ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα σε αναζωογονήσει, ετοιμάσου λοιπόν να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, ιδιαίτερα αν αυτή φέρει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να αφήσεις στον… Θεό όλα αυτά που «πρέπει» να κάνεις στην ζωή σου και να χαλαρώσεις μακριά απ’ όλα εκείνα που δυνητικά θα σε άγχωναν. Επιπλέον, ένα όνειρο ή μια δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς θα σου έρθουν, αν λοιπόν προσβλέπεις σε κάτι σημαντικό, μην θεωρήσεις πως πας στα «σίγουρα», αφού στην παρούσα φάση μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή μιας απρόσμενης αλλαγής συσχετισμών. Παράλληλα, η  σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να πιστεύεις στο καλύτερο, τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να προσφέρεις από την καλή σου την καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στην τσέπη σου. Παράλληλα βέβαια νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα θα δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να εντρυφήσεις σε κάτι πολύ έξω από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, από την άλλη όμως σου κόβει κάποια αναμενόμενα έσοδα, Επιπλέον, φαίνεται να μην καλύπτεις βασικές ανάγκες αλλά… άλλες! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε βάζει σε «υπερβατική» τροχιά, με τις φιλοσοφικές αναζητήσεις, τους οραματισμούς και τα καλλιτεχνικά δρώμενα να έχουν τον πρώτο λόγο. Θα σου φέρει βέβαια και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στα σχέδιά σου, σε κάθε περίπτωση όμως άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου.

ΛΕΩΝ

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια «παράδοξη» ή «αιρετική» συμφωνία. Αντίθετα με την Σελήνη απέναντί σου δεν θα βρεις εύκολα ανταπόκριση από εκεί που την περιμένεις. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει καταστάσεις αλλά και την κρίση σου σε οικονομικά ζητήματα, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η ή εύπιστος/η στις συναλλαγές σου, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι ή να κάνεις κι εσύ μια καλή πράξη, που θα αγαλλιάσει την ψυχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα απέναντί σου, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα! Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να τρέφεις υψηλές προσδοκίες για το αύριο, ενώ πρόσεξε μήπως τελικά προσφέρεις στον λάθος άνθρωπο! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Υδροχόο αναμένονται μεταβολές στα εργασιακά σου, ενώ σε θέματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας καλείσαι να αλλάξεις ότι δεν «τραβάει», υιοθετώντας πιο πρωτοποριακές μεθόδους.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο «εξεζητημένων» αναζητήσεών σου, αφού σήμερα το ζητούμενο είναι η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα. Ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά σε «ασύμβατα» άτομα, αντίθετα όμως από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις αρνήσεις. Παράλληλα, με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα καλείσαι να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη δουλειές, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να συνηγορεί σε καινοφανείς καταστάσεις, ενίοτε και πολύ φιλελεύθερες για το γούστο σου, είναι πιθανό να βρεθείς «έξω από τα νερά σου», είτε σε οικογενειακά ζητήματα είτε σε επαγγελματικά. Το σωστό βέβαια θα ήταν να προβείς εσύ σε αλλαγές ώστε να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων ή έστω να αποδεχθείς με χαμόγελο κάθε διαφορετικότητα! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί μια «μαγεία» αλλά και μια… θολούρα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν ούτε… κατά διάνοια!.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα συνηγορεί στο να κάνεις μια φινετσάτη αισθητική παρέμβαση στον χώρο σου. Ίσως πάλι να φιλοξενηθείς σε ένα «μυθικό» περιβάλλον, έχε όμως τον νου σου και σε κάποιους μουσαφίρηδες, που «κλαίγονται», έχοντας κατά νου να σε εκμεταλλευτούν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Υδροχόο η επικοινωνία σου με τους άλλους γίνεται… ζωηρή επιθυμία, με πεδίο δράσης σου, τόσο το διαδίκτυο, όσο και το εξωτερικό περιβάλλον σου. Είναι επίσης πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που μπορείς να διεκδικήσεις κάτι έξτρα στον οικονομικό τομέα, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ απόλυτα… προσαρμοσμένος/η στις διαθέσεις της Σελήνης στον Υδροχόο! Αν όμως πας «by the book» θα απογοητευθείς, μην κρίνεις λοιπόν τα πράγματα με βάση τις πιθανότητες. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά αν κάτι δεν σου «βγει» μην επιμείνεις, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου υποστηρίζει κάθε ενέργεια ή επιλογή σου που διαφέρει από τον μέσο όρο, υπάρχει ωστόσο μεγάλη απόσταση ανάμεσα στο να βγάλεις απλά τις ιδιοτροπίες σου, από το να εισηγηθείς κάτι επαναστατικό ή πρωτοποριακό. Αν τώρα θελήσεις να «κάτσεις στα αβγά σου» η ίδια η ζωή θα σε ξεσηκώσει κι όχι απαραίτητα με καλό τρόπο. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σου δίνει μια αίσθηση πληρότητας, είτε έχεις, είτε δεν έχεις, κάτι που σε κάνει πρόθυμο να μοιραστείς και να προσφέρεις. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα σε βοηθά να «πετάξεις» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, εμφυσώντας αισιοδοξία ελπίδα αλλά και «υπερβατικές» διεξόδους  στους γύρω σου. Ίσως πάλι να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να απελευθερώσει τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή απρόσμενες καταστάσεις που θα σε κάνουν άνω-κάτω. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή, ίσως όμως και να… ξαπλώσεις στον καναπέ του ψυχαναλυτή!

 

ΠΗΓΗ