ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα «παίρνουν κεφάλι» τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, είναι βέβαιο όμως ότι θα ζήσεις και έντονα φορτισμένες στιγμές με ένα πρόσωπο που αγαπάς. Παράλληλά, με την Σελήνη στην Παρθένο εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου κι επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως μάλιστα ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει» και κουβαλά μια μεγάλη ιστορία. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, δεν έχεις παρά να υιοθετήσεις παραδοσιακές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως βέβαια να σου προκύψει κι ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει ένα reunion με άτομα που έχεις να δεις καιρό ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά όσο και «ζεστή» φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν φορέα με παραδοσιακό «χρώμα». Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει έντονες συγκινήσεις κι ίσως κάποιος/α να σε «τουμπάρει» με τα… δάκρυά του/της. Επιπλέον. συμβάλλει στην αναβίωση μιας επαγγελματικής προοπτικής και την στήριξή σου από πρεσβύτερους. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματά. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια προσωρινή αναστάτωση στην σχέση σου με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή σου.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα επαναφέρει μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και θα σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό/η. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ύστερα από την παρέμβαση ενός συγγενή σου. Παράλληλά, με την Σελήνη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, προκειμένου να αποκτήσεις κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθημα από την οικογένεια αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια ρύθμιση για ακίνητα. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή είτε από την θέση του «νικητή», είτε του «ηττημένου», ανάλογα με την περίσταση. «Παίζουν» φυσικά και τα… αγαπημένα σου θέματα, περί υγείας και διατροφής!

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναθερμάνει μια παλιά συνεργασία σου αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Επιπλέον σε κάνει πολύ πιο ευσυγκίνητο/η. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ίσως μάλιστα να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα προωθεί ζητήματα επαγγελματικής στέγης, ενώ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά επαγγελματική ασχολία σου. Επιπλέον, αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την αποθήκη σου κι ύστερα ψάξε για ευκαιρίες. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες, ίσως όμως να υπάρξουν και καταστάσεις που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται αλλά μάλλον θα χρειαστεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές» για να καταλάβεις το τι ακριβώς συμβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, και παρότι θα σε… πάρουν από κάτω τα «ζουμιά» και οι συναισθηματικές αδυναμίες σου, θα νιώσεις πολύ όμορφα. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο θα μπλεχτείς με άτομα που έχουν διαφορετική στάση ζωής κι επειδή κάποια πράγματα δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως καταστεί αναγκαίο να αλλάξεις ρότα, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Επιπλέον, η επιμονή κάποιων στις λεπτομέρειες μπορεί να σε εκνευρίσει, έλα όμως που δεν γίνεται κι αλλιώς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου σε… πολλά επίπεδα, ξεκινώντας ίσως από τις προοπτικές μιας προσωπικής αποκατάστασης! Επιπλέον, μπορείς να ρυθμίσεις τα περιουσιακά σου αλλά και να αποκτήσεις οικιακό εξοπλισμό. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο κάνει πιο ζωηρή την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, αλλά και με επαφές σχετικές με εργασιακά θέματα. Γενικά, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, έχεις ωστόσο και την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα σου δίνει πρόσβαση σε παλιές γνώσεις και πηγές, όσον αφορά στις επαφές σου όμως, φαίνεται να συναλλάσσεσαι με πρόσωπα που έχουν ένα συναισθηματικό «κόλλημα», με την συνήθη «εγκεφαλική» προσέγγισή σου να «μην πιάνει δυάρα τσακιστή»! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Επιπλέον, η σεξουαλικότητά σου είναι κυμαινόμενη.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να σου δωρίσουν κάτι σημαντικής υλικής αλλά και συναισθηματικής αξίας. Όσον αφορά όμως συνολικά την οικονομική σου πολιτική, καθορίζεται από τις ευαισθησίες άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν, λόγω του… υπερβολικού ρεαλισμού των άλλων. Εσύ όμως μην «δένεις» τίποτε, αφού και οι διαθέσεις και οι προθέσεις θα αλλάξουν στην πορεία.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/02 : ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ