και ιδιαίτερα οι φιλίες σου περιβάλλονται με ένα «χρυσό» περιτύλιγμα, πίσω όμως από την βιτρίνα συμβαίνουν πράγματα που μπορεί και να μην σου αρέσουν, Επιπλέον, καλό είναι να είσαι πιο επιφυλακτικός/η σχετικά με την αποτελεσματικότητα αλλά και τους υποτιθέμενους σκοπούς μιας συλλογικής προσπάθειας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με κάποιες πιο «εύκολες» πλευρές της ζωής, μένει να αποφασίσεις ωστόσο το αν θα κάνεις «σκόντο» σε κάποιες από τις αρχές σου για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα προάγει τον ρομαντισμό σου και σε καλεί να επικεντρωθείς κυρίως σε δράσεις πνευματικού, ανθρωπιστικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα, αφού κατά τα άλλα αναμένεται να προκύψουν λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φαίνεται πως έλκεις απατηλές καταστάσεις, ίσως όμως να διαφύγεις κι εσύ από τα δύσκολα, μέσα από υπεκφυγές και ψέματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει πιο αγαπητό/η στα κοινωνικά δίκτυα ή τις συναναστροφές σου, σε ευνοεί όμως και στις σπουδές σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις ένα είδος υποτροφίας.

ΠΗΓΗ