ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που σε κάποιους/ες δεν θα αρέσουν, με συνέπεια να ξεσπάσει «μάχη». Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια παρέα ή μια συλλογική προσπάθεια, θα συνδυαστεί με μια έξαψη, είτε πρόκειται για την χαρά ενός από κοινού επιτεύγματος, είτε για την αντιμετώπιση διαφωνούντων. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν τρεχάματα ή/και διεκδικήσεις σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, ενώ «παίζει» κι ένα θέμα υγείας –προσωπικό ή ενός δικού σου ανθρώπου- που πέρα από την αναστάτωση που θα προκαλέσει θα σου στοιχίσει και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη θα αναλάβεις δράση –θέλοντας ή μη- προκειμένου να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως όμως να προκύψει και μια κρίση ή σφοδρή διαφωνία με ένα ισχυρό πρόσωπο. Γενικότερα η ένταση σε έχει πάρει στο κατόπι και δεν είναι διόλου κακή ιδέα να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργεια με δουλειές ή σπορ. Παράλληλα, θα χρειαστεί να «τρέξεις» για ζητήματα που άπτονται της εργασίας σου αλλά βέβαια και της υγείας σου, κορωναϊού… παρόντος! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να υποβληθείς σε ένα διαγνωστικό τεστ ή έστω να φροντίσεις για κάποιον/α άλλον/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να επιβάλλεις τις απόψεις σου ακροβατώντας μεταξύ διαλόγου και… πολεμικής, ίσως όμως να σου τύχει και ένα «αγύριστο κεφάλι» που δεν καταλαβαίνει από επιχειρήματα. Επιπλέον βέβαια να προσέξεις τις κινήσεις σου, αφού το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος είναι πολύ πιθανό, ενώ στην καλύτερη περίπτωση κάτι θα… σπάσει! Παράλληλα, μια ένταση που θα ξεσπάσει στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να φτάσει στα άκρα αλλά ίσως να συμμετάσχεις κι εσύ σε ένα «πατιρντί» που θα γίνει, αν θίγονται τα κοινωνικά ή/και τα εργασιακά δικαιώματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη δημιουργεί «θέμα» σε μια οικονομική υπόθεση και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου, ώστε να μην σε «ρίξουν». Ίσως μάλιστα η «μάχη» να γίνει με φίλο/η ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον όμως θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία για να κερδίσεις χρήματα, που θα πρέπει «να την πιάσεις από τα μαλλιά»! Παράλληλα, θα υπάρξουν εντάσεις και διεκδικήσεις στην καριέρα σου, όπου σίγουρα θα χρειαστεί να «πατήσεις πόδι», αν δεν θες να μείνεις «εκτός νυμφώνος», ίσως όμως να πάθεις ζημιά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου κι επειδή «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», προσπάθησε να φερθείς ψύχραιμα απέναντι στην όποια πρόκληση. Από την άλλη πλευρά βέβαια «παίζει» μια νέα συμμαχία μικρής διάρκειας αλλά αρκούντως αποτελεσματική ως προς την επίτευξη ενός στόχου. Παράλληλα, φαίνεται πώς θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας νομικής υπόθεσης σχετικής με τα εργασιακά ή την καριέρα σου, ενδέχεται ωστόσο να πάθεις και μια ζημιά, που μόνον κάποιος ειδικός μπορεί να αποκαταστήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη προοιωνίζει εντάσεις κι αναταραχές στο εργασιακό περιβάλλον σου, με τις συμμαχίες να αλλάζουν… ραγδαία σε αντιπαλότητες και από αυτήν την άποψη είναι προτιμότερο να δουλέψεις μόνος/η και χωρίς «δερβέναγες» πάνω από το κεφάλι σου. Ότι έχεις να κάνεις πάντως, κάνε το γρήγορα, ώστε να σου μείνει χρόνος και για ξεκούραση. Παράλληλα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και έκρυθμες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το οικονομικό σκέλος μιας υπόθεσης, ενώ πάντα… καιροφυλακτεί κι ένα θέμα υγείας, που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη να βάζει «φωτιά» στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σου, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε επιλογές που δεν συνηθίζεις αλλά και να γίνει «χαμός», με αιτία κι αφορμή μια διαφωνία. Αν πάλι έχεις παιδιά, τότε έχε τα από κοντά, μήπως και προλάβεις να διορθώσεις τις… αταξίες τους! Παράλληλα αποκτούν προτεραιότητα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου αλλά και όλα εκείνα που προκύπτουν ένεκα… κορωνοϊού! Ίσως μάλιστα να σημάνει συναγερμός, είτε για σένα, είτε για έναν δικό σου άνθρωπο, που χρειάζεται άμεση ιατρική βοήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σου δίνει το κίνητρο και την αφορμή για να ξεκαθαρίσεις δυναμικά μια οικογενειακή υπόθεσή σου, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια αναταραχή με τους οικείους σου, αφού αλλιώς θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση. Ίσως πάλι να «φορτσάρεις» για να ολοκληρωθούν στην ώρα τους κάποιες εργασίες στον χώρο σου. Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψει μια επείγουσα κατάσταση που αφορά είτε την δική σου υγεία, είτε κάποιου άλλου, ενώ και στα εργασιακά σου γίνεται το «έλα να δεις»! Αν πάντως δουλεύεις μόνος/η θα γλιτώσεις τουλάχιστον τις φασαρίες με συνεργάτες ή υφισταμένους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σε βάζει να «τρέχεις» για διάφορα και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ατυχήματος ή μιας ζημιάς, λόγω βιασύνης ή/και απροσεξίας. Επιπλέον αναμένονται «θερμά» επεισόδια με γείτονες, συγγενείς ή όποιον/α άλλον/η… βρεθεί στο διάβα σου, ίσως όμως τελικά να λυθούν και παρεξηγήσεις που «σέρνονται» για καιρό. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να περνά μια κρίση είτε προσωπική είτε στην δουλειά του, ενώ αν έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από μια ενδεχόμενη μόλυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη το πρώτο ζητούμενο είναι να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι, αφού μια υποχωρητική στάση από την πλευρά σου θα σε ζημιώσει, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σου ζήτημα, είτε για οικονομικό. Από την άλλη πλευρά μην βιαστείς να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου σε αγορές ειδών που μπορεί να τα βρεις αργότερα σε μια πολύ καλύτερη τιμή. Παράλληλα, μπορεί να προκύψει κάτι επείγον σε σχέση με το σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ αν φιλοξενείς στον χώρο σου σύγχρονα μηχανήματα, φρόντισε τόσο για το σέρβις τους, όσο και για τον ασφαλή χειρισμό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Άρη η ένταση σε «κυνηγά», είτε πρόκειται για την έξαψη μιας πρωτοβουλίας που έχεις αναλάβει, είτε για διαξιφισμούς με διαφωνούντες σε… όλα τα μέτωπα! Είναι μάλιστα πιθανό να σου ασκηθεί μια οξεία κριτική για το φέρσιμο ή την εμφάνισή σου αλλά μπορείς κι εσύ να… ανταποδώσεις στα ίσα! Υπάρχει ωστόσο και μια άλλη επιλογή, να εκτονώσεις δηλαδή την περίσσια ενέργεια και το… μένος σου σε δουλειές ή σε αθλητικές δραστηριότητες. Παράλληλα, μπορεί να ασχοληθείς με τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, πρόσεξε όμως μην τα κάνεις… μαντάρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη σηματοδοτεί εντάσεις και διαφωνίες, όχι μόνον στο προσκήνιο αλλά κυρίως στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα να «πέσεις από τα σύννεφα» ύστερα από την αποκάλυψη μιας ίντριγκας ή μηχανορραφίας. Αν βέβαια έχεις κάνει εσύ την «κουτσουκέλα», δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς, οπότε… σεμνά! Επιπλέον, μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου μπορεί να σε καθηλώσει προσωρινά, ιδιαίτερα αν υπερβείς τις αντοχές σου. Παράλληλα, καλείσαι να διεκδικήσεις περισσότερα ή να αντισταθείς σε περικοπές στην δουλειά σου, ίσως όμως και να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας.

ΠΗΓΗ